• header

CLOTHES FOR OUR BABY

– In collaboration with BABYSHOP –

Body here, hat here, bunny here

Body here, cardigan here, pants here (with matching top), unicorn here

Stella McCartney kit here 

Body here, leggings here, hat here

Bodys here, leggings here, cardigan here, elephant here

Burberry kit here 

Vi väntade ganska länge med att köpa grejer till vår bebis. Eller okej, den allra första bodyn köpte jag redan i vecka 7 (det var mitt sätt att försöka våga tro på att det skulle gå vägen!) men det kom att dröja flera månader innan vi köpte något mer. När vi väl började så fanns det dock inget stopp på mig, haha! Det är ju SÅ mycket roligare att köpa små kläder till ens lilla skatt än att t.ex. köpa kläder till en själv. Och babykläder är ju faktiskt det gulligaste som finns!

Några som har fattat det är ju bästa Babyshop, som jag är ambassadör för. De har ett OTROLIGT stort sortiment av kläder för de minsta och massa olika märken i både budget & lyx. Här ovan har jag valt ut mina favoriter just nu! :-) Åh vad jag längtar tills det faktiskt ligger en liten människa i de här plaggen också. Det är så svårt att förstå att han snart är här. <3

Vet att ni är många mammor och blivande mammor som följer mig så jag vill dela med en rabattkod till er: koden KENZA15 ger er 15% rabatt på hela hemsidan* och är giltig till och med 15e maj.

// We waited pretty long with buying stuff to our baby. Or okey, I bought the very first body in week 7 already (it was my way to try and dare to believe that this would go the whole way!) but it took several months after that before we bought anything else. When we had started though I couldn’t stop myself haha! It is SO much more fun to buy clothes to your little treasure than to yourself. And baby clothes is the cutest thing in the world!

Someone who definitely gets that is Babyshop, who I am an ambassador for. They have a HUGE assortment of clothes for the little ones and lots of different brands, both budget and luxury. Above are my favorites at the moment! :-) Oh I can’t wait until it’s actually a little human in those pieces too. It’s so hard to understand that he is here soon. <3

I know you are many mothers and moms-to-be who follows me so I want to share a discount code with you: the code KENZA15 gives you 15% on their whole website* and is valid until May 15.

* these brands are not included in the offer: Mini Rodini, Molo, Mini A Ture, Bobo Choses, Kenzo, Kavat, Mayoral, Tinycottons, Mar Mar Copenhagen, Soft Gallery, Joha, Emporio Armani, Hugo Loves Tiki, The Animals Observatory, Le Toy Van, Stokke Home, Gray Label, Louise Misha, Acne Studios. The code can not be used on strollers and baby car seats.

– This post is in collaboration with Babyshop.
40 Comments

Elli

Så kul att följa dig Kenza och stort Grattis!! Ett litet tips med babykläder… det är väldigt mycket smidigare och skonsammare för bebis nacke med omlottbodys som man knäpper på magen. Jag hade också många fina men väldigt opraktiska bodys som skulle träs över huvudet (tips är att trä på dem nerifrån och upp, men fortfarande meckigt) bespar er jobb och frustration och satsa på lite omlottbodysar. Föredrar fortfarande det fast bebis är storlek 62 nu och betydligt stadigare i nacken. Stort Lycka till!! Mvh Elli

Reply
Amanda

Burberry kit för 1799kr som du fått gratis pga samarbetet. Den som redan har mycket får mer och dessutom gratis. Skäms du inte när du gör reklam för dyra babykläder som du inte betalat för utan du FÅR BETALT för att göra reklam för?

Reply
Mathilda

Men att inte ni skäms??
Varför ska Kenza skämmas????? Samarbeten är en rätt stor del av en influensers jobb???
Blir så jävla trött, varföööööör orka lägga energi på att vara avundsjuk, missunna och shamea andra? Var glad för hennes skull istället? Hylla varandra istället!! Vad fan. Vi tjejer måste hålla ihop!
Hade jag haft möjlighet att få såhär fina (vem bryr sig om vad det kostar??) kläder till min bebis gratis + fått betalt för att visa upp dom hade jag verkligen inte tackat nej!! Och är rätt säker på att ni också hade tackat ja till det hahah

Reply
Karin

Va 1799?!! Inte klokt, man kan ju få massa kläder för de på hm m.m och finare!

