• header

FRIDAY MORNING

Me and Ines, workout clothes from Röhnisch (maternity tights)

Breakfast at Broms

I get tons of questions about these sunglasses on Insta all the time, they’re from Chimi!

Jag och Ines har en tradition på fredagsmorgnarna! Det börjar med att vi ses vid 9 på the Place på Östermalm för ett träningspass tillsammans med ett gäng andra gravida kvinnor. Detta var tredje fredagen i rad som vi körde detta pass och normalt sätt när man tränar så brukar man ju känna sig starkare efter ett tag men jag känner bara att det blir tyngre och tyngre, vilket inte är så konstigt hehe. Det är bara 2 pass kvar där så jag kämpar på!

Efter träningen så sätter vi oss och äter en mysig fredagsfrukost någonstans. Älskar att äta frukost ute (inget slår dock helgfrukostar hemma, hehe) så jag tycker detta är en härlig fredagstradition! :-) Eftersom att vi (och Dani!) kommer vara mammalediga samtidigt (Ines är beräknad i augusti) så kommer vi snart hitta fler traditioner ihop. Så mysigt.

Nej hörni nu måste jag skynda mig och göra mig i ordning för ikväll. Vi ska på Let’s Dance!!! SÅ KUL.

// Ines and I have a tradition on Friday mornings! It starts with a workout at the Place together with a group of other pregnant women. Today’s workout there was our third Friday in a row and normally when you work out you feel stronger after each time, but I only feel that it’s getting heavier and heavier which isn’t that weird hehe. It’s only 2 workouts left there so I’ll keep on fighting!

After the workout we sit down somewhere and eat a cozy Friday breakfast. I love eating breakfast out (nothing beats our weekend breakfasts at home though, hehe) so I think this is a lovely Friday tradition! :-) Since we (and Dani!) will be on maternity leave at the same time (Ines is due in August) we will soon find more traditions together. So cozy.

No now I have to hurry and get ready for tonight. We’re gonna go and watch Let’s Dance!!! SO MUCH FUN.

11 Comments

Claudia

I think that more women would get pregnant if they knew they will look as good as you during pregnancy, haha. Cute bump without stretch marks, minimal weight gain. I guess that a dream of every pregnant woman is that only her bump and boobs get bigger :P

Reply
Linnea

Chimi har ju massa modeller som är snarlika så vet inte vilken modell detta är:/ kan du säga vad modellen heter? Så ska jag beställa direkt så snygga!! 🙏🙏

Reply
Jessica

Vad heter modellen på dessa från chimi ?? Finns flera som är snarlika o tycker dessa ser så bra ut o stl allt. Snälla så tacksam
För svar! Kram

Reply
Hanna Ceric

Vad heter denna modellen chimi glasögon?? Finns massa liknande att välja på men detta verkar va pefekta storleken. O vad heter färgen är det black? // hanna

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*