• header

Hemsk kväll

Jag är så jäkla ledsen. Nu ikväll har vi behövt handskas med en gammal stalker som kommit hit från Italien för att leta reda på mig. En man i 40-årsåldern som för några år sedan skickade brev, trosor, mail, ringde…. Trodde allt var över men nu dök han upp här. Här i Vasastan. På min gata. Det senaste dygnet har han ringt till vad han trodde var mitt nummer (men det var Aleks nr) 32 gånger, och på eftermiddagen skickade han meddelanden om att han stod utanför och väntade på mig. Aleks fick tag på honom runt hörnet nu ikväll och vi kunde ringa polisen som tog in honom. Han erkände för polisen att han är “kär” i mig och på mobilen fanns massa bilder på mig. Mig och gravidmagen. Fyfan. Jag bröt ihop totalt.

Vet inte vad som kommer hända nu eller vad som kommer hända med anmälan. Jag hoppas han åker tillbaka och aldrig hör av sig igen. Polisen var iallafall väldigt förstående och tog detta på stort allvar, sa att jag måste ringa dem igen vid minsta lilla kontakt.

Jag känner mig så utsatt och så fruktansvärt rädd. Och arg, arg för att detta stressat upp mig och gett mig kramper i magen medan jag bara borde gå omkring här lugn och avslappnad och invänta min bebis. Jag berättar detta här för att markera att detta inte är okej, och jag känner mig lite tryggare när jag vet om att alla ni vet detta också.

Det kommer bli svårt men jag ska försöka släppa detta nu och fokusera på min förlossning och mitt barn. Det är det enda viktiga.

// I am so damn sad. Tonight we had to deal with an old stalker who has travelled from Italy to find me. A man in the 40s send me letters, panties, e-mails, called etc a few years ago.. I thought it was all over but now he showed up here. In Vasastan. On my street. The last 24h he has been calling what he thought was my number (but it was Aleks number) 32 times, and in the afternoon he sent messages saying he was outside waiting for me. Aleks caught him around the corner now in the evening and we could call the police who took him in. He confessed to the police that he is “in love” with me and on his phone there were pictures of me. Me and my pregnant belly. This made me break down. 

I don’t know what’s gonna happen now or what’s gonna happen with the police report. I hope he goes back and never contacts me again. The police were very understanding and took this very seriously, told me that I have to call them again if he ever contact me again.

I feel so exposed and so scared. And angry, angry that this has stressed me and given me cramps in my belly while I should just walk around here calm and relaxed and wait for my baby. I’m telling this here to mark that this is not okey, and I feel a bit more safe knowing that all of you know this too. 

It’s gonna be tough but I’m gonna try to forget this now and focus on labour and my child. That’s the only important thing.

186 Comments

Lina

Vilket äckel! Köp en försvarsspray och överfallslarm om du inte redan har. Förhoppningsvis behöver du aldrig använda men kan vara skönt att ha.
Kram till dig ❤️

Reply
Kani

omg! I’m so sorry this happened to you! It must be so hard and scary…
I think you’re doing right focusing on labour and your son. I hope all of you are okay.

Reply
Mimmi

Men gud så hemskt & fruktansvärt! Vad är det för fel på folk??!
Oerhört bra att polisen tog det allvarligt (som sig bör). Du är trygg & inget farligt kommer hända.
Snar har du din son i dina armar & allt kommer kännas så bra. Stor kram

Reply
Emma

Så fruktansvärt! Vi är många som stöttar dig i tanken men önskar man kunde hjälpa på riktigt.

Reply
Victoria Mosshem

Åh fyfan vad vidrigt! Vilken jättetur att Alex fick tag på honom så att polisen kunde ta honom. Vilket sjukt integritetsbrott och vad jättejättedålig tajming för dig. Hatar dessa vidriga äckel som inte kan låta bli att tränga sig på!!
Du är så stark som klarar av att vara en så offentlig person. Jag förstår verkligen att den här sidan av det är helt fruktansvärd. Använd den här stunden till att vara riktigt skitarg och ledsen så att det kanske går lättare att släppa senare och fokusera på det glada och härliga när barnet kommer <3 Det kommer bli så bra då när Bebor äntligen kommer. Kanske prata ur sig med nära och kära och sen titta på någon film som gör dig glad? För att hjälpa till att komma på andra tankar? Heja heja dig <3 Massa frivilliga kramar!

Reply
Amber

Omg that’s horrible! So sorry this has happened to you :( i hope the police can do something to stop him forever, it’s disgusting that he’s been able to do this.

Reply
Martha

Omg, that is so disgusting. He probably has some mental issues or i don’t know… Hope the police does something about this. No person ever should feel this threatened.

Hope you manage to forget all of this <3 we all are here for you and waiting for Bebor!

Reply
Linnéa

Fyfan vad obehagligt. Jävla skitstövel rent ut sagt. Förstår att det känns jättejobbigt för dig just nu.. Hoppas idioten klarnar till i huvudet och åker tillbaka och lämnar dig och din lilla familj ifred för gott! Styrkekramar till dig, lycka till med allt som komma skall <3

Reply
Kris

It is SO sad that he bothered you this way, especially at this time.

