• header

PREGNANCY VLOG WEEK 33

– This video is in collaboration with Babyshop – 

Week 33 is now up on my Youtube channel!

God morgon hjärtan! Hoppas ni har sovit gott. Vi har precis ätit frukost och ska strax ta en liten promenad innan det är dags att göra oss i ordning för vår BABYFIKA vi har idag!!! :-) Mer om den sen.

Här kommer veckans graviduppdatering i vloggformat! Från vecka 33 vilket är denna vecka, går in i vecka 34 imorgon. Ni får se när vi gör i ordning Bebors hörna i sovrummet, jag visar upp allt vi införskaffat oss inför hans ankomst (ni hittar alla produkterna hos Babyshop här!) och så får ni som vanligt se magen. Hoppas ni gillar vloggen!

// Good morning sweethearts! I hope you’ve slept well. We just had breakfast and we’re gonna go out for a walk soon before it’s time to get ready for our “babyshower” that we have today!!! :-) More about that later. 

Here is this week’s pregnancy vlog! From week 33 which is this week, I enter week 34 tomorrow. You get to see when we fix Bebors nursery, I show everything we have gotten for his arrival (you can find all the products at Babyshop here!) and as usual you get to see my belly bump. I hope you like this vlog!

– In collaboration with Babyshop

49 Comments

Hej

Shit vecka 34! Tiden kommer gå snabbt nu även om det känns väldigt segt! Du har något så härligt att se fram emot!! Bra vlogg också!!

Jag har dock en fundering hur länge till kommer ni podda kommer ni sluta sen när Bebor är här, jag hoppas inte det!!

Reply
Jessica

Såå mysig vlogg! Tack för att du delar med dig så mycket du är bäst! Jag har en fråga jag ska flytta till min första lägenhet o har letat ÖVERALLT efter en vit byrå med guldknappar snälla kan du berätta vart ni köpt eran??? Den vita byrån i sovrummet alltså. Kram

Reply
Lina

Jag får för mig att det är en Hemnes från Ikea men att de har bytt ut knopparna? :)

Reply
Emina

En liten nagelklippare eller nagelsax! Finns små sådana set på typ ica :) min son hade långa naglar när han föddes o rev sig ansiktet så vi klippte dem typ första dagen. Även marabou (så sjukt sötsugen efter ”maratonloppet” haha och fuktkrämer till läppar ansikte kropp! Lycka till!!

Reply
Karin

Vad fint allt är! Fast lite trist med så färglöst allt men det är ju upp till var och en såklart. Lite färg på kläderna är väl kul. Måste ‘säga” underbart att se dig där du är nu❤❤❤

Reply
Hannah

Dina gravid-vloggar är nog de mysigaste jag har sett. Så öppenhjärtiga och nära, liksom :)

Reply
Kasia

Mommy Kenza! :) How it sounds ;) You bought very pretty clothes to you newborn! I love to tones of the colors. It’s really good not to see everything blue because it’s a boy. And I don’t have nothing to “gender-clothes” (blue for boys, pink for girls) but sometimes it’s good to see baby in other colors. I don’t know nothing about baby accessories but probably you did well and everything is on the place :) Some voice in behind of my head is talking that probably 50% of this things won’t be used but… better to have ;) PS. You wrote earlier that you began to watch Quicksands on Netflix. I am on fourth episode and I don’t understand why have you written that maybe it’s to young to you? To young are the actors? Or it sholud be word “to early” or “to soon” ? :P :) pozdrawiam z Polski :) A te Bałkany Aleksa pewnie też są super / And Aleks’ Balkans are probably great too ! :P ;)

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: I meant that it feels like it’s a show for teenagers and not adults ;P

Reply
Kasia

I have seen the whole thing right now. I must say that swedish actors and screenplayers are really good! That was something exciting, made on the same level as the series with Jessica Biel ;) But how the teenagers are shown in this series is… wow… disaster ;P but i recommend it :D

Reply
Maria

Hej Kenza! Såg att du köpt/fått spons på en pandakudde. Min dotter går hos sjukgymnast pga kort nackmuskel och riskerar därför platt bakhuvud. Vi blev rekommenderade mimos kudde då pandakudden inte klarar av tyngden från barnets huvud. Huvudet sjunker igenom förklarade hon det som. Sen om det stämmer eller ej vågar jag inte stå för men om du vill ta det säkra före det osäkra så skulle jag investera i en mimoskudde istället.

