• header

MONDAY WISH LOOK

Today’s wish look

God morgon bloggen och HEJ vecka 32! Nu går det undan. Sorry att jag varit så off på sociala medier hela helgen men vi har verkligen haft fullt upp här hemma. Trodde aldrig vi skulle bli klara med allt haha…. Behöver fortfarande rensa i garderoberna i hallen samt i vår walk-in-closet, men nu är iallafall alla Bebors prylar & kläder på plats (och tvättade!) i både sovrum, kök & badrum och det känns helt fantastiskt. Ska filma en vlogg denna eller nästa vecka så att ni får se. :-)

Min kropp har däremot tagit lite stryk denna helg, både ben/fötter och rygg värker. Tur att vi inte väntade till senare i graviditeten med att göra detta för då hade jag nog inte pallat! Jaja, nu är det måndag och jag har precis ätit frukost och ska nu göra mig i ordning. Sedan ska jag filma en snabb haul innan jag sticker iväg till poddstudion! Ovan ser ni hur jag gärna hade klätt mig idag om det var 10-15 grader varmare hehe. Åh jag önskar att jag kunde gå runt i söta klänningar nu, så mycket lättare att komma i med magen. Hoppas sommaren kommer tidigt i år så att jag hinner använda det i maj! Och i början på juni såklart, om han väljer att kika ut senare än den 2a.

HA EN UNDERBAR måndag allihopa! Nu firar vi att världens bästa vårmånad är här! (bara för att det är min födelsedagsmånad hehehehe) Puss.

// Good morning guys and HELLO week 32! It’s going fast now. Sorry I’ve been so off on social media all weekend but we have had so much to do at home. I never thought we would get done haha… I still need to clean out the closets in the hallway and in our walk-in-closet, but at least all Bebor’s stuff & clothes are in place now (and washed!) in both bedroom, kitchen & bathroom and that feels amazing. I’m gonna film a vlog this week or next week to show you. :-)

My body is hurting after this weekend though, both legs/feet and back. I’m glad we didn’t postpone this until later in the pregnancy because I wouldn’t have had the energy then! Anyway, now it’s Monday and I’ve just had breakfast and now I’m gonna get ready. Then I’m gonna film a quick haul at home before I go to the podcast studio! You can see above what I would look like today if it was 10-15 degrees warmer hehe. Oh I wish I could walk around in cute dresses now, it’s so much easier to fit in them with my belly. I hope summer will arrive early this year so I will have time to wear dresses in May! And in the beginning of June of course, if he decides to come later than the 2nd. 

HAVE A WONDERFUL Monday everyone! Let’s celebrate that the best spring month is here! (just because it’s my birthday month hehehehe) Xx

39 Comments

ramona

Oh please vlog this week (if its possible). i cant get enough of your preggo vlogs. its only 8 weeks left so we might only get around 4 more preggo vlogs :( (if you decide to keep filming around every other week).

i would also love it if you and ines did a prego mokbang haha. and answer questions in english in it. since she was a guest on your podcast and many of us dont speak/understand swedish it would be fun for us to also know some of the things she said.

Reply
Essie

Vart har du köpt skorna? :) skulle du säga att de ger bra stöd till dig som gravid?

Reply
sofiealfrida

Alltså det ÄR så mysigt att kika in här<3 Magbilder, vårbilder, förberedelser, mammakänslor, blir helt pirrig! Hoppas du får en fin vecka 32!

Reply
Emma

Kan du göra ett inlägg med klänningar som du skulle velat använt som gravid i sommar. Jag ska få barn i augusti så kommer vara stor och rund hela sommaren ut men hittar ingenting som faller mig i smaken. Gärna sånt som man ändå kan använda efter förlossningen med

Reply
Emma

Jösses.. Låt henne få vara lycklig över sin efterlängtade mage? ALLA blivande mammor gör såhär. Läs inte bloggen om du stör dig för f*n. Troll.

Reply
Sanna

Såg du Expressen artikel om nya trenden med vapeninfluencers på Instagram, främst i USA? Och så har dom en kort film med i artikeln ” vad är en influencer” åså en bild på dig med i filmen, lite vridet då folk som kanske inte har så bra koll tror att du är en vapeninfluencer 🙄

Reply
Lisa

Åh du är så FIN! Och det är superkallt i Sthlm idag tyvärr men snart kommer värmen <3

Reply
Camilla

Vet av erfarenhet att man ville fixa och dona massor innan bebisen kom men glöm inte att lyssna på kroppen och vila mycket ❤️

Reply
Johamma

Men vilket osmakligt april fools du körde med. Jag är född i v32. PANIK för mina föräldrar, inget att skratta åt. Har kollegor som mist sina barn i v32 (även om de flesta verkar kunna överleva). Och du skämtar över det? Jag är inte typen som anser att man kan skämta om allt, särskilt inte sådant som rör liv och död. Oerhört respektlöst och smaklöst. Hoppas du kan ta kommentaren för vad den är oCj inte bara sucka åt den och tänka bitter människa.

En annan tanke efter podden – jag vet att du kommer från allt annat än lyxiga förhållanden precis som dina vänner slm flytt krig.. men när ni diskuterar bröllop låter det lite som att mi tror att alla kan ja bröllop för de där summorna. Det blir konstigt att lyssna på. Ni är säkert tacksamma, mem Det hörs inte i podden.

Såg att du vill samsova. Känns väldigt ostockholmskt om jag fär säga så. Många verkar vilja ha barnvakt fort, låta barnet sova själv och flaskmata. Skulle vara intressant att höra – när började du tänka på samsovning? Varför samsova mär det rekommenderas att inte göra det?

