• header

GOSSIP

Nytt avsnitt av Kenza och Dani – När livet händer! Avsnitt 13 – När man är bästis med Kanye West

Hej hjärtan! Hoppas ni har haft en bra onsdag so far. Förutom ett frukostevent imorse så har jag bara filmat idag. En ny vlogg är nämligen på G, ihop med ett företag som jag precis startat ett samarbete med! Så himla taggad på det för vi har ett riktigt roligt & stort projekt på gång till nästa vår. Så på söndag får ni se allt vi skaffat för Bebor, samt hur hans lilla hörna i sovrummet ser ut. :-) Blev klar med filmandet precis och sitter och försöker få över alla klipp till Stella som ska redigera. Sedan ska jag och Aleks iväg på förlossningskurs!

Och eftersom att det är onsdag idag så har vi såklart släppt ett nytt poddavsnitt och denna veckan skvallrar vi om kändisar vi har stött på haha. Ni får äntligen höra historian om hur jag och Kanye West blev BEST FRIENDS for life!!! Missa inte heller förra veckans avsnitt “Vi tar en titt in i framtiden” då vi gästades av spådamen som förutspådde min son. <3

Ni hittar vår podd i apparna Podcaster, Spotify och Acast. Sök bara på “Kenza & Dani”! (PS. Av någon anledning går det inte att hitta veckans avsnitt i Podcaster om man inte prenumererar. Så många som skrivit in om det.. Tror det är iTunes som är så sega på att uppdatera. Men testa att börja prenumerera på vår podd för då ska ni få upp alla nya avsnitt direkt i “Bibliotek” <3)

// Hi sweethearts! I hope you’ve had a great Wednesday so far. Except for a breakfast event this morning, I have just been filming today. A new vlog is on it’s way, together with a company that I just started a collaboration with! I’m so excited about that because we have such a fun and big project coming up next spring. So on Sunday you get to see everything that we have gotten for Bebor, and also what his nursery looks like. :-) I just finished filming and now I’m trying to send over all the files to Stella so she can start edit. Then Aleks and I are going to a birth class! 

And since it’s Wednesday today we have of course released a new podcast episode and this week we gossip about celebrities we have met haha. You finally get to hear the story about how me and Kanye West became BEST FRIENDS for life!!! (it’s in Swedish) You can find our podcast in the apps Podcaster, Spotify and Acast. Just search for “Kenza & Dani”! (PS. For some reason you can’t find this week’s episode in Podcaster if you aren’t a subscriber. So many have sent DMs about that.. I think it’s because iTunes are so slow on updating. But try to subscribe to our podcast because then you’ll get all the new episodes right away in the “Library” <3)

16 Comments

Aleksandra

Hi Kenza!
Congrats on your pregnancy! Love the podcast.
I was wondering if you can give me a hint, where your Aleks is cutting hair. Trying to find new place for my boyfriend and I have no clue where would be the best.
All the best!

Reply
Julia

But how are your English readers about to find out your “best friendship” with kanye? 😆

Reply
Sämsta översättaren

Here you go, quick translate:
– kanye started emailing kenza on her email
-kenza didnt think it was him at first (who would really???)
-turns out it really was him
-emailing back and forth. Kenza showed all emails to Aleks because they were comitted
-kanye visited Stockholm, invited kenza out (private club V, were there is (was?) A no-photo-policy)
-partied on. Kanye a little too yucky. Kenza was open and honest about her relationship the whole time. Afterparty that was lame (i tuned out here a little, sorry)
– kanye started dating Kim after this.

Reply
Emelie

Vet inte hur jag ska skriva men vill bara säga att jag beundrar din karaktär, det är skönt att höra någon som står fast vid sina principer.. alltså det låter flummigt men jag menar bara att trots att du var ung när dessa superstjärnor raggade på dig var du liksom trogen ditt liv och det du har i Sverige. Det visar på stark självkänsla. Sen… CRED för att ni inte pratar om sex i podden, det är så himla befriande att slippa höra på äckligt prat om folks underliv och sexakter, vissa pratar så öppet att jag typ blir äcklad. Alltså folk tror verkligen att deras sexliv är så mycket intressantare än det är, och det är nog inte många v oss som vill lyssna på sånt. (jag är inte pryd, utan gillar bara inte att prata om privata grejer och tycker det är skönt när ni visar att man inte behöver fläka ut allting utan har integritet). Ta hand om dig!!

Reply
Annie

Var depp. Lyssnade för första gången på er podd. Blev glad. Tack!!!! Ni är så jäkla goa!

Reply
Linnea

Åh detta avsnitt var så himla underhållande att lyssna på! Det är så fint att ni båda två bjuder så mycket på er själva och har så fin stämning mellan er när ni pratar. <3

Reply
Maria

Bra podd! Lite konstigt dock att du ganska strängt säger till dani att inte avbryta när du själv pratar typ 70% av podden….

Reply
Emma

Ville så gärna ge feedback på senaste avsnittet, men visste inte vilket forum jag skulle vända mig till.

Jag tycker ni är fantastiskt duktiga för att vara helt nya i poddvärlden. Två individer som pratar avslappnat med varandra om allt som rör podden – när livet händer. Jag undrar dock över vissa ämnen som ni väljer att ta upp, exempelvis pest eller kolera där ni pratar om tånaglar i frukosten och Bert Karlssons snopp i morgonkaffet. Jag kanske helt missade poängen med detta.

Jag önskar en bättre röd tråd genom avsnitten, välj ett ämne eller frågor i förväg. De bästa avsnittet tycker jag har varit när gäster har varit med i podden. Riktigt roligt och intressant. Ni är båda roliga och smarta individer och jag hoppas på fler avsnitt som både tar upp viktiga saker och sådant som bara gör en lyssnare glad och inspirerad.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*