• header

TUESDAY

Phone snapshots from today! Dress from Ivy & Oak, sunglasses from Chimi, shoes from Superga

Hur fördriver man tiden såhär i vecka 40 när man håller på att bli galen av längtan efter sin bebis? Jo… Man hänger med vänner såklart! Först sov jag ut ordentligt och åt frukost samtidigt som jag jobbade vid datorn (jobbar med två större projekt just nu varav det ena släpps redan i höst!), sedan hämtade jag upp Ines. Vi åt pizza på Bianchi, drack latte, kollade på bebiskläder och åt mjukglass (såklart hehe). Sedan körde vi ut till Djursholm och tittade på villor vi aldrig kommer ha råd med. :-))) Rätt kul ändå haha!

Har vilat på soffan en stund sedan jag kom hem, det värker lite här och var i kroppen och jag känner mig trött. Det blir en lugn kväll här hemma med mat & Big little lies!

PS. Missa inte nytt poddavsnitt imorgon!! Sök på Kenza & Dani där poddar finns. <3

// How do you kill time in week 40 when you long so much after your baby that you’re about to go nuts? Well…. You hang out with friends of course! First I slept late and had breakfast while working on my laptop (I’m working on two bigger projects right now and one of the will be released this fall already!), then I picked up Ines. We had pizza at Bianchi, drank lattes, looked at baby clothes and ate soft ice cream (of course hehe). Then we drove out to Djursholm and looked at villas we will never afford. :-))) Pretty fun though haha!

I’ve been resting on the couch since I got home, it’s hurting a bit here and there in my body and I feel tired. I’m gonna have a calm evening at home with food & Big little lies!

32 Comments

Natalie

Varför skulle du inte ha råd med villor där? Du tjänar mer än vad en politiker gör. Förstår om man INTE vill köpa något så dyrt. Men det är inte samma sak som att inte ha råd till.

Reply
valerie

finally you started watching Big little lies :)))) how do you like it so far? have a nice evening. maybe we will get a week 40-Post on thursday after all (i thought maybe it wont happen hehe) maybe your week 40 update can be a bit longer and a bit more reflective on all weeks and a bit of a summery since its the “official” last week of pregnancy :) maybe you can even give a little weight update since your very first week of pregnancy post in week 20something was also with your weight. and maaaybe mayybe we will get another preggo vlog after all. i think you said you will have a appointment at the widwife on the 31. and you may vlog it. :)

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Yes finally! I love it! So hard to stop watching in the evenings haha! Yes we’ll see about the vlog hehe, I don’t want to stress it ;P xx

Reply
noor

I really thought you will give today or yesterday birth to your child! Wrong guess haha :)

Reply
Essie

Åh har ni köpt en Volvo XC60? Vi har en ny XC90 och ääääälskar den. Vi älskar Volvo :)
Jättefin är du! hoppas att han kommer snart <3

Reply
Kasia

I read that in Sweden eveything is very expensive. Buying new car, house, flat is more than impossible for many of people. But it’s not so obvious that for you too. I thought that you are very succesful young woman and that you don’t have lots of problems that are common for others. How it is to be a succesful blogger in Sweden? Aren’t there many privileges for the active blogging person? I thought that you can affort everything what you want to :P PS you look amazing! ;** lots of hugs from Poland

Reply
Lisa

It truly is. If you don’t buy an apartment in the less safer areas or in the suburban and don’t have a well paid job it’s very hard. It’s easier in a small town but if you live in a big city everything is expensive.

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: A 2 bedroom apartment in Stockholm city costs around 7-8 million SEK (and a nice house in the areas close to the city costs maybe 15-30 million), so basically everyone (including us) takes loans with high monthly costs to be able to afford a home. It’s much cheaper in smaller cities though, but Stockholm is crazy expensive…