Vi samsover och älskar det! Tycker det är toppen om di lyfter fram det.

Klagigt inlägg – men följer ju dig för att jag gillar dig. Hoppas kritiken landade på ett bra sätt. Kram <3 (och vad skönt att bebis mår bra!)

Reply
E

Haha väldigt “ostockholmskt” att samsova? Bra att du känner samtliga föräldrar från Stockholm.

Reply
Johanna

Fin ursäkt av dig i dina sociala medier.. och tänkvärt när du frågade dig hur länge du ska fortsätta vara tjejen som inte kunde bli gravid.

❤️

Reply
Jonna

Jag blir så trött. Kvinnan gjorde ett skämt som handlade om förtidig födsel av ett hälsosamt barn, som dessutom är så pass utvecklad att de hade klarat sig utanför magen. Min moster gjorde samma skämt mot oss när min kusin låg i magen! Klart vi blev orolig för hennes skull men sen skrattade vi åt de!! (FÖR HELT ÄRLIGT, vem tror ni skulle vara mest orolig över att barnet skulle födas för tidigt, ni eller Kenza!?!?) Jag tycker folk är fruktansvärt orättvisa och alldeles för involverade i en annan kvinnas barn! Jag tror verkligen hon uppskattar när folk kommer med råd och tips eller helt enkelt bara önskar henne en lyckad graviditet, men när folk ska kritisera, tracka ner på henne och komma med åsikter som enbart är rapakalja… upprepar, jag blir så trött.

Sen, hon får väl prata om sitt bröllop hur mycket hon vill i sin egna podd? Hon kan skriva en bok om hon vill, du behöver inte läsa den, eller i detta fall lyssna.

jag tycker de är så onödigt att gå till ”angrepp” mot en offentlig person och sen bara ”men jag gillar ju dig”.

Om du inte accepterar hela henne så behöver du inte följa henne, för ingen är perfekt! Alla gör misstag och man kan inte gilla allt med en individ.

Så tänk på de i framtiden. ONLY GOOD VIBES

Reply
Jenna

Men alltså förlåt, jag fick min dotter i höstas i v.35 efter att ha legat inne 1 vecka pga komplikationer, och tar inte åt mig. Ska vi inte kunna skämta om något här i världen? Inte om graviditet för då blir alla som inte kan bli gravida ofended. Inte om att ändra larmnumret till de omvända för att underlätta för alla vänsterhänta, för då blir alla vänsterhänta kränkta. Greta Thunberg då, hur kan hon skämta om att sluta klimatdemonstrera??? Skoja om vår planet, framtid och liv?? Är inte de smaklöst? Eller polisens antagningsprov där man ska äta 12 munkar, ska alla överviktiga bli kränkta då för att mat kanske är ett stort problem för dem? eller som jag som led av bulimi i 10 år, ska jag bli kränkt för att hetsätning var en del av min sjukdom och hur kan nån skämta om det 🙄 har vi inte friheten i Sverige att kunna vara oss själva å skämta utan att folk ska börja gnälla direkt ..

Reply
Kikkan

Men Johamma, Kenza har bett om ursäkt vid ett flertal olika tillfälle på instagram.
Och så osmakligt var inte skämtet, det är väldigt god chans att barnet överlever om hen föds i vecka 32, jag har en vän som födde sin son i vecka 22. Där kan vi prata kritiskt!

Men det fungerar inte att gå runt och bli kränkt eller ta illa vid sig av allt som andra människor skämtar om. Jag har en kronisk sjukdom som orsakar mig så mycket smärta, ska då folk inte få skämta om att dom har ont någonstans för att jag faktiskt har det mycket värre?

Är det ett skämt som man inte tycker om, men gå bara vidare med ditt liv. Jag tror att du (och alla vi andra med) mår mycket bättre av det.

Hoppas du får en fin fortsättning på veckan!

Reply
Sandra

Åh så fin du är! Vart har du köpt skorna? Så fina. Varför skriver du inte längre vart kläder och skor är ifrån? :)

Reply
Ida

Var en av dem som gick på ditt april-skämt och blev verkligen så ledsen och började gråta lite när jag såg att er son kanske skulle födas 2 månader för tidigt. Fick verkligen en jättejobbig känsla och tyckte väldigt synd om er för att ni hade sån otur med er graviditet. Skrev ett privat meddelande till dig på instagram om att allt skulle gå bra.. Blev såklart lättad över att det var var ”ett skämt” men förstår inte alls hur man kan skämta om en sån sak. Hursomhelst, uppskattade att du bad om ursäkt på din story för jag blev verkligen ledsen för er skull.

Reply
Magda

Verkligen arg på all kritik du får utstå, och på sättet många framför det också. Såklart man kan ge konstruktiv feedback, men det är det långt ifrån vad många gör. Önskar folk kunde bete sig mer som om man faktiskt pratade med personen man kritiserar i verkliga livet. (Sen är ju en annan fråga hur mycket man måste lägga sig i andras liv också) Kämpa på! Du kommer bli en fantastisk mamma!

Reply
Gerra K-Son

Besöker dig för första gången, du skriver underhållande och har fina bilder, lägger upp dig i minnet och återkommer.

Mvh Gerra

Reply
Cilla

Skönt att ha fixat klart så mycket tidigt! 👍 Men en annan hoppas inte på värmebölja, då blir det väl stödstrumpor ännu tidigare.. 🙈

Reply
Katja

Hej! Undrar varför du säger att du önskar ditt barn får gröna ögon när du själv har bruna och Alex också?

Reply
Marie

Hei!!
Du er så nydelig gravid (og ellers)
Den kjolen var fantastisk sommerlig og fin, hvor er den fra?
Klem fra Norge

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*