• header

BALCONY

Chillin out on my balcony! Top from Zara

Hej hjärtan! Hoppas ni har haft en fin lördag. Ska ni titta på Eurovision ikväll? Det ska vi! Daniel och Ines kommer strax över så då blir det pizza och Eurovision för hela slanten. :-) Är trött i benen efter att ha sprungit på Ikea och fixat massa hemma idag (fan vad jag håller på och ändrar hemma hela tiden haha, det är som att jag vill att allt ska vara fint och perfekt för Bebor när han kommer :’)) så det ska bli skönt med en kväll på soffan!

Förresten, visst blev det fint ute på ballen? Skrev ju för några veckor sedan att jag ville göra om där ute och göra det mysigare. Så vi köpte en “soffa”, nya bord, en skön stol, parasoll (så vi kan få skugga också, vi har sol mellan 11-18 och det blir så satans varmt på sommaren) och ljusslinga. Färgerna fick gå i grått, vitt, grönt och rosa. Tycker det blev tusen gånger bättre! Vill hänga där ute hela tiden nu. Vi har kvar våra rosa solstolar och en bänk till höger också (och så har vi sått blommor), men de syns inte.

// Hi sweethearts! I hope you’ve had a nice Saturday. Are you gonna watch Eurovision tonight? We are! Daniel and Ines are coming over soon so we’re gonna eat pizza and watch Eurovision. :-) I’m so tired in my legs after running around at Ikea today and fixing a lot of stuff at home (damn I’m changing so much at home all the time haha, it’s like I want everything to be nice and perfect for Bebor when he arrives :’)) so it’s gonna be nice with an evening on the couch!

Btw, do you like our new balcony? I wrote a few weeks ago that I wanted to change some stuff out there and make it more cozy. So we bought a “sofa”, new tables, a comfy chair and a parasol (so we get some shadow as well, we have sunshine from 11-18 out there and it gets so hot during summer) I chose the colors grey, white, green and pink. I think it got so much better! I want to hang out there all the time now. We still have our pink sun chairs and a bench to the right as well (and flowers), but you can’t see them in the photo.

34 Comments

Marie

remember how you didnt know what to talk about/show us in the next vlog? make a little apartment tour. we never ever got a proper one ever since you moved into the apartment because you always said you wanna do it once its done and you dont feel is done yet. i think now its about time. and when you are already at home you can take us with you in the morning and evening and show us finally your skin care routine that many many many ppl asked for.
i think once bebor is here its more unlikely that you have time for it and we will never get either of it.

btw time for it once bebor is here: you made a list of things you wanted to do before he comes, did you do (some of the things) it was eating at your favorite restaurant in stockholm, go to the cinema, sleep (and more but i can only remember those).

Reply
Julia

You have the cutest balcony! Yes we are watching. Fingers crossed Netherlands will win! Who is your favorite?

Reply
Emina

Snälla kenza för en liten lägenhets visning i nästa vlogg!! Kök badrum vardagsrum sovrum så kul med lite inspo!!! Speciellt när man precis skaffat egert :-) sen lite skönhets tips o typ top 5 favo produkter just nu vore helt awesome!!! Ser fram emot nästa vlogg. Kram ta hand om dig

Reply
Nettan

Hej :) Får man fråga vart soffan är ifrån? Jagar en soffa i liknande storlek nämligen

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Köpte den på Furniturebox, det är två “mittendelar” som vi satt ihop för att få till rätta måttet :-)

Reply
Felicia

Åh snälla visa fler bilder på balkongen och varifrån ni har köpt allt! Ser jättemysigt ut och jag behöver inspiration till min balkong :)

Reply
Isssarah

Hey Kenza,
It’s actually pretty normal and common in the latter part of the pregnancy and its called the ‘nesting phase’ 😊

Reply
Jessi

Visa vad du köpt på IKEA senaste!! Och även lite snabba produkt tips i nästa vlogg samt senaste inköp 👍🤗🌸

Reply
Caroline

I want to admire the nice balcony but that cactus surely is making it difficult… 🙄😂

Reply
Anneli

Var är kuddarna från? 😍 Är så svag för allt som är grönt och speciellt om blad är inblandade 🙈

Reply
Noelle

It looks so cozy and what a beautiful view! Please show us more and Im dying for a hometour!!!! HOMETOUR ASAP PLEASEEEEE!!!!

Reply
Ksek

It is so wird that you love that balcony so much.. It’s small 😀 there is literally nothing there and no view at all… Thought you have a better taste

Reply
Aldis

Aren’t you a little ray of sunshine. Maybe she loves it because it’s outside with fresh air and sun but still in her apartment?

Reply
K

Asså hur får du ihop en knut sådär fint? Jag hae också långt hår men kan verkligen få ihop sådär utan att de står ut/hänger ut massa hår. Snälla visa!!!

Reply
Kasia

What are you doing with your balcony furniture when it is raining outside? Do you bring everything inside to the room? Everything looks lovely but I have always problem to buy so many things on my balcony, because I know, that I won’t have time or will to take care of this stuff :P And where are the pigeons? :P In Poland there are so many pigeons and they shit**ng everywhere :( :P spoiling beautiful furniture…

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Luckily we don’t have problems with bird shit ;P But about the rain, we let the furniture be out.. We have roof over our balcony so it doesn’t get THAT wet, but for extremely rainy days, winter etc we have a cover to put over the furniture :-) xx

Reply
Matilda

Kan du inte visa fler bilder på balkongen? Eller filma nästa v-logg? Älskar att se balkonger inredda, kan kolla pinterst hur länge som helst trots att båda våra balkonger redan är inredda 😝

Reply
Elsa

Det kallas för att ”boa” :-)
Höll också på sådär som en galning, som att bebisen skulle bry sig hehe.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Haha jahaaa är det en grej?! Ja men precis som att han skulle fatta något haha. Men man vill så gärna att allt ska vara fint. <3

Reply
Ebab

Hej Kenza!!

Jag vill bara säga att du är sååååå himla vacker som gravid!!! Det fullkomligt lyser om dig <3 Är jag i närheten av så vacker som dig om jag blir gravid i framtiden, så är jag nöjd!! Älskar din blogg <3

Kram
Ebba

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*