Reply
Lina

På samma sätt som ni får lön för ert arbete behöver Kenza få lön för sitt. Hon får det genom bland annat samarbeten och behöver då representera företagen på ett bra sätt och det är genom att visa upp deras produkter. Att hon har fått produkterna ”gratis” stämmer ju inte heller riktig. Hon får dem i utbyte mot annonser i sin blogg (och säkert en summa pengar med). Hon ska inte skämmas för att hon tjänar pengar eller att hon får saker när hon gör sitt jobb. I så fall borde ni skämmas lika mycket när ni får lön, men det tror jag knappast att ni gör. Eller skämmas för att ni får en julgåva, tar emot presenter från exempelvis leverantörer osv. Ingen ska behöva skämmas över att de gör den karriär de förtjänar på grund av hårt jobb och att det går bra för dem. Skäms på er som är fast i jante-tänket. Skäms!

Reply
Anna

Ett tips, köp mest bara omlottbodys eller pyjamasar med knappar/dragkedja hela vägen i de minsta storlekarna. Jag, och alla jag pratat med om saken, tyckte det var obehagligt att behöva dra någonting över huvudet när bebisarna var små och ostadiga i nacken 🙈 så det slutade med att eventuella kläder utan omlott blev oanvända..

Reply
lissel

Oh perfekt, hittat så coola puma-overaller där 😍 bebisarna har inte ens kommit men längtar ändå tills de är kring 1 år, så gulligt 😍

Reply
Jenny

Jag vet inte… allt det här prylkrängandet… känns bara fel på något vis. Kan inte sätta ord på det men det är lättare att distansera sig när man bara ser en annons i en tidning. När man vet att det är en riktig människa som ska få en riktig bebis och som använder det i affärssyfte känns det lite konstigt. Samma sak med alla gravidförsäkringar och grå/vita barnrum som inreds.

Kanske bara får acceptera att det är nya tider nu och att bloggare alltid kommer att tjäna pengar på alla stadier i sitt liv (OBS inget att göra det!) men just det här att blanda in graviditet och små oskyldiga bebisar känns så… privat?

Reply
LN

Håller med.. Hade varit mer smakfullt om hon gick till butiken och visade upp sina favoriter. Att plocka hem (se att få) massa produkter för att visa upp hemma känns sjukt onödigt. Vem behöver tre babynests?!

Reply
A

Jag håller med dig till 100 %. Detta har nästan spårat ur enligt min åsikt. Jag tycker det känns både tacky och ledsamt att man tjänar pengar på sitt ofödda barn och andra “influencers” ser man föder sitt fina barn, lägger upp det samma dag på insta (inget med det) och sen bara 2-3 dagar senare ligger där ett reklaminlägg om nån jäkla flaska, napp eller nåt klädesplagg…. Helt sinnessjukt. När kapitalismens materiahysteri helt lamslagit den spirituella resan med att föra ett barn till värden haha så ser det ut när man skrollar runt på insta och bloggar idag.
Men framförallt tycker jag nog just nu när detta barn verkar vara “lite mer speciellt” och man helt enkelt väljer att sko sig på det faktiskt OFÖDDA barnet. Tycker det känns sorgligt. Undra vad vår generations barn kommer tycka om allt detta om 20 år…

Reply
ekonom linda

1800 för en BODY!?!
Herrejösses! tycker du själv att det är värt det?

Reply
Ida

Så söta o fina kläder <333.
Ska bli så kul o följa er nu när ni blir en familj.

Reply
Lovisa

Synd bara att allt man planerar att köpa står som tillfälligt slut hos babyshop. Mycket bättre att handla någon annanstans där allt finns i lager.

Reply
Amanda

Skulle gärna vilja se sånt som ni själva har köpt ocj inte bara samarbeten. :) Det gör det lite mer speciellt på något sätt när man ser sånt som förälderna har valt ut med omtanke och köpt med egna pengar.

