• header

HAPPY PARENTS-TO-BE

Yesterday at our babyshower! I’m wearing a dress from Vergegirl, old earrings from Ivyrevel, shoes from Superga. Balloon decoration from Festligheter.se ♥

Igår hade vi vår BABYFIKA! Jag är så glad över att vi valde att styra något ändå, för jag förstod igår hur mycket det här faktiskt betydde för oss. En riktig milstolpe att vi tagit oss hit ändå. <3 Jag och Aleks valde att styra detta själva (det “vanliga” är ju att mamman blir överraskad av sina tjejkompisar) för att vi ville ha detta ihop och bjuda in alla våra vänner och familj. Det blir ju rätt många då och det kändes inte schysst att lägga det på någon annan, så vi styrde upp en fika själva! Och vad mysigt det var.

Jag ska berätta mer om den senare, måste gå igenom bilderna från kameran först. Så länge får ni se hur vi såg ut igår! Aleks är så gullig som alltid kollar sina outfits med mig inför sånna här grejer, han vet att jag gillar att matcha haha. Åh jag är verkligen SÅ glad efter igår, men idag är jag helt förstörd. Detta tog på krafterna och det känns som att jag vaknat upp med den vidrigaste baksmällan någonsin. Ska in till stan och spela in veckans podd strax men sen ska jag bara hem igen och ta det lugnt! :-)

Förresten, idag gick jag och min starka lilla grabb in i vecka 34!!!

// Yesterday we had our BABYFIKA! Since there is no word for fika in English (should be thoooo!) I call it babyshower in English. Anyway I’m so happy we decided to organize something, because I realized yesterday how much this actually meant to us. A huge milestone that we have gotten this far. <3 Aleks and I decided to organize this ourselves (the “regular” babyshower is that the mom gets surprised by her girlfriends) because we wanted to do this together and invite all our friends and family. That’s a lot of people so it didn’t feel right to put that on someone else, so we organized a get-together ourselves! And it was so cozy.

I’m gonna tell you more about it later, I have to go through the photos from my camera first. For now here’s what we looked like yesterday! Aleks is so sweet who always check his outfits with me for these kind of events, he know I like to match haha. Oh I’m so so happy after yesterday, but today I’m completely exhausted. This sucked out all the energy in me and it feels like I’ve woken up with the most horrible hungover ever. I’m gonna go down town now and record this week’s podcast but after that I’m just gonna go home again and relax! :-)

Btw, today me and my strong little boy entered week 34!!!

33 Comments

noor

I never knew that a babyshower was held by the girlfriends of the mom! I would organize a babyshower too, dont know who else will do it haha :P

Btw, cute balloons, love the colour!

Reply
Maja

I really hate this gold jewerly on men.

I don’t understand why Balkan male population likes that? It looks really bad.

You look so cute.

Kisses from Balkan

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Haha! I think it’s nice with a few pieces, but not too much :)

Reply
Dixi Wonderland

Bilderna som man har sett på instastories har ju varit magiska :D Tycker lokalen ni var i var så himla fin, tårtan och cupcakesen var så fina att man inte hade velat äta dom och ni verkar ha haft en magisk dag med nära och kära :D UNDERBART! Och både du och Aleks var så vårfina :D

Reply
Lissel

ändå fint att fixa ordning något själva :) jag är så tacksam över min jag fick av kompisarna men det kan nog lätt bli en press av vänner att behöva fixa någonting med..

Reply
Anne-Maria

I’ve been having this thought a lot lately when seeing your pregancy related posts and hearing about the whole journey you’ve had to get to this point. My mother always told me that for a new soul to come to life, another one has to leave. In a weird way it makes sense: I came after my great-grandmother passed away, my brother was born when my grandmother left.

In some way I feel like something similar has happened to you. You had to go through a great deal of difficulties and tough times, but now something beautiful has grown out of it: a new life. As a stranger, I don’t know you, but I am so happy for you and Aleks to become parents. You’ve been such a great influence to me over the past many, many years, that the joy for you both and following your journey has been simply beautiful.

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: That’s a beautiful idea, I have thought about it many times myself. Thank you so much for your sweet words! <3

Reply
ISA

Åh vad mysigt! Så bra ställe att vara på också, så fint! och appropå fint – vad du strålar kvinna! Så vacker <3

Reply
Sofia

Hej! Vad tycker du om att som singel försöka få barn på egen hand via donator? Mvh Sofia

Reply
hana

er bebis kommer ju bli supermodell eller något med så snygga föräldrar som er :D

Reply
Ella

Jag vet att du får frågan jätteofta och har gjort det förr, men kan du inte snääälla visa upp alla dina tatueringar?! Du har så många fina, men vet att det är någon eller några du inte ”visat upp” än och jag är så nyfiken och vill höra historien bakom osv. <3

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Finns en video på min Youtube-kanal där jag visar upp alla och berättar om dem. Tror inte det har kommit till så många efter den videon? Kanske 2? Ögat och bröllopsdatumet.. Och justja, Zouiten på arabiska. Så 3 st! ;P

Reply
Amanda

Wow Kenza! Du har sådant glow nu när du är gravid! Så jävla fint att se! Massa kramar

Reply
Sara

I’m pregnant too 😊The dress is really pretty – which size are you wearing if I may ask 😃?

Reply
Sanna

Vad är det för modell på dina superega?
Vad har du för storlek bara nyfiken. 😃

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*