• header

ON SET

All glammed up for today’s photoshoot!

Hej hjärtan! Idag och imorgon är jag iväg och jobbar och även om det känns lite jobbigt att vara ifrån Nikola så måste jag också erkänna (med risk att bli missförstådd) att det är ganska skönt att känna mig lite som mig själv igen (bara mycket tröttare haha). Jag älskar ju att jobba! Aleks och Nikola kommer dock förbi plåtningen vid lunch och jag längtar!! :-)

Vad jag fotar för får ni veta snart!

// Hi babes! Today and tomorrow I’m away on work and even though it feels a bit tough to be away from Nikola, I also have to admit (don’t misunderstand me now) that it is a bit nice to feel like myself again (just a lot more tired haha). Cause you know I love to work! Aleks and Nikola are coming by the photoshoot around lunch though and I’m longing!! :-)

I’ll let you know soon what I’m shooting for!

57 Comments

Jossan

Jag jobbade en hel helg på mitt jobb när min bebis var 3 månader… alltså, så Sjukt kul!! Saknar att jobba men älskar att va hemma. Skönt att man kan jobba lite extra ibland 😁

Reply
johanna

Men lägg av, hur snygg får man vara? Klart man får tycka det är skönt med egentid, konstigt om folk skulle missuppfatta det, men det finns ju folk till allt. Hoppas plåtningen går bra :)

Reply
E

Jag förstår precis vad du menar! Min lilla blir snart 4 mån och här om dagen så VILLE jag åka iväg och storhandla ensam 😂 vi har beställt hem mat sedan jag var gravid för att slippa allt bärande, men nu var de så befriande att gå själv och handla. (Låter som att jag är 60+ ser jag nu)

Reply
D I A N A

Åh vad fin du ser ut !!
Lycka till med din arbetsdag, klart man saknar de men det är en härlig känsla.
Kram och ha en fin dag

Reply
Stina

Hahaha inget missförstånd här! I feel ya! Jag är så tacksam för min yoga, för det är som att lite av “gamla” mig finns lagrat i rörelserna och det är så skönt att få lite hjälp på traven att hitta den delen av mig. Förstår om plåtningar är lite samma för dig! 👌

Reply
Renée

Hi Kenza! You don’t have to apologize for enjoying being on your own, it’s only healthy. You’re just as much Nikola’s mom as you are Kenza ;) XO from a fellow mom (12 week old girl, and back at work as of this week)

Reply
Alice

You look beautiful! did you decide to grow your bangs out or would you cut them again?

Reply
C

Va fin du är. Jag blir glad när jag ser dig för i mitt liv har inte min största dröm (min enda dröm numera) gått i uppfyllelse än men när jag ser på dig tänker jag på att du fick din son och det gör mig glad att en del iallafall får leva sina drömliv.

Reply
E

Det är okej att vara BÅDE mamma och en egen person, en person som både älskar sitt barn och älskar göra saker för sin egen skull eller som man tycker är roligt. Även om omvärlden gärna vill påminna en, särskilt om man är en offentlig person, om att man inte borde känna så. <3

Reply
Julia

You look beautiful💓! Enjoy your bit of Kenza time hehe. Aleks will do fine with the baby.

Reply
Evelina Dahlberg

Du skiner verkligen! Idag insåg jag att jag följt dig i 11år och jag vill bara tacka dig för att du delat med dig av så mycket känslor kring tuffa ämnen. Fortsätt att skina som den fina förebild du är Kenza!

Reply
Lovisa

WOOOOOOW Kenza du som var vacker tidigare blir bara finare och finare. Ditt mom glow är on point också! Har följt dig sedan dag 1, punkfrilla och allt tills nu med din egen familj. Så kul <3 Unnar er allt bra! Massa kramar

Reply
emma

om någon missförstår har de inga barn själva. Hoppas du får en skön fotoshoot och njut av att vara dig själv en liten stund

Reply
Jenny

Självklart får man tycka det är skönt att komma ifrån ibland. Man älskar inte sitt/sina barn mindre för det 😄

Reply
Josefine

Nee man ska fan få känna så! Även om man har barn så har man ju ett liv där ett barn inte är ”delaktigt” plus att det är bra med egentid. Skönt att få jobba lite :* <3 <3 PS ditt trötta fejs är 10 gånger fräschare än mitt face som ändå fått 8 h sömn varje natt senaste veckorna men ser ändå ut som en tjackhora hahahaha (har inte barn, är bara trött and no one knows why), så ah du är fortfarande FReshhhhhhHH :*

Reply
Rose

Alltså, man MÅSTE komma ifrån bebisbubblan någon/några timmar i veckan för att få vila. Man blir en bättre mamma av att ta en liten paus. Du gör helt rätt! :)

Reply
Hedda

Hej! Tror dom flesta mammor snarare tycker det e onormalt med en mamma som saknar sitt barn vareviga sekund. Man behöver va sig själv, göra saker utanför mammarollen, byta miljö o ladda batterierna ibland :) ju större o mer krävande som ditt barn blir desto mer kommer du förstå det o det är INGET som man ska ha skuldkänslor för. Papporna är borta från dom minst hälften av tiden o dom får ändå en toppenrelation till barnen 😊

Reply
LindaEd

Vilken comeback, Tina. Snark.

