• header

MOM

Dress from Vaye, jacket from Nakd, sunglasses from Chimi, bag from Gucci, shoes from Balenciaga, MOM ring from Maria Black

Hur fin är denna ring jag fick i present? Älskar den! Känns fortfarande helt sjukt att kalla mig morsa dock för jag vet inte om jag känner mig som en egentligen (är inte jag typ…20? hehehe), men det kanske man aldrig gör haha. Eller så gör man det när barnen är lite större, typ när man hämtar på förskolan och ba “Hej! Jag är Nikolas mamma!” :-))

Såhär har jag sett ut idag iallafall! Vi blev bjudna på en SUPERtrevlig brunch hos våra vänner (vi snackar pannkakor…..scones….pizzabullar….OMG så gott det var) och sedan tog vi en långpromenad på stan. Nikola har precis somnat så nu ska vi äta middag här hemma och se en film!

PS. Tack för alla tips om pumpning & ersättning! Nikola bestämde sig såklart för att sova lite längre imorse så det behövdes inte, men vi har köpt lite ersättning att ha hemma om Aleks måste mata och mjölken i frysen tar slut!

PS2. Många frågar om detta fina parasoll jag har på vagnen. Det är från Buddy & Hope!

// How pretty is this ring I got as a gift? I love it! It still feels so crazy to call myself a mom though cause I don’t know if I really feel like one (aren’t I like….20? hehehe) but maybe you never do that haha. Or you might do that when the kids are a bit bigger, when picking up from kindergarten like “Hi! I’m Nikola’s mom!” :-))

Anyway this is what I looked like today! Our friends invited us for SUPER nice brunch (we’re talking pancakes…scones….pizza buns…OMG it was delicious) and then we took a long walk in the city. Nikola just fall asleep so now we’re gonna have dinner and watch a movie!

PS. Thank you for all the advices regarding pumping & formula! Of course Nikola decided to sleep a bit longer this morning so he didn’t need it, but we bought some formula to have at home if Aleks needs to feed him and the milk in the freezer is finished!

PS2. Many of you ask me about this pretty umbrella I have on the stroller. It’s from Buddy & Hope!

19 Comments

Fsnny

Snart är min Leia två år men jag vet inte om jag egentligen är helt där med att känna att jag är mamma. Stunder när hon ropar på mig och gosar med mig gör det mer verkligt men att säga ”mitt barn”, ”min dotter” i ett sammanhang känns jätteonaturligt fortfarande 😅

Reply
farmor

En gång mamma, alltid mamma! I din situation är perspektivet kort, att vara mamma till ett “dagisbarn” känns även det avlägset. Men du ska veta att du är mamma även när barnet är typ 40 år och du bryr dig under a l l a år dessförinnan, även om allt löper hur fint som helst. Att bli förälder är ett livstidsprojekt. Bebisen blir vuxen, som du själv är. (Vad det nu betyder…) Och – du är fortfarande mamma! Tack för en fin blogg, som jag följt under många år.

Reply
Emma

Förstår inte hur du kan ha fullt upp med att ta and om bebis och ändå liksom lyckas klä dig snyggt??? Jag känner att min stil har förfallit helt i sommar och då bor jag själv och har absolut ingen bebis att ta hand om??

Reply
Lo

Fina ni är! Jag undrar på tips på Skötväska/organizer, sett att du använt flera! Jag (BF oktober) hade tänkt att bara ha organizer o sen blöjor ombyte etc i en vanlig väska i korgen under vagnen, men det kanske behövs mer? Har fått för mig att det är jobbigt att ha en stor Skötväska på handtaget.. tips o råd tack :D

Reply
A

Är ni nöjda med vagnen? Jag letar vagn just nu i uk och silver Cross pioneer är högst upp på lista :)

Reply
Elise

Du har säkert redan svarat på detta men vart är den superfina skötväskan ifrån? Har kollat igenom dina inlägg men hittar inte någon info.

Reply
Vic

Hej! Kan du inte göra ett inlägg hur man matchar silver o guld i detaljer på smycken o väskor osv. Typ guldkedja på väskan men silverdetalj på jacka?

Reply
L

Jag kände mig inte heller som mamma på väldigt länge. Nu har jag en 4åring och en blivande 2åring. Denna semester att gått åt till att säga saker som “akta där”, “var försiktig”, “sluta retas med din lillasyster”, “neeej du FÅR inte dra din storebror i snoppen” etc etc. Nu är det ingen tvekan om att jag är mamma längre 😂🙈

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*