• header

SUMMER LUNCH

Summer lunch with the girls <3

Hej hjärtan! Äntligen fredagskväll!! Ska ut och RÖJA ikväll! Haha nää precis som våra andra fredagar så ska vi ha hemmakväll, titta på Let’s Dance och äta något gott. Ines och Daniel kommer förbi strax och joinar oss! Det lär väl bli Birkastans Pizzeria som alltid. :-)

Har ni haft en bra fredag? Min har varit bra! Jag har poddat (vi gästade Rebecca & Vanessas podd samt spelade in ett backup-avsnitt till vår egna podd för veckan jag föder), varit på ett lunchevent och sedan……HÄMTADE VI VÅR NYA BIL!! Mer om den senare.

Här ovan har ni lite bilder från i onsdags då Dani bjöd in på sommarlunch i Rosendals Trädgård. Så himla fint där, och så mysigt att sitta och gosa med lilla Vivi. Hon är ju verkligen världens sötaste bebis, älskar hennes ansiktsuttryck hon gör hela tiden haha. <3

// Hi babes! Finally Friday night!! I’m gonna go out and PARTY tonight! Haha nah just like all our other Friday’s, we’re gonna have a night in and watch Let’s Dance and eat something nice. Ines and Daniel are coming over to join us soon! I guess we’ll be visiting Birkastans Pizzeria as always. :-)

How was your Friday? Mine was good! I’ve recorded podcasts (we were guests at Rebecca & Vanessas podcast, and we also recorded a back-up episode for our own podcast for the week I will give birth), been to a lunch event and then…….WE PICKED UP OUR NEW CAR!! More about it later.

Here you have some photos from Wednesday when Dani invited us to a summer lunch in Rosendals Trädgård. It’s so beautiful out there, and so cozy to sit there and cuddle with little Vivi. She truly is the cutest baby in the world, I love her facial expressions haha. <3

16 Comments

angie

Dani är såå vacker. Alltid strålar och verkar ha världens finaste personlighet <3

Reply
Leanne

My Swedish reading comprehension has gone through the roof thanks to your blog Kenza! I was almost able to read this whole thing before switching over to the English half. Now I just need to practice forming sentences on my own (otherwise I could write this in Swedish already). Tack så mycket!

Reply
Matildis

Hon är sjuuukt söt! Jag säger hellre Vienna än Vivi. Det är för vackert att inte säga det :) Vivi låter så vanligt. Jaja det är bara vad jag tycker.

Reply
Karolina

Wow, these are the perfect summer pictures 😍☀️ Little V is so cute! 😍

Reply
A

Hej Kenza! Så roligt att se vänner som går igenom denna fina period tsm!! Det måste nog kännas så overkligt ibland för dig som fick gå igenom kampen, det ska endast påminna dig om hur stark du är och inget annat!! Men undrar om du har några tips på hur man ska tänka för att just vara stark och inte vara bitter, om man nu kanske inte alls har möjlighet att ha barn (kanske inte hittat sin kärlek, eller har andra förhinder) men man verkligen VILL och tiden bara går o går.. Tänkte du på att du kanske ändå inte alltid kan undvika insta-konto eller vänner som påminner dig om detta för alltid och vad är ditt bästa tips? Om du har några då :D

Önskar dig en fin dag och hoppas bebben kommer snart <3

Reply
Helene Sobek

Hi Kenza! Good luck ! I’m glad to hear that you’ve started to rest again. I’m Helene “leiah”S. I like Your blog. Im a blogger here to tell you about a really Good thing. Me and my sister “Amidala c pearl “Sobek Love to follow Fashion,Good food,Spa/ Music. I often visit my sister by the sea. Have you heard about scented oil? you can aplicate it on your Nose,Neck or Palm before Labour if you want or after Your bath. Foccus om Breathing fore a moment Breathe in and Exhale fore a while Try Imagine a calm place when you were listen to the waves or a Nice Sunny beach with the best Icecream fruit or Juice only you can Have🌟✨.Try to Be cool. You and Alex are gooing to be Wonderful parents. Soon you Have your Bebor in your arms.💐🏊🌊🤰🤱🌸✨

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*