• header

LUNCH EVENT

Today’s lunch event! Top from Urban Outfitters, jacket from Zara, skirt from Asos, bag from Chanel

Titta så mysig lunch jag, Dani och lilla Vivvi var på idag! Det var Gina Tricot, tillsammans med Michaela Delér, som bjöd in oss för att visa upp deras nya barnkollektion. Så mysigt event med god mat (ser ni tårtan eller?! DRÖM) och superhärligt sällskap. Tack Gina och Michaela för inbjudan! <3

Är förresten helt kär i den här mintgröna jeansjackan. Fan vad jag och Bebor kommer matcha sen med alla hans mintgröna grejer, haha! Och så underbart att kunna gå klädd såhär tunt i april, hoppas vädret håller i sig. Finns lite mer klädalternativ för mig då, byxor är omöjligt men stretchiga kjolar och klänningar funkar! :-)

PS. Missa inte vårt nya poddavsnitt ”Saker våra barn INTE får göra” som släpptes idag! Ni hittar vår podd i apparna Podcaster, Spotify och Acast. Sök bara på Kenza & Dani!

// Look what a cozy lunch me, Dani and little Vivvi were at today! Gina Tricot, together with Michaela Delér, invited us to show their new kids collection. Such a cozy event with delicious food (look at that cake!! DREAM) and super nice company. Thank you Gina and Michaela for having me! <3

Btw I’m totally in love with this mint green denim jacket. Bebor and I will match a lot soon with all his mint green stuff, haha! And it’s so lovely to be able to walk around dressed like this in April, I hope the weather will stay like this. There are a bit more clothing options for me when it’s warmer, pants are impossible but stretchy skirts and dresses works! :-)

17 Comments

Jessica Lennartsson

Ditr hår alltså!! Vad använder du i håret efter du tvättat det? Alltså nå värmeskydd olja eller liknande? Supertacksam för svar. Kram

Reply
Linda

Jag älskar sol och värme, men hoppas ändå inte att vädret håller i sig. Det är redan så torrt att det är skogsbränder på många ställen, bl.a. nära mina föräldrars hus, och bönderna är oroliga för ännu en torr sommar. :-( Hoppas på rejäla regnskurar kombinerat med sol och värme i sommar för bättre balans!

Reply
Tanja

yesterday you did a story on your insta together with babyshop and i would love to know where the leggings was from you wore in it? its looked like it was a nice one with thick material so you cant see anything :)
i would also love if you did a post on all the mom-leggings you tried and which ones of them were your favorites (brands) for workout and every day. since you basically lived in leggings until now when it got warmer you are an expert now i guess and i think it would be a great help for all the new preggo ladies here :)

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: They are from New Look but also pretty thin. I think all my black leggings are a bit see through if I bend over, except the workout tights from Röhnisch and Boob. H&M have a pair that is a bit more thick as well, don’t know the name though. Hugs! <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*