• header

PREGNANCY WEEK 35

GRAVID VECKA 35
38 DAGAR KVAR/ 38 DAYS LEFT

Bebors status: Här går det undan! 86% av graviditeten är avklarad och det är inte många veckor kvar tills vi har vår lilla skatt hos oss. <3 Alla organen är färdiga (skulle han födas nu skulle han sannolikt klara sin andning själv) och Bebor tjockar mest på sig nu så det står inte så mycket mer i apparna. Han är ca 45 cm lång och väger vid slutet av veckan runt 2,5 kg. Snart är han här!!!

Bebor’s status: 86% of the pregnancy is done and there’s not many weeks left until we have our little treasure here. <3 The organs are developed and done (if he would be born now he would most likely be able to breathe on his own) and Bebor is now only gaining weight so the apps doesn’t say that much. He is about 45 cm tall and the weight by the end of this week will be around 2,5 kg. He will be here soon!!!

Min status: Jag mår bra och har haft en bra vecka. Ont till och från men så länge jag är noga med vilopauser och inte går snabbt så klarar jag mig. :-) Känner mig såklart tung och klumpig ibland med den stora magen (det är inte lätt att knyta skorna nu haha!) men det är väl inte så konstigt med tanke på att jag går in i 9e månaden nästa vecka. Den sista månaden. Så stort!

Finns det något mer ni vill att jag skriver om just här på “min status”? Har lite svårt att komma på något nytt.

My status: I feel fine and I’ve had a good week. Some pain every now and then but as long as I take my breaks and as long as I don’t walk too fast, I’m fine. :-) Of course I feel heavy and clumsy sometimes with this big belly (it’s not easy to tie my shoes now haha!) but that is not weird since I’m entering the 9th month next week. My final month. That’s huge!

Do you have anything else you want me to write about on “my status”? I’m having a hard time coming up with something new.

Övrigt: SÅ typiskt mig och Aleks men vi har skjutit på ny bil tills nu…. Inte så smart, men i helgen ska vi ge oss ut på biljakt! Anledningen till att vi behöver ha en ny bil är för att vi har en Mini Cooper D (automat), med bara dörrar fram. Så det är lite krångligt att få in ett babyskydd där bak, samt att vi inte får plats med vagnen i bilen om man inte fäller ner sätena där bak. Så den ska vi sälja! Köpte den 2012 och har kört runt 6500 mil. Vi bör kunna få en slant för den iallafall? Alltså jag är så okunnig vad gäller bilar haha..

Vi har inte bestämt oss för hur vi ska göra med ny bil än, om vi ska leasa ny bil eller om vi ska köpa en begagnad bil. Det känns så dumt att köpa en ny bil, dels för att det är dyrt (ska vi köpa så vill vi ju ha en riktigt bra och fin bil som vi gillar och då kostar det) och dels för att bilen förlorar värde på en gång. Vi är iallafall sugna på en svart Volvo XC60, som många av er rekommenderade den också som familjebil! Vi får se hur det går i helgen. Det är inte direkt så att due date är vår deadline för ny bil för vi klarar oss med Minin ett tag till om det verkligen behövs, men det vore skönt att ha fixat det till juli iallafall.

Other: SO typical me and Aleks but we haven’t looked for a new car yet…. Not so smart, but this weekend we’re gonna go out for a car hunt! The reason why we need a new car is because we have a Mini Cooper, with doors in the front only. So it’s a bit tricky to attach a baby car seat in the back, and we can’t fit the stroller in the car if we don’t put the back seats down. So we’re gonna sell it! 

We haven’t decided yet what to do, if we’re gonna lease a new car or if we’re gonna buy a used car. It feels so stupid to buy a new car, partly because it’s expensive (if we’re gonna buy a car we want a really good and nice car that we like, and that will cost) and partly because the car loses value right away. Anyway, we are interested in a black Volvo XC60, that many of you recommended as a family car! We’ll see what happens this weekend. It’s not like due date is our deadline for a new car because we can use the Mini for a little while longer if it’s necessary, but it would have been nice to have a new car by July at least. 

