• header

FIELD

“TITTA vilket fint fält Aleks!! ta bild på mig när jag låtsas springa ut på det och ser drömmig ut”

“LOOK what a beautiful field Aleks!! take a photo of me when I pretend to run out on it looking dreamy”

God morgon tänkte jag säga men såg nu att klockan redan hunnit bli tolv hehe. Jag är så jäkla trött idag efter en dålig natt men det ska nog lite kaffe råda bot på! Aleks är iväg och handlar, Nikola ligger i sin babysitter som jag gungar med foten (tack och lov för babysittern, han ÄLSKAR den! den har ett liggläge som ska funka för ryggen) och Mani står och skäller vid trappan efter Aleks. Om några timmar får vi gäster! Min bror kommer över, samt Aleks kusiner och eventuellt brorsan och barnen också. Vi ska grillkalas ute på altanen och njuta av det härliga vädret!

Förresten, ÅH vad skönt att kunna klä sig i vanliga kläder igen!! Älskade att vara gravid och saknar min mage varje dag men jag började tröttna på det smala utbudet i min garderob hehe. Det här söta prickiga setet köpte jag på Zara när jag var gravid, där gick jag och drömde mig fram några månader. Inte bara efter att få bära vanliga kläder igen utan att få ha min lilla skatt på utsidan. Tänk att han redan funnits hos oss i 5 veckor idag! <3

// I was about to say good morning but I saw that it’s already noon hehe. I’m so damn tired today after a bad night but I think coffee will cure that! Aleks is away doing some grocery shopping, Nikola is lying in his babysitter which I am moving with my foot (thank God for the babysitter, he LOVES it!) and Mani is by the stairs barking after Aleks. In a few hours we’re having guests! My brother is coming over, and also Aleks cousins and maybe his brother and the kids too. We’re gonna have a bbq party out on the terrace and enjoy the lovely weather!

Btw, OH how nice it is to dress in normal clothes again!! I loved being pregnant and I miss my belly every day, but I started to get tired of the few options in my closet hehe. I bought this cute set at Zara while I was pregnant, I walked around in there and dreamed away a few months. Not only dreaming about regular clothes again, but to have my little treasure on the outside. I can’t believe his already been here for 5 weeks today! <3

25 Comments

Michaela

i need to ask after seeing yoru haul and now a few outfit pics how did you manage to get your legs so skinny? i was recetly looking at photos from exactly one year ago (july-august) to get some summer-outfits inspo and noticed that they were bigger a year back.
did you just loose weight overall and the place where you loose weight first is your legs or did you just walk more and they slimmed down because of it?

Reply
Hanna

Why would they slim down from walking? Walking would build muscle in the legs and make them bigger (although more muscular).
You can’t remove fat from specific parts of the body by working out or dieting, that’s impossible.

Reply
Lisa

Why do you care? She takes care of her son with her husband so I don’t think she is overthinking the body ATM. she looks amazing either way

Reply
Kasia

I turned back to the november 2018 of this blog and I didn’t notice that Kenza’s legs were bigger. They’re the same all the time, even during pregnency.

Reply
Lina

Så himla fina bilder. Njut verkligen av tiden med ditt lilla barn.

Förresten, var är ni någonstans? Skulle också vilja bo på det stället en sommar. Kanske planerar att göra det nästa sommar.

Reply
Maria

Hey! My baby boy is already 1 year old, and still sometimes wake me up in the nights to breastfeed him. But more often until 10 months. My boy was the same like yours, big at birth, about 56cm but 3,7kg. Was big thanks to my husband too :))) I am tall, like you I guess, but our husbands are very tall. So, what I want to tell you, they eat very very much because they are big and grow more fast. My baby have already 85cm now at 1 year old, and this is like a classic size for 2 years old. So you understant. Don’t worry, after 4 months you will feel that every day will go more easy, but still I don’t know if it was indeed more easy or I start to get used! :) And about breastfeeding please don’t worry if you do, especially in that moments of fast growing of your baby. You have enough milk and produce super enough. I was scary too some times, I admit. But now, I still breastfeeding my baby boy, and I don’t want to stop just when my baby is ready and after that me. Of course this is a decision of every mother. Ah, and don’t worry about food. I eat after birth more then when I was pregnant. I eat more sweets that all my life :)) and I don’t joke. But after 4, 5 months I feel that this craving start to not be so big. Now at 1 year after birth I eat normal and I have 1 kg less then before pregnancy ;) and I don’t make any activity, just baby and run after baby :)) Of course every mother and child is different, but I write you just because I saw so many similarities at you and me. So, you are already a wonderful mother and you are perfect for your son! I am pretty sure that you use your instinct like every mother when is about your baby. Wish you the best for you and your beautiful family!!!! I really love your vibe! My baby boy Nick, say hi to your Nikola! <3