Reply
Emma

Är du och hon ”tanbyKlara” ovänner? Ni lägger aldrig upp något på varandra längre och inte kommenterar varandras bilder så ganska uppenbart.. 😋

Reply
Clara

Hello from Copenhagen (been reading your blog since 2011, because it’s my absolute favorite). You should totally do a vlog with your pregnancy workout, that could be very inspiring.
It’s very nice to follow along in your journey <3

Reply
Lina

Vi hade med en bärsjal till BB vilket var helt underbart och få ha sitt barn nära sig när man tex skulle gå o äta frukost eller så istället för att att rulla runt på vagnen/vaggan 🌺 så mysigt att följa er resa!

Reply
Anna

Vi hade med oss en förlängningssladd till BB. Skönt att kunna ladda mobil och sånt vart man vill i rummet. Det var också skönt att ha med den sladden då jag fick pumpa lite mjölk sent en kväll och kunde sitta i sängen och göra det ( uttaget var bredvid ett bord och en hård stol i rummet..)

Reply
Sofia

Supermysigt och allt blir så verkligt när man kommit i ordning inför bebisens ankomst. Fantastiskt roligt att se dig må så bra som du gör just nu!

Tips, köp en extra mobil eller annat med skarpa färger till säng, skötbord och något för bebisen att leka med när han sitter i babysittern. Eftersom små barn ser så dåligt brukar musik och mycket färg vara väldigt populärt.

Reply
Amanda

Förutom alla nödvändiga saker så var jag tacksam över att jag kom ihåg att packa ner TOFSAR OCH BORSTE! Så skönt att kunna sätta upp håret under förlossningen och borsta det efteråt.

Reply
emma

Jätteglad för er skull, grattis! Kan inte låta bli att bli ledsen dock med all sponsring och uppmaning att konsumera mer. Vi står inför en svår utmaning med klimatkrisen och det sista vi behöver är att vi konsumerar mer. Tänker du aldrig på att den här bebisen kommer få växa upp i en värld med miljökatastrofer. Vore så underbart om offentliga personer brydde sig mer om miljön istället för att visa upp allt man köper och hur mycket man flyger.

Reply
Frida

Har ni tänkt köpa någon ny bil? Om jag kommer ihåg rätt så har ni en miniCooper? Vore kul att se vad ni valde ☺️

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Ja, vi har en mini! Vi har inte kollat på bilar än haha, börjar bli lite stressigt….

Reply
Sabrina

Jag trodde inte du skulle göra samarbeten som har med bebisen och göra? Har för mig att jag läst det tidigare när du blev gravid. Jag bara känner att många influenser använder sina bebisar/barn som ett slags jobb för att tjäna mer pengar. På något sett känns det konstigt och fel. Menmen…

Oavsett blöjhink så luktar det alltid bajs i sophinkarna tyvärr, så det är bara slänga bajsblöjorna så fort som möjligt. Och angående vad du inte får glömma i bb väskan – läppsyl var min räddare. Såå torra läppar under förlossningen pga av torr luft.

Jag köpte täcke och kudde med – inget kom till användning förens nu när min kille är 14 mån haha. All denna tjat om psd gjorde mig panikslagen 😩 Satsa på sovpåse eller bara en tunn filt (Bebor födds ju i Juni).

Kram!