72 Comments

Marja

Hej Kenza! I am wondering, did you and Aleks already decide on a name for Bebor? :)

Reply
Johanna Johansson

Vi väntar med barn, är beräknade 26/6 längtar så 🥰💕 det där med blir är svårt men vi bestämde oss för att leasa bil, var ett så bra erbjudande på Audi så det fick bli så ☺️
Sp om ni tänker ny bil, tänk på att det är va 10 veckors leveranstid! Vi trodde vi var ute i god tid men kommer bara 2 veckor innan bf, om allt går som det ska! 🙈 hoppas ni hittar något bra 😘

Reply
Alva

Jag jobbar på Hertz och vi har Xc60 till långtidshyra vilket är månadsvis. Mejla mig på om det är aktuellt för att testa!

Reply
Petra

Annars kan ni även investera i en Babyzen yoyo och ev kolla om det finns adaptrar till babyskyddet att köpa till eller använda den med babysetet.
Den vagnen kommer vara toppen när ni kommer resa med bebis, då den kan följa med som handbagage….så smidig…
Skulle jag skaffat ett till barn hade jag tagit endast den vagnen och skippat en stor vagn.

Reply
Camilla

Jag köpte en yoyo duo nu till andra barnet för att slippa köpa ny bil samt ha som stadsvagn. Jag har inte använt min stora vagn en enda gång. Älskar yoyon!!

Reply
Lissel

I hear you! Vi är i samma vecka, och väntar tvillingar… Har ingen bil vilket vi måste fixa snarast! Och tvillingvagnen tar inte den minsta ytan om man säger så…

Reply
Sofia

Could you consider a car that is ecological and runs on gas instead of gasoline? It would be such a good example for your followers and good for Bebor’s future too <3

Reply
Tanja

you can write pretty much anything in “your status” your recent thoughts. what you thinking about this week (for example the fact that you are a bit worried how it will be for mani once bebor is here) maybe you also think, because bebor will be here in about 5 weeks, about what to with aleks before he arrives (once he is here your life will be changed forever :)) ) and so on. i dont know what you thinking about so thats why it would be nice to hear. also if you have special cavings for example and ofc how you feeling health wise (but you do this already) :)

Reply
Elin

Leasing är väl ändå till för de som inte kan köpa eller ta ett lån, så det borde ju vara tvärt om :P ”köp ni som har ekonomi för det”

Reply
Hanna

Kan du skriva hur mycket du gått upp i vikt hittils? Och om kilona mest hamnat på magen eller lår/rumpa/armar….. Är själv gravid sen några veckor tillbaka och har en väldigt liknande kropp som du så hade vart spännande att få veta =)

Reply
Emma

Öh..? Relevant? Du är inte hon och hon är inte du.
Men grattis till graviditeten iaf. Försök fokusera på dig själv istället 🤔🤷‍♀️🤦‍♀️

Reply
Jonna

Volvo XC60 är världens bästa bil! Bekväm vart man än sitter i bilen, och oavsett hur långa ben man har. Har aldrig varit problem för vår del att få in babyskydd, stolar, vagnar eller liknande. Sedan så drar den ganska lite för att vara en så stor bil.
Sambon älskar bilar och särskilt röda sådana, så vi har en Volvo XC60 R-design, automat. Vill aldrig köra något annat haha, möjligtvis ha en nyare om ett tag då vår är några år.
Lycka till med biljakten! Och med nya familjemedlemmen :-) <3

Reply
Elina

Hah! Jag scrollade lite för snabbt och hann bara se bilden flasha förbi. Tyckte först det såg ut som du hade ett JÄTTEBRÖST på vänster sida (bädden bakom) 😆. Dagens garv!

Reply
Emilie

Precis. Vi har en V90 och det är gudomligt bra med plats i baksätet jämfört med V60 som vi hade innan. Varför vill ni ha XC? XC90 är ju tyvärr lite ful. Ser ut som en gammal bil.

Reply
Melinda

Om man gillar att åka fint och säkert kan jag rekomendera BMWs 5-serie modellår 2014 och framåt! Snygg, bra förbrukning, säker, finns i både sedan och touring beroende på önskemål o.s.v.
Har själv en BMW 525 f10 och är supernöjd!!!! Dessutom kan man hitta dessa bilar begagnat men med låga mil utan att bli ruinerad om man bara kollar runt på begagnadsmarknaden ;)

Reply
Viktoria

Volvo xc60 är bästa bilen någonsin!!! Har haft vår i 1 år, galet nöjda med den!!!