Reply
Kasia

Hmm I think the same situation is in Warsaw too. But in a small city, where I live, the “normal” people earn 500 euro (2200 pln) on hand (netto value, much of our month brutto payment “eat” taxes. For payment 3300 pln brutto, you get ca. 2200 pln on hand. Monthly my husband and I got ca 5000 pln = 1130 EUR. The 4 rooms flat is ours but it was given to us by my husband’s parents. Even the privately owned flat has some kind of a rent, and it is 250 EUR per month. We aren’t in euro zone ;) it’s my calculation with euro rate of 1 eur=4,4 pln. But the flat as ours costs about 180.000pln = 40.900 EUR. I was accidentally look yesterday on houses. And I was stunned because the costs of buying a one is about 400.000pln = 90.900 EUR. OMG! And I am living in a town of 40.000 people! ;O life is very expensive but I know that when we watch news on tv they say, that Seeden is one of the most expensive countries to live in ;P Sorry for such a long digression from a pregnancy topic ;) ;*

Reply
Leanne

So if we don’t get an update for a day we assume you’ve gone into labor and are concentrating on that and not social media/this blog, right?

Also, I saw this on a British news channel. A woman who’s stomach had gotten bigger randomly, took a pregnancy test and it came out negative (doctor thought maybe it would be cysts so they ordered more tests later) she ended up giving birth that night. I’m wondering if women approaching their due date should take a pregnancy test every once in a while then it might come out negative and she’ll give birth within the day. Or maybe it was just a coincidence. Just a thought!

Reply
Emelie

Hej. Hur nöjd är du själv med din och danis podd? Undrar bara då du aldrig nämnt hur det känns för dig osv,.

Reply
Emina

Hej! Hoppas allt går bra när det är daga att föda. Jag följer er podd och tycker den är toppen! En sak jag undrar över dock; Har du verkligen inte råd med en ny bil eller ett hus på de fina ställena i Stockholm? Nog för att det är ett val vad man lägger pengar på men du om någon borde ha råd… (Om miljoninkomster varje år stämmer som jag sett online). Annars är det ju kört för en själv haha :( Har själv en ”ny” bil som är ett år gammal, den fungerar utmärkt men hade jag möjligheten skulle vi nog köpa en ny.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Vi kunde lika gärna ha köpt en sprillans ny bil, men vi tycker inte att det är värt att lägga en halv miljon på en bil som direkt tappar i värde. Ett hus på Djursholm har vi verkligen inte råd med haha. :P Visst kan vi ta ett större lån än det vi har nu och köpa något dyrare än vår lägenhet, men den månadskostnaden hade inte känts rimlig…

Reply
Annika

Djursholm är alltid en trevlig utflykt. Nästa gång kan ni lägga in en lunch på Monrads nere på torget så ni får känna in känslan ordentligt av att bo där. :-)

Reply
D

Jag kommer aldrig kunna få barn pga olika kroniska sjukdomar, kommer heller aldrig få adoptera pga man får inte adoptera om man har allvarliga sjukdomar. Jag ser inte sjuk ut och vet inte vad jag ska svara när folk frågar när/ om jag och mon sambo ska få barn. Ska jag vara helt ärlig?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Jag tyckte att det var skönt att bara svara ärligt låta den som frågat skämmas lite. Förhoppningsvis får det hen att lära sig att man inte frågar sånt. <3

Reply
D

Tack Kenza för ditt svar :)

Ibland har jag svarat ärligt, men tycker det är svårt att blotta sig speciellt om det är på jobbet. Men som du säger så kanske det kan få folk att tänka efter så ska försöka ta mod till mig och svara ärligt.

Reply
Sara

Vad fin du är! Hoppas bebisen tittar ut snart.
Har du svullnat upp något under graviditeten? Jag är i vecka 37 nu och har blivit lite svullen i fötterna/benen och sen asmycket i händerna! Du ser inte svullen ut, lyllos dig :)

Reply
Alexandra Mendoza

Mani! Det är så kul när du väl väljer att ha med honom också :) har följt dig sen start och kommer ihåg när han var valp! Så fin han är!

Reply
K

Altså du och Dani är så lika. Jag måste alltid kolla en extra gång för att se vem som är vem 😂

Reply
Julia

Tips tips för tidsfördriv!
Baka! Ni kommer att få besök och då är det trevligt att ha något hembakat att bjuda på! Om inte annat så kan man äta upp allt själv när sötsuget kommer och man har en pyttebebis på armen.

Reply
Maria

Hi Kenza,
the dress is beautiful!
How is the size? Is it normal, or can I go up? :)
xx

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*