You are entitled to your privacy, and most importantly, people are not entitled to ANYTHING of anyone else. How dare he…

Reply
Lisa

Fy fan vad hemskt! Kan inte ens föreställa mig hur tufft det måste vara så här nära inpå förlossningen dessutom. Vilken vidrig människa.
Hoppas verkligen att han som du säger åker tillbaka dit han kom ifrån och aldrig någonsin hör av sig igen.

Kram till dig!

Reply
Kris

Så forferdelig! Masse omsorg og støtte sender jeg deg! Så ekstra invaderende nå når du går og venter, når man er ekstra sår og forventingsfull, en helt egen tid i livet. Var høygravid på samme tid som deg i fjor, og kjenner følelsene fortsatt i dag, jeg hadde et enormt behov for å eie situasjonen selv. Forferdelig når det tas fra deg, og ikke minst utryggheten med en sånn ekkel stalker! Nei, dette fortjener du ikke! Lykke til med innspurten, du er sterk!

Reply
Annika

Vi finns här för dig <3. Det är positivt att du kan dela med dig alla dina känslor./tankar. Jag hoppas att stalkern lämnar landet fort! Fokusera på Bebors ankomst och den här mardröm kommer försvinna fort. Massor av cyberkramar!

Reply
Anna

Usch så obehagligt! Lider med dig. Fokusera inåt, var här och nu. Han är troligtvis bara en ofarlig knäppgök! Hoppas han åker hem och skäms.

Reply
Sari

Fruktansvärt, helt oacceptabelt att behöva uppleva det här inför stundande förlossning. Hoppas att du kan finna ro och koppla bort detta. Önskar dig styrka och lycka inför det som väntar.

Reply
Louise

Finns inga ord… du ska ju vara lyckligast i världen dessa dagar, väntande på din son som är frisk och stark där i magen och som du snart äntligen ska få se och så kommer detta. En så fruktansvärt sjuk människa du råkat ut för och fyfan för att han helt plötsligt ska dyka upp nu. Du måste känna dig så jävla utlämnad och sårbar. Önskar verkligen att polisen gjorde mer gällande stalkers… hoppas du vet i alla fall att dina läsare/följare alltid har din rygg och att det finns många som kan förstå vad det är du går igenom.

Reply
Nicole

Fy vad hemska människor det finns i denna värld!!
Hoppas han hålls inne, blir straffad och tillbaka skickad. Jag förstår mig inte på psykos och deras ‘motiv’ att stalka andra. Blir så jävla arg!!
Jag hoppas innerligt att detta blir en så lätt process som möjligt för dig och Aleks och att ni kan fokusera så mycket som bara möjligt på er lilla bebis. Allt blir bättre det är jag säker på! En dag i taget och snart är ni föräldrar, tänker på er!

Reply
Åsa

Fyfan vilket jävla as!! Hur kan man göra så mot någon som är gravid och snart ska föda?! Han måste vara en riktigt riktigt sjuk människa. Vidrigt! Och att han ens gör närmande när du har en man som utövar kampsport på hög nivå! Hoppas Alex skrämde honom tillräcklig för att han ska hålla sig borta!

Reply
Aiida

Finner inga ord. Så hemskt. Och verkligen inte rättvist mot dig, aldrig. Allra minst nu.

Styrkekramar till dig.

Reply
Djuli

STACKAAARN!! Herregud att du måste gå igenom detta!!
Tror du kommer att föda omkring 05:00 06:00 pga all stress!! Tänk på ngt som får dig att må bra! Och sex kan få igång sammandragningarna! Kram!

Reply
Nathalie

Jättebra att du skriver om det tycker jag.
All styrka och kärlek till dig <3 försök fokusera på dig och bebisen.

Reply
Ari

I am devastated to hear that you have been assaulted by this disgusting creep!! You bring so much joy to all of us readers and do I hope that you can focus on all the love we all have for you and your family rather than on this despicable excuse of a human. Thank you so much for sharing everything that you are sharing with us, as high or low it might be. Sending strength and energy and hoping for all the best for the three of you❤️

Reply
Sofia

Men herregud!!!!! Krya på dig ❤️❤️❤️❤️ Vi alla tänker på dig och bebis

Reply
Sofi

Fy vilken människa!!! Massa kärlek till dig. Och all lycka till med allt med bebisen. Ta ingen skit som Grynet hade sagt!

Reply
Lovisa

Nämen, vafan!! Inte okej nånstans. Hemskt ledsen att du behöver vara med om det, fruktansvärt obehagligt! Hoppas verkligen du aldrig mer behöver höra ifrån honom. Men hoppas också du på något sätt ändå kan slappna av nu och inte behöva gå och oroa dig över honom. Kram!

Reply
Julia

Fy fan, vilken mardröm! Så otroligt kränkande. Lider verkligen med dig som behövt uppleva det där. Förhoppningsvis är detta ett rejält uppvaknande för den här människan. Kram på dig! <3

Reply
L

Fy fan för honom som tar sig rätten att komma och störa dig när du behöver få fokusera på kommande förlossning och bebis! När jag var gravid vad det en kvinna som jag antar var psyksjuk som sprang fram och tog mig mellan benen när jag stod och väntade på tåget (!!) Inte riktigt samma sak såklart men jag minns att jag kände mig så otroligt utsatt pga gravidmagen. Hoppas att du kan komma över detta snabbt så fokus hamnar på rätt plats igen: att bli mamma. kram

Reply
Elisabeth h

Så forferdelig!! Sender masse kjærlighet til deg. Og håper din stalker får sin straff!