Reply
Amanda

Har för mig samma faktiskt. Men det är dagens influencers…man förväntar sig inget annat.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Det jag har sagt är att vi inte kommer använda vårt barn som en levande reklampelare eftersom att vi inte vill exponera honom mycket i sociala medier. Det känns inte rätt för oss. Att göra samarbeten kring min graviditet och kring mitt liv som mamma ser jag (eller Aleks) inga problem med så länge det inte finns en chans att det påverkar honom i framtiden. Sedan har jag hela tiden sagt att vi kanske ändrar oss i framtiden, vi har ingen aning om hur vi kommer känna framöver. Vi får helt enkelt känna efter och göra det som känns bra för oss! :-)

Reply
Nikolina

Ta med fun light och sugrör!! Jättebra när man är inne i värkarna men inte kan äta så att man får energi :) !!!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Har använt både bio-oil och Weleda! Började med Weleda och gick sedan över till bio-oil eftersom att jag gjorde ett samarbete med dem och ville testa först. Smörjer varje kväll. Tror dock inte att det hänger på oljan utan mycket är hormonellt, genetiskt etc. Men jag tycker iallafall att det är skönt att smörja den spända magen (och brösten) och det hjälper mot kliandet också. Kram!

Reply
Elisa

Vårt første barnebarn kom for en uke siden og har alt «bajsat ner» alle klær, ha ha, så det er smart å ha litt body’er i mørkere farger også! Ikke alle flekker som går like lett bort i vask…

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Haha kan tänka mig det! Får nog handla lite mörkare grejer också om vi märker att det behövs. :-) Kram K

Reply
Elisa

Salve til brystvortene/nipples!! Purelan, finnes den i Sverige? Strikk/scrunchie så man kan se i det minste litt «normal» ut på håret…

Reply
Linda

Att ta med i bb-väskan. Nya LINSER! Linsvätska. Själv har jag sådana man använder 24/7 och tänkte inte på att ta med mig nya eftersom jag nyligen hade bytt. Blev snus-torr i ögonen av luften på bb samt av att amma så linserna ramlade till slut ur. Den nyblivna morfadern fick komma till undsättning med nya linser. Mindre roligt att inte kunna se ordentligt. Ta även med er tofflor till både mamman och pappan att kunna traska runt i på sjukhuset.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Har fan tänkt på det där med linser! Jag kör dagslinser så jag kommer ha med mig ett gäng, men asså… Ibland kan de ju ploppa ur, ser framför mig hur jag gör värsta grimaserna när jag krystar och att de då trycks ur haha.. Kanske bör köra på glasögon?

Reply
Jeanette

Hej! Så mysig blogg och vlogg! Jag har fött två barn och väntar det tredje, här kommer mina BB-tips. Skulle man inte få med sig allt man tänkt så ordnar sig allt ändå såklart, men vissa saker kan verkligen underlätta BB-tiden.

– vattenflaska med fliplock av något slag, som går att öppna med munnen. Jag har blivit extremt törstig efter båda förlossningarna och det är svårt att resa sig ur sängen med bebis på bröstet och obefintliga magmuskler, så sträcka sig efter vattenglas kan vara en pärs..och det är svårt att få båda händerna fria för att kunna öppna en flaska med skruvkork.
– amningskupor!
– stora eller justerbara skor, tex sandaler. Efter första förlossningen svullnade mina fötter upp något enormt så jag kunde inte ens stänga mina annars ganska så rymliga sandaler. Andra förlossningen var det inte alls så så det är inte alls säkert det blir så för dig, men skönt att slippa gå barfota om det händer
– filt till bebisen. Bebistäckena på BB (iallafall i Göteborg) är jättetjocka och dels har jag varit rädd att det ska bli för varmt, men framförallt nojig att det ska hamna över huvudet på bebisen
– pyjamas till bebisen. Det kanske står på alla listor men vi fick inte med det första gången.
– innetofflor av något slag. Det står säkert på alla listor men vi har lyckats glömma det båda gångerna. Så jag har fått svassa runt i strumplästen
– duschcreme, schampo, balsam, hudcreme. Finns typ bara nån slags tvål i duschen, kanske schampo oxå.

Det var det jag kunde komma på. Lycka till med fortsättningen av graviditeten, förlossning och föräldraskap :)

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Tack för alla tipsen! <333 Beställde precis ett par sköna innetofflor hehe.

Reply
Ebba Lilja

Hej, var kommer era snygga sängbord från? Försökt kolla tillbaka på tidigare inlägg men hittar inte just dessa!
Kram

Reply
Erika

Hej! Vilken fin hörna ni har gjort till bebis! Och vilken jättefin färg ni har på väggen! Vad är det för färgkod?
Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*