• header

BF +3

Dress & headband from Indiska

Först och främst vill jag tacka er för ert stöd efter händelsen igår. Verkligen, tack. <3 Är fortfarande lite skakig men jag lyckades ändå ha en bra dag. Det blev ingen bebis inatt heller (är så inställd på att det ska dra igång på natten? haha) så vid lunch mötte jag upp Ines för lite käk och glass och sedan har vi hängt på en brygga i solen. Sånt härligt väder nu! Imorgon ska det till och med bli bättre och Aleks är ledig så vi ska hitta på något kul. Kanske picknick? Grilla? Bada? :-)

Skönt att hålla sig sysselsatt, ibland glömmer jag till och med bort att jag ska föda barn när som helst hehe.

// First of all I want to thank you for your support after the incident yesterday. Really, thank you. <3 I’m still a bit shaky but I still managed to have a good day anyway. No baby last night either (I’m completely set for it to start in the middle of the night? haha) so at lunch time I met up with Ines for some food and ice cream, and then we’ve been hanging out by the lake. Such lovely weather now! It’s gonna be even better tomorrow and Aleks has the day off so we’re gonna do something fun. Maybe picnic? Bbq? Go for a swim? :-)

It’s nice to keep myself busy, sometimes I even forget that I’m about to go into labour any minute now hehe.

13 Comments

noor

Everyday when I read a post I am thinking ”still not in labour??!” or when you haven’t posted in a while I’m thinking that you are giving birth haha

Xoxo

Reply
Emina

Var är den randiga klänningen ifrån som du har i dina senaste stories o senaste instagram inlägg ”summer in the city” ?? Så tacksam för svar. Lycka till med bebis! Du klarar detta. Kram

Reply
Hilda

Viktig fråga, hehe. Kommer du uppdatera oss när det drar igång? Har typ gått in på din insta/blogg en miljon gånger per dag för är så pepp.

Reply
Sara Nilsson

Bada helst inte, din slempropp hade gått va? Ingen bra
kombo! 😳
Sötnosen är snart hos dej! ❤️

Reply
Lollo

Kära Kenzaaaaa, vad har du för gravidförsälring och varför valde du just den? Kram

Reply
Kani

I’m glad you had a good day. I love yellow flowers, they’re so beautiful!! Well, I think all flowers are beautiful. It looks like the weather was sunny and warm in Stockholm. I live in a small city in northern Spain, and here it was cloudy the whole day, and last night it rained until this noon.
I hope you’re feeling fine. I’m getting so anxious, curious and excited about your son’s birth 🤣. I check your blog every morning and every night to see whether he’s already been born or not. And when I see you haven’t posted for several hours I immediately think you got into labour 🤣🤣😅.
I think on June 6 is a national holiday in Sweden, isn’t it? I hope you have a nice day then. Do you celebrate it in any way? Or what do you do?

Reply
Anna

Så vacker du är som gravid också.
Lycka till med fl. Wow Kenza alla följare är med dig i tankarna och ska ge dig styrka. Lycka till vackra underbara tjejer. Lycka till. Puss 😘

Reply
juliane

in your latest podcast episode you talked about that you did a new lashlift again right? did i understand it right that this time you didnt went to lashlfiftstockholm but to malika who does your nails etc? :)

Reply
F

Båda mina förlossningar har satt igång under natten/tidig morgon! Den första dök tyvärr upp nästan två dygn senare i v.37 och den andra kom ut efter 3 timmar 6 dagar efter bf:) håll ut! Din bebis mår bra, sjukvården har koll! Minsta lilla som känns fel ringer du förlossningen.
All lycka till er!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*