Reply
Jennifer

Fy blir så arg!! Jag hoppas innerligt att han aldrig mer hör av sig! Ta hand om dig nu så gott du kan!

Reply
Julia

That is crazy omg. Sorry you have to go through this especially at this time… Glad that the police is taking this seriously… I’m in shock reading that people actually do these things. I hope he gets the mental help that he clearly needs.

Reply
Joanna

Fy faan!! Inte nu av alla tillfällen!! Skickar massa styrketankar! Gör vad du måste för att känna dig trygg, må bra och slappna av. Det är det viktigaste. Ta bara en sak i taget just nu. Stor Kram

Reply
matilda

Åh nej, det sista man behöver som höggravid är stress, man är så sjukt mottaglig och känslig… Fasen. Stor kram till dig. Det är en sjuk människa som beter sig sådär, kramas mycket med Alex och ta hand om dig så gott det går!

Reply
Dani

This is super scary. What a crazy person. Hope he will return to where he came from and leave you alone for good!
All the best from Germany!

Reply
Siri

Men herregud, vilken fruktansvärd situation. Önskar dig en trygg och fin sista tid inför förlossningen och hoppas att det här inte tar över hela er upplevelse. Åh. Vännen. Stor kram!

Reply
Siri

Åh. Vännen. Vilken fruktansvärd situation. Önskar dig en trygg och fin sista tid före förlossningen och att deras här inte helt tar över er upplevelse. Tänker på dig! Kram!

Reply
Veronica

Usch!! Vad finns det för sjuka människor.. Massa styrkekramar och lyckoönskningar till dig/er. You are strong! <3

Reply
Grace

So sorry to read this Kenza. I love reading your blog and following you on Instagram. Sending you love! “This too shall pass” is such an important thing to remember.. soon Bebor will be here! Love xx

Reply
K

Häng ut den jäveln med namn och bild. Var väldigt försiktig med honom. En stalker som stalkar gravida kvinnor kan vara mycket sjuk och farlig. Aleks borde inte heller konfrontera honom. Stalkern kan ju känna att Aleks står i vägen för er två. Vem vet om han tror att barnet är hans? Alla dessa sjuka MÄN!!

Reply
Leanne

Oh ew. That’s terrible. I hope you’re alright. It’s amazing that he traveled so far just to stalk you. What a creep!

Reply
Bell-Eve Therese Nilsson

Fy fan rent ut sagt, jag är så otroligt ledsen för att du tvingats utså något så fruktansvärt! Jag hoppas av hela mitt hjärta att du aldrig någonsin behöver se honom igen. Fy!! Massa kärlek ❤️

Reply
Sara

Fan vad obehagligt.
Jag har blivit stalkad flera gånger så vet hur det känns, det är väl x1000 när man är känd som du är.. (jag är servitör och har varit bartender på stora klubbar i Malmö), det är allt ifrån skumma dejter till sjuka gäster och ex eller random gubbar som får korn på en på stan.)

Anmäl och ring till polisen direkt. Det har jag gjort, mig har det inte alltid hjälpt så mycket men efter ett tag har de givit upp.

Kämpa!

Kram

Reply
Emma

Vet inte vad jag ska säga. Vill bara skicka tonvis med kärlek till dig och till er ❤️

Reply
Hedvig

Fy så vidrig & obehaglig människa. skönt att polisen tog det på allvar! Förstår att du är arg och ledsen.😪
Styrkekram

Reply
Ellen

Är så ledsen för din skull. Allt kommer gå bra.
Om han mot förmodan kommer nära dig eller någon i din familj bara SKRIK!!!

Reply
Jhs

Alltså jävla idiot att ta sig friheter, fattar att han är sjuk men snälla sök hjälp då istället för att förpesta ert liv. Kram

Reply
Malin

Kenza du är så stark som orkar dela med dig! 💪🏻. Jag är säker på att du inspirerar andra till att våga anmäla. Jag vet att det är klyschigt men det här är ett perfekt exempel på att ”med något ont följer alltid något gott”.

Du kommer bli en super mamma och fantastisk förebild för din son 🙏🏻🌹

Reply
Camz

❤️❤️❤️ Nu när ni bara ska få njuta, fy så obehaglig människa att försöka ta er trygghet ifrån er. Styrka styrka!

Reply
Hanna

Fyfan vilken vidrig jävla människa. Att vara kvinna och offentlig är sannerligen ingen enkel sak. Det är fan inte enkelt att ens vara kvinna!!
Hur många offentliga män tror du har liknande problem?