Reply
Matilda

Så skönt med vanliga kläder! Har du tips på fina toppar/klänningar som det går att amma i? Min garderob var definitivt inte anpassad för amning och det är inte så kul att köpa kläder där man ser direkt att de är till för att amma i, vill ju kunna använda dem sen också! Har en sex veckors liten skatt då det är några månader med amning kvar 😅

Reply
Aina

Frågade du bonden om lov innan du gick ut i hens arbetsplats och levebröd? För sädesfält är privat mark.

Reply
Hanna

Hört talas om allemansrätten? Man behöver inte fråga om lov för att vistas på privat mark. Än mindre för att LÅTSAS vara på den. Så länge man är försiktig och inte gör skada är det fritt fram.

Reply
Aina

Nu gäller allemansrätten inte odlad åkermark 🤦🏼‍♀️ Så nej man har ingen rätt att vara på åkermark även om man är försiktig. Och att låtsas vara på den och lägga ut bilder som influenser är oansvarigt. I värsta fall påverkar man andra att också ta bilder i odlingar, som samtidigt gör skada. Därför – se till att man uttryckligen har godkännande från ägaren och gärna skriva ut att man har det (eftersom det krävs) innan man lägger upp sådana här bilder. Sveriges bönder har det inte så himla fett så varför bidra till något som kan skada dem ekonomiskt?

Reply
Sara

Titta en gång till på bilderna. Ser det ut som att hon står i fältet eller framför?

Reply
Elisabeth h

Aina, om du leser hva Kenza skriver,så sier hun at hun “låtsas springa ut”i sädesfältet,og på bildet kan man ikke se om hun står i eller kun ved åkeren. Så ikke vær så rask til å tro hun gjorde noe ulovlig.

Reply
Sara

Men driver du eller. Ville du informera om saken kunde du skrivit det mer INFORMATIVT. Nu var du bara otrevlig och SÅ onödig. Så mitt tips till dig i framtiden: Tyst bara.

Reply
Carmen

Aj aj Kenza hur orkar ni med så många gästar?? Min bebis blir nästa vecka två månader och jag är ännu slut orkar med inga gästar och min bebis sovit mycket bra om nätterna men ändå man är slut. Ni borde vila på stugan. Älskar Dig och din blog och din lilla Nikola han är så söttttttttt. Försök vila vila ta hand om dug. Kram

Reply
Nina

Eller så låter man folk leva sitt liv som dom vill? Du kanske är trött och vill va utan gäster, Kenza kanske får energi av att umgås med sina nära och kära. Sluta med ditt aj aj och dina obefogade råd som bara är ett ”trevligt” sätt att döma andra på

Reply
Vicky

Förvånad över att människor orkar vara så bittra, spelar väl ingen roll om hennes ben är smalare nu eller innan, alla har olika fysik och är i olika faser i livet, det viktigaste är väl att kvinnan mår bra? Ofta ni lägger tid på att diskutera hennes ben i kommentarer istället för att hylla henne.

Sen är de väl inte hela världen om hon går ut på en åker och trampar lite, de gör folk på våran mark hela tiden, allemansrätt, så länge man inte förstör.

Om ni inte har något snällt att säga så var tysta, har ni inte blivit uppfostrade så, så får ni ett vist ord ni borde ta till er innan ni yttrar er till fel person som inte bett om eran åsikt.

Kenza, you rock! kärlek från Skåne

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*