Reply
Saga

Att leasa en bil blir bara dyrt om man kör en del med den.
Tycker att det låter mycket mer värt att köpa en begagnad bil 😄

Reply
Lisa

Hi! You look glowing with your bump! Have you though about buying an electric car such as Tesla? Tesla model 3 has four doors and a lower price point compared to the other models. Tesla is also a good idea if you look at it from the perspective of safety – Tesla is at least as safe or even safer than Volvo, which is known for its high safety standards. I think Tesla has a great design and looks cool too so that’s a plus as well! Xx, Lisa

Reply
Joanna

Leasa är det bästa vi någonsin gjort. Kan STARKT rekommendera det, beroende på hur många mil man förbrukar såklart. Men tänker att ni inte kör överdrivet mycket med tanke på att ni bor så centralt. Har i allafall varit toppen för oss och så smidigt. Man behöver aldrig oroa sig för nåt!

Reply
Moa

Jag gillar inte Volvo. Tycker dom har dålig teknogi. Skulle köra på en BMW typ X2 eller x3 perfect som familje bil och dom är snygga. Inte för stora.
Lycka till!

Reply
Linnea

Köp en sån bil ni vill ha men kanske 1-2 år begagnad och som gått lite mil!! Då får ni som mest bil för pengarna, fortfarande i nyskick men ni slipper den allra värsta värdeminskningen!😃 leasing är ju så dyr månadsavgift när man vill ha stor bil o så..

Reply
Hanna

Har åkt Europa runt med en xc60 och måste säga att jag inte är alls imponerad av bagageutrymmet. Av de bilar vi har ägt, med eller utan barn så här Volkswagen passat varit klockrent utrymmemässigt. Har vänner som har Skoda kodiaq som också är grym. Annars är Skoda superb en bil där man verkligen får bagageuttymme plus benutrymme trots barnstol. Xc60 tycker jag har litet benutrymme redan utan barnstol bakom stolen.

Reply
Hanna

Leasing är dyrt om man inte använder bilen till pendling är min erfarenhet, också om man har hund/barn.. tycker det är bättre att köpa en bil, begagnad då – jag köpte tex en bil som gått som leasingbil – då är dom välskötta välservade osv.

Reply
Sally

Leasa! Min man säljer bilar och leasing är väldigt fördelaktigt idag! 😁 jag är förälskad i Skoda Kodiaq (även superb!) de är stora invändigt men betydligt billigare än Volvo. Skulle jag köpa volvo hade jag nog kollat på S90. ☺️

Reply
Minna

Volvo V60 ( den nya modellen 2019 ) är superbra.
Komfort, trygg, säker med större bagage än den förra modellen.
Bra program i appar för att starta värmaren på bilen hemifrån så man slipper skrapa rutorna och bilen varm. Bästa så slipper man sätter en bebis i en kall bilstol/babyskydd och frysa sönder händerna.
Älskar Volvo!!!!!

Reply
Katarina

Om du känner att du inte kan något om bilar. Sälj via Kvd. Så sjukt smidigt! Köpte därifrån i veckan.

Reply
Frida

Kan varmt rekommendera Skoda Superb!! Värdens bästa familjebil om man är lång. Jag och min sambo är 177 och 190 och vi har provat i princip alla bilmärken, tänk på att kommande bilbarnstol kommer att ta betydligt mer plats.

Kan varmt rekommendera att provköra en Skoda och enbart superb modellen.

Kram och hoppas att ni hittar en bra bil som kommer passa er fina familj :)

Reply
Sofia

Jag skulle rekommendera Skoda Superb! Jätte mycket plats i baksätet för barnstol tex. Ta med babyskyddet och se så att det får plats i baksätet på bilen ni vill ha. Har själv varit med om att bältet är för kort i baksätet för att räcka runt babyskyddet om man inte använder isofix och att om det är en lång person som sitter fram så får babyskyddet eller barnstolen som kommer efter knapt plats bakom! Lycka till😊

Reply
Åsa

Att leasa är bara en finasieringsmetod. De lockar med fri service men skulle det hända bilen något så kommer ni få stå för kostnaden iaf (såvida det inte är något basic som täcks av försäkring). Att leasa blir dyrare per månad än om ni skulle köpa ny med 20% handpenning. Men, om man inte har handpenningen eller inte vill lägga pengarna på handpenning så är det ett alternativ. Återigen, en finansieringsmetod. vill personligen rekommendera KIA, mycket billigare att köpa och äga än Volvo, riktigt bra modeller nu med 👌 Lycka till i biljakten 💕

Reply
Malin

Jag köper alltid bil direkt med pengar ur fickan. Jag skulle aldrig ta lån för en bil, behövs det göras så är ju leasing absolut ett alternativ. Men har man råd så köp direkt. Antingen en begagnad eller ny. Många begagnade i den modellen ni vill ha är fina och ”nya”. Men direkt de rullat ur bilfirman så förlora den massa värde; alltså kan ni göra riktiga kap. Vi köpte vår XC60 inkl all utrustning och den hade gått 1000 km för hälften av vad den kostar som sprillans ny. Lätt värt.