Just nu är du i ett skört och svårt skede att hantera detta! Men vi är förmodligen många som hejar på dig och peppar dig nu!
Stor kram Kenza! Fokusera bara på dig och er nu. Låt polisen sköta resten 🌷

Reply
Franka

That man is obviously sick,so try and do your best to not think about scary scenarios and focus on the positive! Thank God you live in a very safe country and have supportive husband,family and friends.Be careful & take care of yourself.You got this! You’ve dealt with it once and you’ll deal with it now again.The man is not a Swedish resident and I’m sure his further movements will be tracked. It’s not your fault and don’t even try to blame yourself in any way. I send you all my positive thoughts and hugs ❤

Reply
Moa

Vilken idiot,hoppas verkligen att han försvinner!
all styrka till dig! 💗💗💗💗

Reply
Malin

Fy fy fy! Vilken mardröm. Vilka sjuka människor det finns. Hoppas verkligen det är sista gången du behöver vara med om något sånt här ❤️

Reply
Nadine

This is all so super wrong! I really feel sorry for you. I am actually angry with the whole Swedish public sharing of private information and then those internet companies are backed by constitution even – it makes events like these happen easily. Its like being naive that Sweden is part of a bigger globe of places with different norms and societial functionings. Sorry I am just so angry and really annoyed this happened to you and I really see the two in combination. I hope that this ordeal has stopped for you now. Sending you a big hug!

Reply
Elin

Kram till dig. Vilken oerhört jobbig och stressad situation. Hoppas att han åker hem med en gång. Och hoppas att du kan få vara i den bebisbubblan som komma skall. Lycka till med allt ❤️

Reply
Dixi Wonderland

Men herregud! Vilken tur att Aleks fick tag på honom (dock farligt naturligtvis för det verkar vara en sjuk person) men samtidigt förstår jag Aleks som vill skydda sin familj. Bra att polisen tog det på allvar och att inget allvarligt hände. Naturligtvis är situationen i sig väldigt allvarlig men hoppas du förstår vad jag menar. Ta den tiden som du behöver Kenza för dig själv och barnet <3 Vi har naturligtvis full förståelse och jag tror ingen förväntar sig att du ska vara aktiv nu när lillen kan komma när som helst. Beklagar verkligen att ni behövde uppleva detta.

Reply
Emma

Fyyyy vad hemskt!! Vad är det för fel på folk alltså.. sjukt.
Hoppas du kan slappna av lite nu & fokusera på dig och bebis.
Önskar dig lycka till med allt! <3
KRAM!

Reply
Therese

Fy vad fruktansvärt och ledsen jag blir för er och din skull! Jag blev hotad av en man som var besatt av hat för mig precis innan jag skulle föda. Jag blev så stressad att jag kräktes ett dygn och fick värkar och grät dygnet runt. och fick snabbt psykologkontakt, visade sig att jag hamnat i krisreaktion pga hotet och 3 samtal hos psykolog räckte för att jag skulle kunna fokusera på förlossningen och finna styrkan. Ett tips att ta professionell hjälp nu innan bebis föds så du får bäst redskap att bearbeta detta så du inte behöver bära in traumat till förlossningen. Man behöver hjälp ibland och att klara sig själv är inte alltid det bästa! Önskar dig allt lugn o harmoni nu, finns även om du vill prata. Vet exakt hur fruktansvärt det är att bli kränkt o hotad i den mest sköra o speciella tiden i sitt liv! Kram och styrka!!!! Denna man ska inte få sabba din upplevelse av födelsen så våga be om hjälp om du kan!!!

Reply
Jenny

All styrka till dig Kenza! Jag hoppas den jäveln lämnar dig ifred nu så ni kan fokusera på lilla bebor!

Reply
Sanja

Nej?! Fy faaan vad arg jag blir!! Så bra att polisen tog det på allvar. Detta är verkligen det sista ni ska behöva oroa er för just nu.

Hoppas verkligen han förstod allvaret också och håller sig borta – låååångt borta! Kram <3

Reply
Kasia

Don’t worry, Aleks is such a strong man and he knows how to protect his family – just look on his muscles! ;)) And I think he will do eveything to keep you and baby safe ;) it’s such a dissappointing news for the world that such kind of freaks are existing :/ people want to be safe, to have their own safe environment, even those, who are bloggers and show us more of their life than others. But it doesn’t mean that their can be open on attacks. It’s such a relief that police was seroius in this case. If he bothered you once again I think the readers will come and protect Vasastan ! :P (The name Vasastan sound for me as a name from Game of thrones :P) Many hugs from Poland! :*

Reply
sofiealfrida

Kenza<3
Man önskar att man kunde ge något sorts stöd via datorn… hoppas verkligen för din skull att denna jubelidiot försvinner för gott och att du kan lägga allt fokus på lilla familjen! Du är stark, heja dig!

