• header

THURSDAY

Lipstick from Mac (Ruby Woo) // old top from H&M // jacket from Ivyrevel // earrings from Nootka

Hallååååå hur NAJS väder har inte vi då?!?!?! Äntligen vår!! Så glad över att det ska hålla i sig ett tag också så att jag får pangväder på min födelsedag. :-) Hade dock inte räknat med denna värme såhär tidigt så jag har de inte så lätt klädmässigt nu hehe, vill inte gå runt i svarta mammaleggings nu så jag varierar mellan några stretchiga klänningar som jag fortfarande kommer i. Tänkte beställa några klänningar som jag kan ha i maj och som funkar efter förlossningen också (dvs som går att amma i!)

Annars då, hur mår ni denna torsdag? Har ni gått på påskledighet redan? Jag jobbar halvdag på kontoret idag och sedan ska jag hänga med Humlan. Vi ska bara ta det lugnt och njuta lite av solen, jag överansträngde mig igår (sprang runt och fotade massa samarbeten hela dagen) och fick så fruktansvärt ont, så det gör jag inte om. Så svårt att veta vad jag klarar av eftersom att jag vissa dagar inte känner något alls, och det är svårt att veta när jag ska säga stopp. Min plan var att jobba som vanligt april ut (till vecka 36), får se om det behöver ändras.

Puss på er och tack för alla era fina kommentarer ni lämnar här. Hoppas ni får en fin dag! <3

(PS. Om ni inte redan lyssnat på veckans poddavsnitt så vill jag bara säga att vi släppte ett nytt avsnitt igår! “Skumbad med Leif GW Persson” heter det, hehe. Finns där poddar finns, sök bara på Kenza & Dani. :-))

// OMG we’re having such awesome weather right now!! It’s finally spring in Stockholm!! I’m so happy it’s gonna last for a while so that I get this nice weather on my birthday. :-) I wasn’t counting on this weather this early though so I’m having a hard time with clothes now hehe, I don’t want to wear my black mama leggings now so I vary between some stretchy dresses that I can still fit in. I’m gonna order some dresses now that I can wear in May and that also works after birth as well (models you can breastfeed in!)

Anyway, how are you this Thursday? Are you on Easter holiday already? I’m working half-day at the office today and then I’m gonna hang out with Alexandra. We’re just gonna relax and enjoy the sun a bit, I overstrained my body yesterday (I ran around and shot lots of collaborations all day) and got so much pain, so I’m not doing that again. It’s so hard to know what I can handle since some days I don’t feel anything at all, and it’s hard to know when to say stop. My plan was to work as usual until end of April (to week 36) but we’ll see if I have to change that.

Kisses to you guys, and thank you for all your kind comments. I hope you’ll have a wonderful day! <3

13 Comments

noor

It’s spring in Belgium too finally! The last days were very cold, like December cold. Little Q: do you still use the neutrogena for your face? You have such a beautiful skin.

Reply
tanja

your pod was soo funny this time..haha the last either or question. when dani said well you maybe cant get another baby but you can get a new partner :D that was just funny in that moment.
or the human centipede question…the way you talked about it :D

now take it easy kenza. you just talked about it on monday how exhaust you was after sunday and now you pushed yourself again too far just 2 days after. you actually talked about the fact that you cant walk long walks anymore and wont do that a couple of weeks ago (and mentioned it after babaks bday, and after your weekend of putting up bebors funiture) but you still havent seemed to slow down. its about time now you realize and take it easy. just 5,5 weeks left. chill, take breaks, dont rush/run through the days and just take it easy now ok?! promise!? :) <3

Reply
Jennifer

Jag säger bara OMLOTTKLÄNNINGAR! Då kan man köpa vanliga klänningar och enkelt dra ut en boob när det ska ammas 😊

Reply
pia

Hej,

Vem ska jag kontakta om vi, Freya – Sveriges första digitala vårdgivare för kvinnor, vill vill berätta vilka vi är och kanske påbörja ett sammarbete?

Vi är sjuksköterskor, barnmorskor, läkare, ingenjörer och ekonomer som alla på olika sätt upplevt brister och svårigheter i vården, och därmed känt behov av att prioritera bättre vård för alla kvinnor. Vårt team är experter inom kvinnohälsa.

Kvinnors hälsa och vård är eftersatt. Det finns många exempel på områden inom kvinnors vård där kompetens, tillgänglighet och bemötande behöver stärkas. Vård av endometrios, svår mensvärk, psykisk hälsa och förlossningsskador är exempel på detta. Vi tycker du verkar var den person vi vill börja prata med.
https://www.freya.se/
Insta freya.se

Önskar en riktigt glad påsk och hoppas du njuter! ;)

Reply
k

hej fina, måste bara fråga vart du köpt jackan du bar igår på instastory (den beiga med stora fickor vid bröstet).
tack på förhand!

Reply
Johanna

Åhh snälla berätta vilka klänningar du beställer som passar både som gravid och att amma i nu när sommaren kommer. Är gravid i vecka 32 & behöver alla klädtips man kan få! <3

Reply
Evelina

Tipsa gärna om klänningar, är gravid i vecka 30 och vill också kunna amma i de sen 👍👍👍

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*