• header

BACK IN THE CITY

Hej hjärtan! Vi är tillbaka i stan nu, vi kom hem igårkväll och efter världens mysigaste kvällsbad med Nikola (vårt första ihop! ääääntligen får jag bada igen!! som jag saknat mina bad haha, älskar ju att bada) så la vi oss och fick vår bästa nattsömn hittills. Förutom en liten matstund vid 3 inatt så sov han från 22 till 6. SÅ SKÖNT! Kände mig utvilad för första gången på länge idag. :-) Perfekt för jag hade lite jobb att göra idag! Behövde filma två samarbeten och det är inte det lättaste när man har en liten bebis hehe. Så min mamma kom över för att hjälpa mig med Nikola, och vi tog även en paus och gick iväg till Hawaiian Poké och käkade varsin pokébowl till lunch. Mums.

Nu har vi lagat middag, ska bara amma färdigt och sedan ska jag också hugga in!

// Hi babes! We’re back in the city now, we got home last night and after the coziest evening bath ever with Nikola (our first one together! I can finally take baths again!! I’ve missed my baths so much haha, you know I love taking baths) we went to bed and got our best sleep so far. Except for one little food moment at 3am, he slept from 22 to 6 last night. SO NICE! I felt well-rested for the first time in a long time today. :-) Perfect timing cause I had some work to do today! I had to film two collaborations and that’s not the easiest when you have a little baby hehe. So my mom came over to help me with Nikola, and we also took a break and went to Hawaiian Poké to eat pokébowls for lunch. Yummie. 

Now we have cooked dinner, I’m just gonna finish breastfeeding and then I’m also gonna dig in!

Nikola älskar att sova i vagnen <3

// Nikola loves sleeping in his stroller <3

Och jag älskar pokébowls!! Kan äta det varje dag. I min var det bland annat lax, mango och avokado. Och chilimayo såklart. Älskar chilimayo.

// And I love poké bowls!! I could eat that every day. Mine was with salmon, mango and avocado. And chili mayo ofc. I love chili mayo.

Har saknat min kalla havrelatte så det ville jag självklart ha idag! :-) På tal om något helt annat men fan vad lättare allt känns nu. Trots att det bara gått 2 veckor så är det stor skillnad både på Nikola och på mig själv som mamma (är så mycket mer bekväm nu) jämfört med innan vi åkte iväg på semestern. Det känns som att allt klaffar och funkar nu! Eller så säger jag bara så nu för att han haft en riktigt bra natt och dag haha…

// I’ve missed my cold oatmilk latte so of course I wanted one today! :-) Speaking of something else but wow everything feels so much easier now. Even though it’s only been 2 weeks, it’s such a big difference on both Nikola and on myself as a mother (I’m so much more comfortable now) compared to before we went to our vacation. It feels like everything is falling into place now and is working fine! Or maybe I’m just saying that because he had a really good night and day haha…

25 Comments

Elmira

Åhh härligt att bada tillsammans. Jag älskar också att bada!!Min dotter är tre månader och jag skulle gärna bada med henne (funderade på Norrviken eller Edsviken), men jag tänker att det inte är så bra för dom när dom är så små…? Tänker jag fel?

Reply
Taleen

PLEASE HELP ME. I’m desperately TRYING TO GET A COMMENT DELETED which I accidentally wrote under my real name.
I’m so sorry to write this under this post but I don’t know where else I should do it.

Reply
Diana

Hey Kenza! Please let me know where the shorts are from. I need them in my life😂😩

Reply
Anne-Lee

Du tycker inte att det är jobbigt att få upp och ner honom i vagnen när du har sittvagnsbågen mitt på? (Den är även bak och fram tror jag.) Jag menar inget illa med detta, har bara lite issues med såna detaljer. Vilken härlig sommar ni ser ut att ha.

Reply
Monika

Dagarna o nätterna som klaffar kommer bara bli fler o fler ska du se! Det dröjer inte många veckor förrän varje dag o natt blir perfekt <3 med enstaka undantag förstås :-D

Reply
Gen

Alltså hur söt får man vara ??? Så liten o skrattar redan hur gör ni hihi ??? Hoppas du kommer visa mycket bilder på den lilla sötnöten

Reply
Julia

Grattis till sömnen!!! Sååååå skönt för er alla! Jag hade oxå ett AHA moment runt den här tiden med min egna son. Fick till med rutiner, amning, sömn och lite socialt på det och helt plötsligt var jag som en ny människa. Om jag får vara en sån mamma som ger unsolicited advice så är social tid med nära och kära (förutom Alex då (men självklart oxå med honom)) så viktigt speciellt när man är ny mamma. Det ger mig iaf nästan precis lika mkt energi boost som en bra natts sömn. Tog as länge för mig att fatta hur viktigt det var för mig. Det och egen tid i badrummet Hahaha. Så härligt att få följa dig på din nya resa. Kärlek

Reply
Stephanie Vainer

I totally remember those nights of little sleep and how good it felt when you finally did catch a good sleep! I hope you get many more. <3 I love your skirt/shorts and top, that looks so comfy and easy.

Stephanie | A Learning Story

Reply
lissel

HUR kan han sova så länge redan? Haha våra tvillingtjejer är 10 veckor snart,,,. Vaknar fortfarsnd eget mat var tredje timme…….. 5h har hänt EN gång 🙈😍😍

Reply
Gen

Hej
Varför kommer inte mina kommentarer fram ??? Skrev att jag hoppas få se många bilder på den söta gossen Nikola här Kan inte fatta att han kan skratta redan så liten som han är o så bedårande gullig

Reply
Linda

<3 så roligt att läsa att allt är bra. Det strålar om er! Ni är så fina och det klär dig så att vara mamma! Fortsätt gärna uppdatera om nätter o mat när du orkar o hinner. Puss o Kram på er

Reply
I

Min son är snart 3 månader och det fortsätter bara bli lite lugnare och tryggare tycker jag!
Även om det hela tiden är en själv som förälder som är bäst för sitt barn så VET jag det mer nu och känner det verkligen. Att om någon kan få honom lugn/trygg så är det ju vi som föräldrar.
Så skönt att verkligen landa i det!

Reply
P

Hej! Stort grattis till er fina fina familj! Önskar ett inlägg med samlade bilder på dina gravid outfits. Jag är gravid för första gången & barnet väntas komma i början på 2020. Jag har alltså en hel höst som jag behöver kläder till och skulle behöva inspiration från din vinter och vårstil som gravid. Jobbar på ett kontor och vill verkligen hålla uppe stilen även med en stor mage. Vore så tacksam! :) Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*