• header

FÅFÄNGAN

Today’s Easter brunch! I’m wearing dress from Nakd, jacket from Levi’s & sunglasses from Chimi

Hej hjärtan! Vad har ni gjort denna långfredag? Jag, Ines och Daniel (och Mani!) åt en sån himla härlig påskbrunch uppe på Fåfängan! Sånt trevligt ställe. Vi åt massa mat och pannkakor och sedan satte vi oss i en hammock, drack varsin kaffe och njöt av utsikten. Så nice väder nu ju! Vill bara vara ute hela tiden hehe.

Nu kanske ni undrar var Aleks är men han var tvungen att jobba idag så jag fick tredje hjula med Ines och Daniel haha, men det gör jag gärna. ;-) Nu är jag och Ines hemma hos mig, vi tittar på Beyoncé på Netflix (såg ju detta Coachella-uppträdande live förra året men vi stod så långt bak) och chillar. Ska snart värma lite pasta carbonara till middag (Aleks gjorde fett mycket pasta igår) och titta på Let’s Dance.

Hoppas ni har en mysig påskhelg! <3

// Hi sweethearts! What have you been up to this Friday? (is it a holiday in your country as well?) Ines, Daniel and I (and Mani!) had a lovely Easter brunch at Fåfängan! Such a nice place. We had lots of food and pancakes and then we sat down in a hammock, had coffee and enjoyed the view. Such nice weather now! I just want to be outside all the time hehe.

Maybe you’re wondering where Aleks is but he had to work today so I did some fifth wheeling with Ines and Daniel haha, but I have no problem with that. ;-) Ines and I are at my place now, we’re watching Beyoncé at Netflix (I saw this Coachella performance live last year but we were in the back) and chillin’. Gonna heat up some pasta carbonara for dinner soon (Aleks did so much pasta yesterday) and watch Let’s Dance. 

I hope you’re having a nice Easter weekend! <3

14 Comments

Kajsa

Hejsan Kenza! Vet att du förr om åren sa att du skulle sluta blogga när du fick barn,
hur ser den tanken ut nu? Kommer du sluta? :(
Bästa hälsningar & trevlig påsk

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*