• header

NÄR LIVET HÄNDER – x3

One baby is already out. Two to go! <3

Jag har alltid drömt om att få gå igenom den här enorma livsomvälvande händelsen med någon vän, så när Ines och Daniel kom några månader senare och berättade att de också väntar barn så blev jag och Aleks så himla glada! Dels för deras skull såklart men också för vår egna haha… Nu hade jag både Dani OCH Ines att dela detta med. Vi kommer inte bara vara mammalediga samtidigt utan våra barn kommer också vara jämngamla och växa upp ihop. Sån dröm. <3 Danis baby är ju redan ute, om 2 månader kikar vår ut och 2,5 månad efter det kommer Ines.

Varför jag tar upp detta nu är för att vi släppte ett nytt poddavsnitt idag (klicka här för att lyssna) och Ines gästar! Vi pratar om helgens storslagna frieri och bröllopsdrömmar, om att som 10-åring fly kriget och hamna i Östersund, och såklart om graviditet. Ni hittar vårt nya avsnitt “Så mycket kostade Kenzas bröllop” i apparna Podcaster, Acast och Spotify! Sök bara på Kenza & Dani.

// I have always dreamed about going through this huge life changing thing with a friend, so when Ines and Daniel came a few months later and told us that they are also expecting, Aleks and I got so happy! Partly happy for them of course, but also for us haha… Now I have both Dani AND Ines to share this with. We will be on maternity leave at the same time and our kids will be the same age and grow up together. Such a dream. <3 Dani’s baby is already out, our baby will come in 2 months and in another 2,5 months after that, Ines baby will arrive. 

Why I am brining this up now is because we released a new podcast episode today and Ines is our guest! We talk about the big proposal this weekend and wedding dreams, about escaping war as a 10 year old and end up in Östersund, and of course about pregnancy. You can find our new episode “That’s how much Kenza’s wedding was worth” in the apps Podcaster, Acast and Spotify! Just search for Kenza & Dani. (our podcast is in Swedish)

17 Comments

S

Hej Kenza!
Det går inte att lyssna på dagens podd på podcast, är det någon mer som har det problemet? Snälla fixa dee

Reply
Linda

Skulle inte du kunna berätta om ditt *team*, om du nu har något? Alltså vilka som hjälper dig med olika delar av ditt jobb. T ex om du har någon assistent som hjälper till med bloggen, någon som hjälper dig ta bilder eller filma, någon som klipper dina videos, någon som tar hand om dina kundkontakter etc. Vore kul att se hur du jobbar med dina sociala medier.

Reply
Dij

Jo det vill jag! OCH det är många andra som lyssnar och vill lyssna på deras PODD!

Reply
Elin Odh

ÅH, det måste väl vara en dröm alla tjejer har lite sådär halvt i hemlighet. Att bli gravid samtidigt som bästa kompisen? Så kul för er!! Längtar till bebis är ute.<3

Reply
Ebba

Vilken typ av lärare pluggar Ines? Alltså vilken ålder på eleverna. Så kul att hon ville vara med och gästa ett avsnitt, hoppas hon vill göra det igen i framtiden. Kram!

Reply
Maria

Hey girly 💗
I’m soooo happy for you & your friends!
I’m following your blog since almost 9 years….
so sad that I can’t hear or understand your podcast 😕😞.
U always have so intressting Thema 🍀.

lovely greetings
Maria ❣️ From Greece

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*