Reply
Lina Franzén

Men fy vad hemskt!!! Hoppas han försvinner snabbt eller får någon form av straff! Förstår verkligen att du känner osäkerhet kring att visa upp din son när sånthär existerar! Hoppas allt går bra ändå ❤❤❤

Reply
Linda

Usch, förstår att det är obehagligt, och ännu mer så nära förlossningen. Skönt att Alex fick tag på honom iallafall, och hoppas verkligen att det blir en påföljd så att han straffas på något sätt och sen ger sig av för gott. Uppenbarligen en sjuk människa som inte ska röra sig fritt i samhället. Kram <3

Reply
Stina

Fy fan!!! Är också höggravid och tycker det är jobbigt nog utan stalker… Bra att polisen hanterar honom! Vi är många fler som inte är sjuka och backar dig alltid! Ta hand om dig <3

Reply
Cecilia

Usch va obehagligt,särskilt nu! Hoppas du kan slappna av och fokusera på dig själv och din bebis, och att du känner stöd från de omkring dig och polisen.
Stor kram

Reply
Z

Queen K 🌹🌼
Det där behöver inte du just nu, bra att din man styrde upp läget med polisen.
Försök att få lugn och ro och klappa magen.
Du fixar det här, snart är bebor här! 💓💓

Reply
Emma

Nej usch och fy, detta var du verkligen inte värd såhär inför lillens ankomst!
Hoppas att du kan koppla bort och lägga det bakom dig. Kanske bra att bebor väntar med att komma tills imorgon då 🥰 stor kram och en massa positiv energi!

Reply
Camilla

Fyfan vad arg jag blir!!! Vilken jävla idiot! Låt honom inte förstöra något. Tänk vilken tur att Aleks fick tag på honom och så himla bra att polisen tog detta på allvar. Nu har det tagits hand om och nu kan du släppa honom ur tankarna. Se om du kan boka in någon ansiktsbehandling eller lugnande behandling och fixa naglarna eller så för att komma på andra tankar? Bebor ligger tryggt inne i magen och mår så bra och snart kommer han komma ut till världen och sina fantastiska föräldrar. Bebor är allt. Tänk på målbilden, tänk på hans första lilla gny när han kommer upp i dina armar, hans lilla runda ansikte helt nykläckt och sökande, du får en glimt av hans ögon och du vet att allt kommer bli bra och att det är ni 3 från och med nu. För alltid kommer det vara ni ❤❤❤❤

Reply
Mandy

I am so so sorry you have to go through this when all you should be doing is rest and enjoy your last days with Bebor in your belly. I hope you will be safe and will not have to deal with him ever again in the future. Sending you lots of love <3

Reply
Freja

Fyfan att du ska behöva gå igenom en sån obehaglig och äcklig sak. Överhuvudtaget! Men inte minst nu när du är gravid ♥️ Blir verkligen ledsen och får en klump i magen för din skull ♥️ Tänker på dig!!! KRAAMAR!

Reply
Jln

Kenza that is so scary!!!!

When you moved to Vasastan, i sent you that your adress is on public on Google, with streetname and number, because i thought it was strange that it is on public when you are a wel know person, maybe you should contact the website and ask to delete it?

Good luck with labour!

Reply
Janelle

Men fyfan så hemskt! Heja Aleks som ryckte ut!
Hoppas du kan glömma äcklet och bara ha det bra sista tiden innan bebis nu <3

Reply
Marie

Åh nej !!!! Man blir så arg på den mannen som utsatte dig sådana situationen !!

Du behöver ha lugn och ro inför förlossningen ❤️ Hoppas ni kan fokusera förlossningen och få träffas era lillen snart ! ❤️

Stort all lycka till och håller tummarna att ni får era lillen här veckan.

Reply
Josefon

ALL kärlek till dig och din son i magen. Fy fan för människor som gör så här. Försök att koncentrera dig på målbilden, med din son på ditt bröst. Förstår att det är så himla svårt, förhoppningsvis åker den galningen hem igen.
Tusen kramar

Reply
Linnéa

Usch, kan inte ens föreställa mig hur du känner. Så otroligt obehagligt! All styrka och pepp till dig nu, snart är bebor här❤️

Reply
Jenny

Åh fy :(

Bra att du koncentrerar dig på dig och bebisen även om jag förstår att det inte är lätt!
Du verkar så stark!!

Reply
lissel

Fyfan va obehagligt! Tyvärr finns dom… starkt att ni fick tag på honom, inte enkelt. Tror faktiskt polisen tar sånt här på allvar 🙌🏼Hoppas.
Försök fokusera på bebis ankomst nu 😍

Reply
Denise

Fy fan vad ledsen jag blir av att läsa detta :( Du förtjänar det bästa! Tack för att du delade med dig. Förstår att det måste kännas vidrigt. Vi alla backar dig! KRAM<3

Reply
noor

Wtf?? I have no other words actually.

Hope he will turn that bastard back to italy!

Reply
Angelica

Nej fy fan vad tråkigt. Förstår att du både är ledsen och rädd. Jag kan inte förstå hur man kan göra något sådant mot någon annan. Jag hoppas att du lyckas hitta ett nytt lugn igen<3

Reply
Zora

I am so sorry for you Kenza ❤️ Take care of yourself and of bebor. You will meet him very soon insha’Allah. I have had my babyboy last december. I am so excited for you to have this amazing experience. I am thinking of you these days so everything goes well. ❤️

Reply
Julia

All kärlek till dig, Aleks och ert barn! Så hemskt att vara med om något sådant.

Reply
Melike

Kenza,

I am so sorry for you! You shouldn’t be going through this just before birth. Stay positive, for you and Bebor! Don’t give that sick man what he whats, no attention whatsoever. I find it very powerfull that you decided to share this weird situation.

