• header

WEEK 37 VLOG

New vlog up on my Youtube channel ♥

Hej hjärtan! Hoppas ni har en mysig kväll. Vi har min mamma och lillebror över på middag. Väldigt trevligt. :-) Ville bara kika in snabbt och lägga upp nya vloggen som jag postade idag! Den är från förra veckan (vecka 37) och ni får hänga med när vi tar gravidbilderna. Det blev lite kortare video än vanligt men det var för att jag inte visste vad mer jag skulle säga haha!

Tänker att min sista gravidvlogg blir nästa vecka i vecka 39 så vi får se om jag kommer på något skoj då att visa/prata om. Sen är det bara förlossningsvloggen kvar!! Hur jag nu än kommer göra den. Fan vad kul det har varit att göra dessa videos under graviditeten, och så himla kul att få dela denna stora händelse med er och få höra era historier och så också. Ni har varit sånt stort stöd för mig under graviditeten och jag har verkligen uppskattat det. TACK! <3

// Hi sweethearts! I hope you’re having a cozy evening. We’re having my mom and brother over for dinner. Very nice. :-) I just wanted to check in quick and post my new vlog! It’s from last week (week 37) and you get to join us when we take the maternity photos. The video is a bit shorter than usual but that’s because I didn’t know what else to say haha! 

I’m thinking about doing my last pregnancy vlog next week in week 39 so we’ll see if I can come up with something fun to show/talk about. And then it’s just the birth vlog left!! It’s been so much fun to do these videos during my pregnancy, and so much fun to share this huge thing with you and to hear your stories etc as well. You have been such a huge support for me during my pregnancy and I’ve really appreciated that. THANK YOU! <3

39 Comments

Linnea Johansson

Dog lite för klippen då ni fotas tillsammans. Kämpa på sista veckorna nu och lycka till när det äntligen är dags!

Varma kramar 💕

Reply
Veronika

Hi Kenza, U look very charming during Your whole pregnancy. Wish U and Your baby boy all the best for the last few weeks :) One question pls – where is that beautiful long white shooting dress from? Many thanks.

Reply
Z

Kenza?
Vad hade du för tidiga känningar om att du var gravid?
Jag misstänker att jag är gravid men det är väldigt tidigt än och inte läge att kissa sticka förrän ett par veckor.
Jag förstår det är olika för alla, om vad man upplever.
Grattis igen till nya äventyr med bebor och familjen.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Jag kände att det stack och ilade på vänster sida av livmodern, när jag känt det i två dagar så tog jag ett test. Var då bara 10 dagar efter ägglossning (väldigt tidigt) men ett svagt streck kom upp :-) Kram och lycka till <3

Reply
Sara

Vad är klänningarna ifrån i videon när du fotar på fältet och vad heter låtarna med? Du är så fin :)

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Korta klänningen är från H&M, den rosa är från Ida Sjöstedt och den sista är Emelies egna. Vet tyvärr inte vad låtarna heter, min redigerare hittar dem på Epidemic Sound <3

Reply
Vanessa

Du strålar! Din man också, han är nog planetens sexigaste man ;)
Lycka till med allt

Reply
Malin

Så otroligt vackert alltihopa! Började nästan fulgråta här när jag såg klippet med dig och Alex.. Önskar er all lycka!

Reply
Amanda

Nej men vafan det är VI som ska tacka DIG! Tack för att du delat med dig av graviditeten, det har varit väldans kul att få följa dig/er och resan mot er son! Lycka till nu sista tiden, snart är han här! :)

Reply
Annsofi

Men så fiiiin du är! Det strålar om dig Kenza, lycka till med att klämma ut Bebor sen när det blir dags :)

Reply
Elaine

SÅ fin film! Ni ser ut att ha en härlig kemi, Du och Aleks. He looks like a keeper that one. ;)
Lycka till sista tiden och lycka till med förlossningen!

Själv går jag precis in i vecka 30 nu. 43 år gammal och första barnet, en liten pojke. Heja mig. Heja oss. Heja alla blivande mammor! :)

Reply
Amanda

Åh vilka fina bilder!!! Helt rätt att föreviga. Förresten så lyssnade jag på ditt och Danis poddavsnitt där ni diskuterade födelse innan/efter bf. Alla sade till mig under min graviditet att jag skulle gå över tiden, men min magkänsla sade annorlunda. Och rätt hade jag! Jag tillhörde de 30% som föder innan bf. Så om du tycker att du finner tecken på att det inte är långt kvar och/eller att din magkänsla säger att det snart är dags så kan det mycket väl stämma! :)

Reply
Stella

Vad fin video Kenza! Vilken spray tan rekommenderar du? Använder du brun kräm?

Reply
ule

Shorter vlogs are much better format in my opinion. I never have the patience to watch more than 10 minutes. And it’s either Swedish language or the way you speak, but it’s soooo slow :D So I prefer to turn off the volume and just read the subtitles. You are glowing and I’m happy you got to do this.

Reply
Joanna

Gud vad vacker du är! Shit vilka fina bilder, speciellt de där sista med den virkade klänningen, oh ma gaad!

Reply
Elisabeth h

Du er like vakker med og uten smink, og din og Aleks sin kjemi er helt herlig!

Reply
M

Perfekt längd på vloggen! Fler sånna korta så att småbarnföräldrar också hinner se :) :)

Reply
J

Vilken brun utan sol använder du ??? Alltså när du gör själv. Du sa ju i en tidigare vlogg att du skulle ta med det till BB:-)) vilken är din favorit. Ser ju så jämt o fint ut . Så tacksam för svar. Kram

Reply
Ingrid

hei
Spis masse kanel. kanelboller, kanel på grøt osv. med førstemann spiste jeg masse kanel i noen uker før termin, og han kom 6 dager før termin. Med lillebror spiste jeg ikke kanel før etter termin, og dagen etter jeg spiste kanel kom han. Ha gjerne kanel på alt !! :) Kanskje det hjelper deg :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*