Reply
Filippa

Brukar inte kommentera här men blev nästan tårögd när jag såg den här bilden på dig trots att det inte är den första med magen, men oh så du strålar Kenza, helt otroligt. Är så glad för er skull!

Reply
Emelie

Hej Kenza!
Har inte med inlägget att göra men kan inte du ta upp om du haft komplex över din kropp under graviditeten. Tänker att kroppen förändras väldigt mycket på kort tid, har du haft komplex? Svårt att hitta kläder? Hur har självförtroendet påverkats? Såklart är man ju överlycklig över graviditet och bebis men trots det kan man ju tampas med tankarna kring viktuppgång osv. Hur har du peppat dig själv, och eller hur skulle du peppa en annan gravid kvinna med sådana tankar?
Är själv gravid i v 20 och är superlycklig men vissa dagar är det tufft för psyket att hänga med när kroppen förändras, det är svårt att se sig som
Vacker även fast alla säger att man är det. Förstår du lite hur jag menar?
Kraam tack för en inspirerande blogg! Älskar dina gravid/ bebis inlägg!!

Reply
S

Skulle inte rekommendera en xc60… provsitt en med passagerarsätet längst fram. Ni ska ju ha nästa stol bak och då finns det väääälsugt lite plats att sitta på fram. Vi hade en passat när vi hade som mest ”barngrejjor”, så passat eller Skoda 👍🏻

Reply
Stina

Volvo XC60 har över ett års väntetid, så det är bra att ni tänker begagnat. Man kan köpa nästan nya som har gått som tjänstebil/demobil och då brukar de vara som nya och gått under 1000 mil men till betydligt lägre pris.
Spana även in Volkswagen Tiguan, ganska lin XC60 i storlek och fantastisk att köra och åka säkert i. Åk till VW Smista så komme ni att få fantastisk hjälp!

Reply
Maria

Jag är supernöjd med vår svarta XC60. Bekväm, rymlig och snygg! Vi köpte vår begagnad när den var ett år, tyckte att det var väldigt fördelaktigt. Vi jämförde även med att leasa.

Reply
M

Har testat bmw 3 serien, en bmw 520, en volvo XC60 samt en bmw 3 GT. Av dessa var XC 60 och den första bmwn minst vad gäller sittutrymme (tänk på att man byter till bakåtvänd bilstol mellan 6-9 mån beroende på längd och om barnet kan sitta med stöd). Skulle rekommendera 5-serien. Bra med bagageutrymme och bra med plats för alla passagerare. Det bästa är att prova. Ta med vagnen :)

Reply
Emelie

Om ni ska leasa tänk då på att det kan ta några månader innan man får bilen beroende på hur många som är beställda…
Jag och min sambo beställde vår bil ungefär vid den här tiden för ett år sen och då var alla bilar redan tingade vid nästa släpp (som var i juni), så vi fick vår först i september då som var nästa släpp efter juni och det har ju med produktion att göra.
För oss har det än så länge inte vart något som helst problem med leasing och månadspriset kan kännas högt men om man jämför med vad månadspriset skulle ha blivit vid lån för köp av ny bil så är leasing absolut billigare.
Och en begagnad men ändå fräsch och bra bil kan ju sticka iväg i pris också plus att när en bil är några år så kan ju fel uppstå lättare som man fixa och betala för och det är ju inte heller så billigt så till slut kan man komma upp i rätt höga summor med en begagnad bil också.
Så resonerade iaf vi när vi bestämde oss för att leasa, hade en begagnad bil innan som fick det ena felet efter det andra…
Om inte Volvon känns bra så är Volkswagen Tiguan väldigt skön att köra, supersköna säten också och mycket utrymme även i baksätet, plus att man kommer ner lite i pris jämfört med Volvo ;) Vill man ha snäppet större har dom sin Touareg, kanske passar ännu bättre när man ska ha med barnvagn och kanske annan packning.