Reply
Matilda

Men herregud vad läskigt, förstår verkligen att du blev rädd. Inte kul känsla att veta att någon följer efter en vid ens eget hem. Skönt att polisen fick tag på honom. Synd att man som offentlig person kan råka ut för sånt här. Hoppas du kan ställa om och må lite bättre igen inför din förlossning. Vad stark du är som orkar <3<3<3

Reply
Fanny

Men fy fan!!! Stor kram och bra att du anmälde o att polisen tog det på allvar! Sånt där beteende är fan inte okej!

Reply
Jin

Önskar dig allt väl o hoppas att du kan slappna av o fokusera på din bebis när det är dags. Det förtjänar du!
Pepp pepp!

Reply
Julia

Sänder en stoooor kram till er❤
Ni ska fokusera på er lille Bebor, inte nån knäppskalle!!
Lycka till med förlossningen, väntar med spänning 😍

Reply
Vira

Fan vad irriterad en blir på dessa män.
Detta kanske kan göra dig lite tryggare i allt. Om du uppdaterar dina sociala kanaler:

Skriv aldrig vart du är/gör i realtid. Utan alltid i efter hand, be även vänner med öppet konto/ influensers att inte lägga upp bilder när ni är någonstans på dig.

Berätta inte vart du ska vara vilken dag & tid. Typ som många gör med vecko schema.

Om ni flyttar sen, visa inte port, gata & ut igenom fönstret.

Vissa bara i mot en vägg i lägenheten inte balkong/utåt så folk kan ta reda på adressen, då du kan vara vart som helst som inte ger ledtrådar & får folk att gå förbi å letar.

Detta är så sjukttråkigt att de blir så att folk tar sig friheter. & att du kanske måste begränsa dig.

Maktlösheten måste vara så frustreande kan inte ens föreställa mig 🙁.

Kanske att det ska ändras med bloggar/Instagram så ni kan känna er trygga & veta mer vilka dom följer. Kanske skulle vara bra om folk behövde logga in & identifiera sig.

Eller göra lite som beyonce gör med insta mycket outfit bilder eller på ställen som kan vara vart som helst.

Eller så blir poddar de som tar över ingen syns men en får lyssna på samtal & inlägg.

Oavsett hur de blir. & hur du vill göra efter du blivit mamma & nu innan så do you, du vet bäst🌻

Så hoppas jag & säkerligen majoriteten av dina följare att du mår bra trotts allt detta.

Från en mamma till en annan.

Reply
Jenny

Fyfan så skrämmande!! Jag hoppas att han slutar!! Har också blivit stalkad men kan ändå inte föreställa mig din skräck, höggravid och allt.. Fyfan!! Sjukaste jag läst!

Reply
Gia

Om du vill föda så ska du koka halvt glas vatten lägg i 2 tsk socker o blanda. Ligg i badkaret massera magen du kommer föda direkt, min mamms gjorde så när hon gick över med min lillebror.

Reply
Matilde

Usch vad fruktansvärt! Helt hemskt att läsa och kan inte föreställa mig vilken stress det måste vara.
Hoppas verkligen att du och familjen kan känna er trygga trots allt och att du får en fantastisk upplevelse när bebor tycker det är dags att titta ut :-)
<3

Reply
L

Wow, that is so scary. I’m so sorry that you had to go through that and especially right now! I really hope you’ll be able to relax even though I understand that might be very hard. Sending warm thoughts your way!

Reply
Emma

Åh jag blir så ledsen när jag läser detta! Hopppas polisen tar tag i det ordentligt och att mannen låter dig vara! ❤️

Reply
Lena Chatz

Sounds awful.. Please don’t let this affect you too much, those last days of your pregnancy are so important. Since the police caught him and you have his name and all, you can sue him and take restrictive measures against him. Don’t put your and your family’s safety in danger.
Take care ❤

Reply
Erica

Herregud, fy tusan vad obehagligt. Kan inte tänkte mig hur mycket det här rubbar ens känsla av trygghet. Fy fy fy alltså. Så ledsen att du ska behöva gå igenom sånt här skit. Ta hand om dig Kenza <3<3

Reply
Sara

❤️❤️❤️ skickar tankar till dig, kan inte tänka mig något värre i din situation. Vilken tur att han är tagen (heja aleks).

Reply
Andromeda18_

There are some crazy people out there that have no notion of right or wrong. So sorry you have to go through all that at such a sensitive time.

Reply
Esmée

I am so sorry for you Kenza! :( I’m glad the police was able to arrest him and I hope you feel safer again soon <3 Wishing you all the best and sending you love and strength

Reply
anonym

Men nej, vad ledsen och arg jag blir! Jävla sjuka människor det finns. Tack för att du berättar. Detta är något som inte bör hända!

