• header

SATURDAY LOOK

Sweater and boots from Acne Studios // dress from Zara // bag from Saint Laurent // sunglasses from Chimi Eyewear (I also wore a jacket on top, it’s not that warm here)

Jag har haft så fel på dagarna denna vecka haha, skyller på min trötthet. I torsdags var jag helt säker på att det var fredag och igår la jag upp denna “söndagslook” på insta, bara det att det var lördag.. Tjänade dock en ledig dag på det så det var ju nice. ;-)

Vad har ni hittat på i helgen? I fredags var jag och Ines som sagt på Let’s Dance! Så jäkla kul. Blir alltid så nostalgisk när jag är tillbaka i den där studion. Tänk att det är FEM år sedan jag var med. Jäklar vad ung jag var. Knappt 23! Vi hade en sån trevlig kväll men att komma hem halv tolv hör inte till det vanliga nuförtiden så jag var så trött igår. Vi gick en promenad på stan med mamma och åt lunch, och på kvällen hade vi även barnen över på middag och mys. Sedan kröp jag och Aleks ner i sängen och kollade på några avsnitt av Störst av allt. Har läst boken så vet ju vad som händer men den var spännande ändå, dock lite för ung för oss? Vad tycker ni om den?

// I’ve been wrong about the days this week haha, I blame my tiredness. On Thursday I was so sure it was Friday, and yesterday I posted this “Sunday look” on insta, but it was Saturday.. I earned one day off though so that was nice. ;-)

What have you been up to this weekend? Like I said Ines and I went to see Let’s Dance live on Friday! So damn fun. I always get so nostalgic when I’m back in that studio. Can’t believe it’s been FIVE years since I was in the show. Gosh I was so young. Barely 23! We had such a nice evening but to come home around midnight is not common for me nowadays so I was really tired yesterday. We took a walk with my mom and had lunch, and in the evening we also had the kids over for dinner. Then Aleks and I cuddled down in bed and watched a few episodes of Quicksand on Netflix. I’ve read the book so I know what’s gonna happen but it was still exciting, but I feel that it’s a bit too young for us? what do you think about it?

17 Comments

Dixi Wonderland

Jag ÄLSKAR Störst av allt. De två första avsnitten var så magiska. Man fick tillbaka den där känslan om hur det känns att vara nykär. Tredje avsnittet så grät jag och fjärde hade en sån twist! Tycker det känns som en svensk verson av 13 reasons why. Så till skillnad från många andra serier som jag annars brukar se klart på 2 dagar så tar jag denna i omgångar för den är riktigt tung.

Reply
Jessi

Vad heter modellen på din chimi s i förra inlägget??? Vill beställa! Snälla länka. Mvh Jessica

Reply
Caloveline

Kollade på 3 avsnitt igårkväll, vill typ inte se dom 3 sista. För då tar serien slut liksom, dom borde dragit ut på den mer! Och vilken fantastisk skåderspelare Maja är, har aldrig sett en svensk serie innan som huvudpersonen skåderspelar så bra. (Har sett massa svenska serier med mamma o pappa) Den är riktigt bra, synd bara att den tar fort så slut, för jag anser inte det som en ”titta-om-serie”

Reply
Jenny

Fina du! Var har du köpt strumpbyxorna? Letar efter ett par som inte är heltäckande. :)

Reply
Matilda

Tyckte serien var kass helt ärligt. Skådespeleriet och replikerna var så övertydliga liksom.

Reply
Ninni

Har det gått FEM år?? Jag kommer ihåg när jag och mina kompisar hejjade på dig framför tvn haha, jäklar vad tiden går fort.

Reply
Stina

Hatade verkligen boken så ska inte se serien :/
Jag är också gravid och mina vader svullnar upp hela tiden nu.. Har dina gjort det? Har du tips på att motverka det?

Reply
Stephanie

Alltså jag såg klart serien idag. Började kolla i går😅 jag är 32, men tyckte inte den kändes för ung. Jo, visst på ett sätt. Men tyckte den var såå bra!!
Som någon ovan skrev, så påminner den lite om 13 skäl. Gillar upplägget med då och nu.
Och Felix, wow vilken skådis!! Det anade man inte!

Reply
Maja

Serien riktar sig kanske till en yngre målgrupp men kan tänka mig att den är jättenyttig att se för föräldrar. Serien skildrar verkligheten och tror det kan vara bra för föräldrar att ha sett den för att veta hur man ska handskas med svåra situationer så som droger och alkohol osv. Nu är ju inte ni i närheten av att vara föräldrar till en tonåring än men ni kanske får med er någon lärdom genom åren.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*