Reply
Johanna

Vi leasar en svart volvo xc60 och det är ju så att månadskostnaden de tre åren motsvarar de första tre årens värdeminskning. Sen får du möjlighet att köpa ut bilen för vad den är värd efter 3 år. Så första gången man leasar “förlorar” man ingenting om du förstår vad jag menar. Leasar man om en sen är det ju dyrare än att köpa ut såklart!

Annars leasade vi den lagom tills vår son kom och jag är 100% nöjd med vår bil. Den känns så säker och jag känner mig trygg att köra min son i den och ni får in 2 vagnar med lätthet i den! Fantastisk bil! Du kan även välja att ha den bakåtvända bilstolen (de utan isofix) i mittsätet som ökar säkerheten vid en krock ännu mer! Och om ni köper en xc60 så ja, det går att fälla alla tre säten där bak var för sig! Tog ett tag innan jag insåg det..

Reply
Frida

Vi leasar den nya XC40, så nöjd! Så skönt att den är lite mindre än de andra men ändå med stort utrymme för barnstolar, ben osv. Åk till en Volvohandlare och prova de olika bilarna!

Reply
Nives

You are shinning, looking so beautiful 😍 the pregnancy glow 🔥 I am so excited for you! X

Reply
Edith

Kolla hos en bilhandlare som säljer begagnat! De har ofta bilar i toppskick men som är mycket billigare 👍

Reply
Malin

Volvo XC60 eller XC90 är båda fantastiska bilar, har aldrig provkört en mer fantastisk bil. Jag bara satt och sa ”wow” hela tiden. Så ni skulle inte bli besvikna. I slutändan blev det en Kia Niro elhybrid för vår del och den valde vi att leasa. Skulle rekommendera det just för att bilen förlorar i värde direkt och man kan leasa på 3 år och sen byta bil – perfekt!

Vårt problem är inte bil, utan vilken vagn vi ska välja. Går in i vecka 30 imorgon och jag har smått panik över alla vagnmodeller som finns. Vill inte köpa den dyraste och trendigaste utan vill ett den ska vara prisvärd och skön att köra…

Reply
Emma

Leasa bil privat är väldigt dyrt, har jobbet något leasingavtal kan det vara värt att fundera på (då det oftast är en lite bättre deal). Har man dock pengarna (vilket jag tror ni har) så är det mest värt att köpa en bil som är något/ ett par år för den tappar som mest värde i början när den är ny:)

Reply
M

Vi provade bilar med bilbarnstolar & vagn- xc60 är den trängsta bil vi provade. Baksäte & bagage! Man blir extremt lurad av exteriören måste jag säga då jag va helt såld på den bilen! för oss blev det en Audi A6.

Reply
S

Skulle verkligen INTE rekommenderas leasing. Vi har leasat en Audi i 3 år och lämnade tillbaka den i månaden. Den är fortfarande som ny men efter att de undersökt den så fick vi en faktura på 65.000 kr för att de skulle behöva typ lacka om den pga repor (man får alltså inte ens ha parkeringsskador på bilen efter 3 år!!). Så det är något jag ALDRIG skulle göra om eller rekommendera någon att göra. Vi betalar även 7.5 kr för varje mil vi kör över vilket bara det blev ca 6000 kr. Jättejättejätteonödigt och dumt med leasing.

Men stort lycka till!! Och med er lilla bebis <3

Reply
Emma

Parkeringsskador? Hahah what kan ni inte parkera eller? Självklart så behöver ni stå för repor osv. Har kört i 5 år nu och aldrig fått några “parkeringsskador”??

Reply
Isabella

Köp en begagnad bil som är 1-3 år gammal. Man brukar ju säg att den största värdeminskningen sker när man rullar ut en splitter ny bil från bilhandlarn så jag skulle rekommendera en begagnad bil. Ofta är de lika fräscha som en ny men mer ”miljövänligt” om man kan kalla det för det eftersom det inte behöver tillverkas en helt ny.

Reply
Nea

Vi har en cx40 och den är fantastisk! cx60 är större så den får ni ju garanterat plats med allt! Och den är svin snygg! Har många bra finesser! Vi leasar vår, helt underbart! Lycka till med biljakten😘😘

Reply
Mickan

Du borde ta en leasing bil på ditt företag. Mycket mer förmånligt för er privatekonomi och det finns massa bra rabatter för företagare inom leasingavtal!
:)

Reply
Emilia

Man kan ju dock inte ta en privat bil på företaget, sådant man köper inom företaget ska man använda för företaget.