Reply
Lina

Men FY JÄVLA FAAAAN vilket äckligt jävla svin!!!!! HUUUUR kan man göra så?! Mot en gravid kvinna dessutom! Alltså så sjuk sjuk sjuk i huvudet!! Hoppas han får nån sorts jäkla hjälp nånstans och lämnar dig ifred! Fatta vinken liksom.
Vet precis hur kramperna/sammandragningarna känns. Fick ett så vidrigt stresspåaslag i slutet av min tredje graviditet för ett år sen lite drygt, trodde jag skulle föda där och då. Men det la sig när jag fick lugna ner mig och ingen fara med bebisen. ❤️
Stor kram och du gör helt rätt tycker jag som går ut med det, bra bemötande av polisen också 🙏🏻
Snart får du njuta av bebis-gos. Bästa som finns ❤️❤️❤️

Reply
Jessika

Usch vad obehagligt… Stackars dig Kenza, hoppas allt blir bättre och du slipper honom helt nu. Sjukt att såna människor finns, man blir verkligen rädd ju :/

Reply
Ulla

Oh no…. I cross my fingers for you, that you will never again hear or see something from him. That is very hard especially in you situation. I hope you feel better and safer now!

Reply
Helena

Oh my goodness what a situation! That’s horrible. I hope this man is sent away from Sweden, or at the very least given an order that he can’t approach you or be anywhere near you. If he does, he faces either jail or being sent back to his own country. These stalkers are a real thread to people and must be taken very seriously. Hopefully the police in Sweden does!

Anyway, try to keep yourself positive and concentrate on anything that makes you happy, and surround yourself with people that you love (when your husband is not with you, then other family and friends).
Soon you will have a lovely little boy in your arms and experience the kind of love that you never felt before (without underestimating your love for your husband in any way of course).

Reply
Kristin

Nej men fy jag lider med dig!!! Man blir så jäkla förbannad när jag läser detta! Vilken idiot! Och jag förstår att det är det absolut sista man vill ska hända innan en förlossning:/ hopps att rättsväsendet GÖR ngt och att han inte släpps direkt. Håller mina tummar för att allt ska gå bra och önskar er lilla blivande familj lugn och ro.

Reply
Šarlot from Czech republic

Kenza… I hope that everything will be OK! Try to think only for nice things. Yes, it’s easy to say it but you definitely handle it because you are a strong woman with loving man and Mani. I wish you all the BEST for your family! ;-)

Reply
Annika

Det är ju sjukt så sjuka människor det finns!! :-o
Hoppas verkligen att han åker hem utan att återvända igen.

Reply
Monica Lövbrand

Åh vad fruktansvärt hemskt att du har råkat ut för denna mannen som gjort detta mot dig förstår att du är rädd ang. detta. Tur att Alex fick tag i honom och bra att han är polisanmäld. Jag hoppas innerligt att han slutar med det han gör och åker hem till sitt land. Skickar styrka och kraft till dig och din man och lilla barn. Försök och fokusera på ditt barn och tänk positivt fast det kan vara svårt. Låt inte denna man förstöra för dig. Du är stark och omgiven mycket gott. Jag tror på dig. Det ska bli bra. Jag skall hålla tummarna för att allt skall bli bra.

Reply
Ida

Fy faen, kenza jeg er så lei for at du må gå igjennom dette ❤❤ du er fantastisk! Vi setter stor pris på at du deler livet ditt, og du fortjener ikke dette ❤❤

Reply
Hannas krypin

Fy vad ledsen jag blir över att läsa det här. Varför är det så svårt att låta andra människor vara. Officiell person eller inte. Jag hoppas att han låter dig vara nu och att du kan fokusera på din lille bebis som kan komma när som helst nu.

Reply
Lina

Näe, vad i heelvete?!! Fy fan, jag blir verkligen rosenrasande när jag läser vad du/ni tvingats utstå, så otroligt ledsen för er skull!!
Vet att mina ord är futtiga och från en okänd läsare, men ville bara lämna en kommentar och skicka varma kramar till dig, fantastiska Kenza, och även om jag förstår att det känns vidrigt just nu så vet jag att om det är någon som tar sig igenom mörka moln så är det du, och ditt dreamteam på Alex och Bebor♥️

Reply
Sylvia

Do not even let it get close to you – this disgusting pig (excuse my language) does not even deserve one thoght about him.
Still try to enjoy every moment – you are safe now the police has him <3

Reply
Malin

Men jösses! Att åka från Italien och söka upp dig, samt stå utanför ditt hem … det känns verkligen helt besatt. Jag skulle också blivit livrädd. Vilken tur att Aleks var hemma och kunde stötta/skydda dig och bebis. Hoppas polisen tar detta på allvar nu och skickar hem honom direkt!

Styrkekramar till dig, försök omge dig om människor som ger dig trygghet nu inför förlossningen. ♥ ♥ ♥

Reply
Anna Malmqvist

Men alltså fy fan, vilket jävla äckel. Jag blir så ledsen för din skull. INGEN ska behöva gå igenom det du skriver om. Fy, jag finner inga ord!