Reply
Hanna Ljunggren

Du skulle ju inte göra samarbeten med ditt barn? Är inte det exakt vad det här är?

Reply
Li

Man får va glad om bebiskläderna håller sig rena en längre stund, skulle inte lägga 1800 på det… fattar mig inte på detta att klä ungar i värsta märkesgrejor/dyrgripar för uppvisning, lite ledsamt kan jag känna
Hel och ren räcker gott liksom. Håll kidsen utanför märkeshetsen :) men reklam är reklam, fattar det!

Reply
Linnea

Jättefina kläder :) kan däremot hålla med om att det tyvärr blir att man inte använder de kläderna som dras över huvudet, känns för läskigt.

Reply
Anonym

Hej!

Skulle du köpt en body för 1799kr som ditt barn endast kommer kunna använda ett fåtal ggr om du inte har ett sponsrat samarbete där du får saker gratis?

Reply
Carro

Hej! Du skulle väl inte göra samarbeten som har med ditt barn att göra? Du sa det i podden med Dani.

Reply
maja

varför tar du bort kommetarer om att HM som äger ivrrevel som är ditt företag har röstat bort levnadslöner för anställda? står du bakom detta då du ej komenterar?

Reply
helena

Hej! Hoppar också på tåget om att omlottbodys är det absolut bästa. Speciellt när bodyn är nerbajsad ända upp till skulderbladen, då är det väldigt skönt att kunna knäppa upp den istället för att dra den nerbajsade bodyn upp mot och över huvudet. :) Men jag förstår att detta är ju inte grejer ni har köpt eller ens kanske har tänkt att använda. Det är ju reklam.

Så jag håller med kommentaren från Jenny, att det är något som skaver med detta inlägget. Jag antar att det inte hjälpte att Bloggbevakning valde att plocka upp det och uppmärksamma det heller.

Reply
sofiealfrida

Hade du några baby-kläder/saker hemma innan graviditeten? Jag har smyghandlat lite trots att det nog dröjer tills vi ska skaffa en bebis, men längtar så himla mycket…!!

Reply
Lilo

Ååh jag hoppades på att du skulle vara en influencer som väljer att INTE tjäna pengar på din graviditet och bebis i magen och jag trodde verkligen inte att du skulle göra det med tanke på ditt förflutna men också att Du har ju verkligen möjlighet att tjäna pengar utan att blanda in din graviditet och bebis. Men Nuuu hoppas jag att du INTE kmr använda din bebis i reklamsamarbeten när den är född.
Allt gott <3
Hälsn. En lojal följare som alltid diggat dig men som börjar bli trött på hur influencers ska tjäna pengar på sina bebisar och graviditeter.

Reply
Wysteriia

Vilka tråkiga kommentarer. Självklart ska du vara ambassadör för Babyshop om du gillar dom! Och angående att några av kläderna är dyra, jag misstänker att även om du inte varit ambassadör så hade du köpt dom ändå eftersom din ekonomi är bra. Jag kollade igenom priserna och allt var ju inte dyrt dessutom. Du ska ju inte köpa billigare kläder du inte vill ha till ditt barn bara för att. Och med tanke på hur ni kämpat så förstår jag din glädje över att införskaffa kläder och du ska ju självklart införskaffa det DU vill ha till ERT barn.

Reply
Amanda

Fast hon KÖPER ingenting utan får det gratis genom samarbete. Kommer säkert ett “Vi har köpt bil” – i smebere med Xxxxxx

Reply
Ines

Synd att sånna som du och Viktoria Törnegren använder sitt barn för reklam och för att få betalt, haha. Det är helt sjukt att man gör det. Värt för oss vanliga människor att köpa de där dyra kläderna som du tom får gratis.

Reply
Las

Följt och avgudat dig sen du började blogga, allt från att du skaffade Mani och när du var ihop med Anthony. Detta inlägg med märkeshets som du utnyttjar genom din graviditet känns osmaklig tyvärr. Känns inte som du är lika genuin längre

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*