Ang andrahandsvärdet på er bil tror jag absolut ni kan få en rejäl hacka! Min Ford från 2011 kostade 40k så skulle gissa att en smink har absolut minst det värdet begagnat :)

Reply
Sofie

Köp inte en sprillans ny bil, köp en som endast gått några mil typ 10 mil, då har du ”sparat” ca 100 tusen. Och ändå fått den senaste årsmodellen.

Reply
Sofia

Hej! Vill tipsa om att leasa XC40 från Bilia, dom har en väldigt lång leasing avgift för vad bilen egentligen är värd just nu :) Den är lite mindre än en XC60, men ni får utan problem plats med bilbarnstol och även barnvagn. Lycka till i biljakten!

Reply
Sabina

Audi Q8 är magisk!! Så otroligt mycket utrymme, där bak sitter du med så sjukt mycket space!! Älskar den 🙌🏽 Visst den kostar men om man inte slänger på en massa sportpaket och utrustning så blir den ju billigare.

Reply
Louise

Köp en elbil! För planetens skull, för stadsmiljön, för barnen! Tesla är ju fantastiska men börjar även komma fler alternativ på marknaden.

Reply
Hanna

Hej <3 jag måste bara få flika in då vi fick en som för 5 veckor sen och också var på biljakt inför det nya härliga familjelivet. Vi började också kika på en XC60 men konstaterade snabbt att den var för liten, alltså själva bagaget. Det beror ju på vad ni har för vagn och självklart GÅR det, det skulle ju gå med ännu mindre men vi valde att gå på en med större bagage (V70) för att slippa krångla när vi ändå var igång med ny bil :)
LYCKA TILL!

Reply
A.

Ett litet tips bara. Ju mer du kan ordna innan bebisens ankomst desto bättre. Efter en förlossning kommer du nog vilja fokusera all din tid på att läka och bebisen, och då kommer antagligen en biljakt bara vara ett störigt moment som tar både värdefull energi och tid. Men ni gör så klart som ni vill, finns massvis med bra bilar där ute :) hoppas ni hittar det som är rätt för er. Lycka till!

Reply
fanny s

Åh vi var också smarta och drog ut på det där med att skaffa ny bil…vi fick vårt fjärde barn i mars och hade en fem-sitsig kombi, så vi fick ju verkligen inte plats hela familjen! När lillebror var sex veckor gammal hittade vi en bra begagnad bil som vi slog till på, och dagen efter fick vi vår såld. Sååå skönt! Jag älskar att köra bil, men allt runtomkring bilen tycker jag är sååå tråkigt att fixa med…lycka till! :)

Reply
Izabelle

Skulle rekommendera BMW 5-serie eller 3-serie touring samt Audi A6. Är man intresserad av körglädje och kvalitet skulle jag inte välja Volvo. Själv har jag en BMW 320i sedan från 2018 som jag är supernöjd med. När jag och min sambo skaffar barn om ett par år byter vi nog upp oss till en Audi A6 eller BMW 5-serie för att få plats med barnvagn.

Reply
Antonia

Jag hade inte heller rekomenderat en xc60. Den blir tyvärr rätt trång i fram med babyskyddet ( går ju självklart att sitta i baksätet) Sen är den inte så stor i bagaget som man kan tro. Testa bilen med både babyskyddet (tar upp lite extra plats med isofix om ni ska ha det) och med barnvagnen i bagaget.

Reply
Caroline

Åh, jag har nyligen fått mitt körkort och velat ha en mini cooper ett tag nu :D Men synd att man inte bor i Stockholm ;P

Reply
Isabell

Hej!

Vi har tre barn (9 år, 3 år och 8 månader) och har en xc60 t8 (älskar att köra på el med den) och en xc90 7 sits. Till små barnen har vi en Bugaboo dubbelvagn. Alltså det är ett JÄKLA bökande att få in den i skuffen på xc60 och när den väl är på plats så ryms inget mer. Ni kan ju dock packa i baksätet också men ändå. Xc90 där emot, hehe, allt får plats. Och då menar jag allt. Behöver typ inte ens fälla ihop vagnen för att få in den!

Xc60 är en t8 laddhybrid, supertrevlig bil. Xc90 är en D4, liten diesel, också trevlig att köra :)

Lycka till!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*