• header

SATURDAY LUNCH

Idag kände jag för att klä mig i gult! Det är ju ändå påsk snart. ;-) Brukar ni fira påsk? Vi gjorde det när vi var små (åt påsklunch typ, och så fick vi påskägg med godis) men inte nu längre, kanske vi plockar upp den traditionen igen med att måla ägg och så nu när vi får barn. I år fyller jag dessutom år på påsken (nästa söndag) så vi får se vad vi hittar på! Har inte planerat något, det är som att jag väntar på att Aleks ska överraska mig med något haha…. Nä men blir det inget så är det okej det med, 28 känns inte som något man behöver fira ändå.

// I felt like dressing in yellow today! Since it’s Easter soon. ;-) Do you celebrate Easter? We did that when we were kids (we had like an Easter lunch, and then we got Easter eggs filled with candy) but not anymore, maybe we will pick up that tradition again with painting eggs and stuff now that we’re having a child. This year it’s also my birthday during Easter (next Sunday) so we will see what to do! I haven’t planned anything, it’s like I’m waiting for Aleks to surprise me with something haha…. No but it’s fine if he haven’t planned anything, 28 doesn’t feel like something you have to celebrate anyway. 

Mani ville också vara med på bild. Ja det ser ni väl, hur han njuter av det?

Min gula tröja är från Ivyrevel (gammal) och hängselbrallan från H&M.

// Mani wanted to be in the photo as well. You can see that right? How much he enjoys it.

My yellow sweater is from Ivyrevel (old) and my dungarees are from H&M.

Efter långfrukost och lite soffhäng så tog vi en promenad och mötte upp Ines och Daniel! Vi satte oss på Riche för att käka och jag var bara tvungen att ha en “toast skagen”. Är det någon annan som varit så sugen på räkor under sin graviditet? Vet inte hur många toast skagen, räksallader och räkmackor jag ätit haha. Och ja, det är lugnt att äta räkor eftersom att de är kokta (råa räkor är ju grå, inte rosa). :-)

// After a long breakfast and some chill on the sofa, we took a walk and met up with Ines and Daniel! We sat down at Riche to eat something and I just had to have a “toast skagen”. Is there anyone else who has been craving shrimps during pregnancy? I don’t know how many toast skagen, shrimp sallads and shrimp sandwiches I have been eating haha. And yes, it’s fine to eat shrimps since they are cooked (raw shrimps are grey, not pink). :-) 

Blev dock inte mätt så det fick bli en gino och en latte också. Fan måste göra gino hemma snart, det är ju så gott! Och den på Riche är sinnes. Om ni inte vet vad det är så är det frukt med smält vit choklad på. Serveras med vaniljglass. MMMM.

Vi satt kvar länge och snackade och hade det trevligt. Finns ju så mycket att prata om när man får barn med knappt 11 veckors mellanrum!!

// I didn’t get full though so I had a gino and a latte too. I have to make gino at home soon, it’s so delicious! And the one at Riche is really nice. If you don’t know what that is, it’s fruit with melted white chocolate on top. Served with ice cream. MMMM. 

We sat there for a long time and talked and had a great time. There’s so much to talk about when you’re having kids with barely 11 weeks apart!!

Sedan drog vi till NK en sväng, grabbarna provade skor och jag och Ines tog bild i våra matchande outfits. :-) Får inte igen alla knappar på dessa byxor längre (min mage börjar bli riktigt stor!) så nu ska Ines få ta över dem.

När vi kom hem vilade jag en stund och nu ska vi iväg till mamma på middag! Min syster och barnen är där, de kom upp från Skåne idag, så det ska bli kul att träffa dem. Sist vi sågs var när vi var i Marocko i februari. <3

// Then we went to NK, the boys tried on shoes and Ines and I took a photo in our matching outfits. :-) I can’t close all the buttons on these pants anymore (my belly is getting really big!) so now Ines is having them. 

I took a nap when we got home and now we’re off to my mom’s for dinner! My sister and the kids are there, they came up from Skåne today, so it will be fun to see them. Haven’t seen them since we were in Morocco in February. <3

12 Comments

Sofia

När jag var gravid med dottern (född augusti -18) var jag så fruktansvärt sugen på räkor, hela tiden. Levde på handskalade räkor som man köper på burk 😂

Reply
Bea

Du har nog den finaste gravid magen jag sett. Rund som en boll och fast. Jag har sett vissa gravidmagar som hänger ner till knäääääna haha du har tur som ser perfekt ut.

Reply
Olivia

Och jag fyller år på lördagen, på påskafton. Det blir fullt upp då. Måste bara säga, om jag har strålar som du när jag är gravid är mitt liv komplett – WOW!

Reply
Olivia

Och jag fyller år på lördagen, på påskafton. Det blir fullt upp då. Måste bara säga, om jag har strålar som du när jag är gravid är mitt liv komplett – WOW!

Reply
Sara

Var på nyårskryssning för 9 år sedan och festade till det lite. Fanns ju ingen direkt nattmat där, förutom ett ställe med två alternativ- natchotallrik eller räkmacka. Jag ÄLSKAR natchos och HATA(de) räkor.. men kände ett enormt sug efter räkmacka. Skitkonstigt tyckte jag, men var bara tvungen att ha den där mackan. Visade sig två dagar senare att jag var gravid (tidigt som tur var), och sedan dess äter jag räkor! :)

Reply
Linnea

Alltså denna graviditet har jag typ bara velat ha räksallad!! Speciellt från reload med fetaostdressing. Mmmmm.. Min kollega hade också räk-craving. Undrar va detta beror på…

Reply
Cassandra

Jag älskar påsken, vi brukar alltid träffa släkten på middagar, även påsklunch, sen har vi alltid påskpynt och så får man påskägg. Nu har jag egna barn varav äldsta är tre år så i år har vi även påskpysslat. Jag tycker om påsken för den är relativt kravlös och så är det härligt med en långledighet och massa familjehäng när det är vår :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*