Reply
Maria

Hi girl !
Stay strong 🍀. That’s know very hard, I can imagine. Me concentrated on your little boy know , he needs you and I him to stay strong .
I’m sending your all my positive energy and safeness.
Take care Xoxo
😘😘🍀🍀💙💙

Reply
Ida

Hoppas du finner ro o lugn trots allt som hänt. Tänker på er o hoppas allt kommer gå så bra som möjligt innan, under och efter förlossningen ❤️❤️❤️

Reply
Amanda

Jag brukar normalt sett inte kommentera men jag måste säga att detta är mycket störande- jag beklagar så djupt över att ni behöver gå igenom detta. Du är oerhört stark och din samt Aleks kärlek (och Bebors kärlek till er) är starkare än allt annat som rör er – tänker på er så mycket. Jag har läst din blogg sedan jag var 12 år (är 21 år nu) och har sett dig, samt er som ett offentligt par, växa och följt med i din utveckling år för år. Du inspirerar mig mycket och jag är så ledsen över att detta har skett dig och er. Du är omringad av kärlek samt ett evigt stöd från oss – tillsammans är vi starka, och ni och er lilla familj är starkast av alla. Kramar

Reply
Cornelia

Fy fan va läskigt! Ni borde skaffa hemlarm om ni inte har det, sjukt värt och man känner sig tryggare då <3

Reply
Aldis

I don’t know if we can say anything to make you feel better. Just I can promise you we are all there with you in spirit. So so so sorry you have to go through this, especially at this time in your life… ❤ I know it’s easier said than done but try to think about the good things in your life right now and forget about this creep… Oh and I know it’s Scandinavia and ‘violence doesn’t solve anything blah blah’ … ;) But I do hope Alex fucked him up.

Reply
Sandra

Vilka jävla kräk det finns, som tar sig rättigheter de inte har. Blir så trött på att de säger att det är “kärlek” också, för det är allt annat förutom det. När lillpojken kommer får du känna den största kärleken som finns 💕
Jag hoppas i alla fall att du kan släppa det snart och njuta av bebis gos! 🌺

Reply
prettytinythings

Kenza , my love !

Take care of you, this crazy dude will goes away. Don’t worry anymore and everything going to be ok.

Much love to you , can’t wait to see the little you !

Emily from Pretty Tiny Things

Reply
Elle

Förstår mig inte på dessa människor. Samtidigt som man inte ska låta det påverka ens liv är det något som påverkar en. Det är såklart att det är sjukt jobbigt. Har själv hanskats med 2 stalkers, den ena slutade efter att jag totalt ignorerat alla meddelanden osv. Tog dock 2 år!! Men den andre (en släkting) har gjort att jag måste ha hemligt nr och byta namn… Men det bästa ska vara att totalt ignorera dessa, inte ge något som helst svar på tal. Hoppas för guds skull han slutar nu när du ringt polisen och de fått gripa honom.. Och att han försvinner från Sverige ❤️ du behöver lugn och ro nu med förlossningen och bara kunna fokusera på dig och bebis.

Reply
Maria

I am very sorry to hear that you had that terrible experience! But luckily you have fantastic husband and your family who are willing to do everything to protect you and your beautiful baby. I hope that the stalker got deported and won’t be able to ever contact you again.

Stay safe, healthy and happy. Warm greetings from sunny Tallinn 💚. Everything will be great💚

Reply
Taleen

Damn I feel so sorry for you ! This post made me very sad and angry. Thankfully you have Alex and little Mani to keep you safe 💪❤️

Reply
Pernilla

Usch vad ledsen jag blev av att läsa detta. Hoppas du mår bättre nu. Fokusera nu bara på din fina älskade son som kommer snart och som kommer att få dig att glömma allt detta obehag. ❤️❤️❤️

Reply
Tiina

Oh, christ, I feel You, I had a stalker too many years ago! I was so scared of him, I was living alone at that time, and scared to leave my apartment, afraid all the time that what If he is out there waiting for me 😥😥 He too was also sending messages all the time to the point I had to change my phone number.. Finally, after few times that I let him know I am going to inform the police about him, it came to an end, and I am happy to say I have not heard about that idiot since! I have often wondered though did he find somenone else to bother.. Those people are just such pigs😖 👎👎👎

Reply
Anna

Nej fyy!! Vilken idiot! Blir så ARG och ledsen för din skull. Hoppas att polisen hanterar detta bra, så att du kan finna lite ro nu innan Bebor kommer. Vi alla finns här och stöttar dig! 💪🏻❤️ Kramar

Reply
Alissa

Oh my God…i’m so shocked…i didn’t read that yesterday…
Kenza i’m so so sorry for that..you must have been so scared :(
can’t imagine how horrible this is with your Baby in the belly you want to save from all this bad Things and People in this world…
want to punsh him so hardly in his face.. :(
i hope you feel a LOT better now!
lots lots lots hugs from your Germany Follower Alissa. ♥

Reply
Ingrid

I’m so sorry, that must have been terrifying! I hope you’re all doing okay now and that you can relax and focus on Bebor.
Also, I’m no expert, but perhaps the police or a private security firm could do a risk assessment/analysis and pinpoint any measures you could implement to make you safer? Like redacting your personal info from public records and online search results, a personal police response alarm (like an «överfallslarm» but one of those that alert the police directly), an advanced alarm system, something along those lines?

Reply
Serena

I feel so sorry for you & your little family.This makes me really angry, can´t understand these horrible people!
I hope you are safe now but I am sure Aleks will take good care of you and your little treasure.
Sending you lots of kärlek ❤️❤️❤️

Reply
Julia

Fy vilka äckliga människor som finns!! Sitter här framför datorn och blir förbannad. Usch! Hoppas allt är bra med dig ändå<3<3<3

Reply
Emma

Usch vad hemskt och obehagligt! Skickar massor av styrkekramar, du är bäst Kenza<33

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*