Håller med övriga (som hade något att tillföra inlägget) – fullt normalt och sunt att känna som du gör. Man upphör inte att vara personen man är för att man blir mamma.
/L

Reply
rehe

Att föräldrar lägger upp bilder på sina barn på internet, så kallad “sharenting”, kan väcka ilska hos barn och ungdomar som inte har gett sitt samtycke till föräldrarnas dokumenterande i sociala medier.

När barnkonventionen nästa år blir svensk lag ökar barnens skydd, något som på sikt kan leda till nya lagar som påverkar vad föräldrarna får lägga ut på internet.

Reply
Sofie

Förstår inte alls 😱.
För mig finns de int på kartan att va ifrån min 7 månaders. En mindre när han va så liten..
De är bara små 1 gång å jag tar gärna vara på den tiden som går sjukt fort..
Kommer int börja jobba innan han e 2 år för ser ingen mening med det. Tilläggas att jag int har någon super hög inkomst, mannen helt ok lön. Men vi sparar å planerar.

Tänker bara att du förmodligen har hög inkomst å df skulle kunna vara ifrån jobbet betydligt längre tid…

Sömnbrist kmr med köpet med barn😅. Alla tar int flaska för de naturliga e att amma. Risken om man fortsätter kämpa med flaska är att han sen kmr vägra bröstet… Bara ett tips om du vill fortsätta amma.

Reply
Mamma M

Förlåt men har du inte varit ifrån ditt barn på 7 månader? Det förstår jag inte alls 😱.
Har du aldrig låtit din man va ensam med barnet när du har gjort annat?

Reply
Sofie

Har varit på vårdcentralen 2 ggr om x 30 min.
Sävsjö har min man varit själv med bebis. Jag har haft flera sovmorgnar, pappan bebis klivit upp när bebis vaknat å jag klivit upp när bebis vill amma. De är även själva medans jag gör annat hemma, baka fixa i trädgården mm. Men jag finns nära. Små barn kan vilja äta närsom å eftersom vi ammar behöver jag vara nära.

Nej skulle int ge ersättning när amningen fungerar så fint å nej vill int blanda in flaska å riskera tuttförviring.

Reply
Maria

Med all respekt för dina känslor så tänker jag att behöver av att vara med din bebis 24/7 är ditt, och inte bebisens. De flesta barn har två föräldrar, många har mor- och farföräldrar, mostrar/fastrar mfl som de också har nära relationer med. När de personerna får vara själva med barnet fördjupas de relationerna och blir tryggare, det är bra för barn att ha flera nära relationer, och inte bara till sin mamma. Att ett litet barn skulle ta skada av tillfälliga korta separationer från den ena föräldern och då vara med sin andra förälder eller en annan trygg vuxen är i princip omöjligt.

Reply
Sofie

Min bebis har iaf aldrig varit ledsen el behövt bli i tryckt en flaska som hen int vill ha. Utan bröstet finns redo när hen vill äta dygnet runt.

Reply
Mmmh

Det är klart att man får vara ifrån, om det funkar :) nyttigt också att komma iväg för sig själv. Men om bebisen skriker hysteriskt för han inte vill ha något annat än bröstet så får man väl sätta två dagars modell jobb åt sidan.

Reply
Sara

Har 2 barn och förstår inte överhuvudtaget.

Han är inte ens 2 månader.. När min första va 1 år var jag ifrån honom 2 h hos frisören.. Innan dess hade jag aldrig haft behovet å knappt efter de heller.

Reply
Jenny

Jag har barn men förstår ändå inte.. eller först förstod jag, sedan förstod jag mindre när hon la ut att hon grät på jobbet och att det var så jobbigt. Varför utsätta sig? Man är redan så skör med en knappt 2-månaders och allt som kommer till.. var det värt det? Det är också lite märkligt hur nyblivna mammor vill ”vara sitt tidigare jag” också, hallå det jaget finns inte mer! Nu får man hitta ett nytt jag, och sånt tar tid.

Reply
Sara

Håller med!
Du har skapat ett annat liv! Bebisen har inte valt att födas utan du har valt att skaffa barn. Då kanske man kan sätta bebisen först.. Man kan inte längre vara sitt “gamla jag” viket så många verkar ha svårt med…

Reply
E

Jag kan säga att vi försökte med flaska också men det gick inte. Vid 4 månader kan man ändå börja med lite gröt osv så då blir nätterna bättre 😊 jag ammade tills min son var 9 månader kombinerat med mat.

Reply
Rehe

Nej hann ej skriva klart innan jag postade kommentaren.. taken var ” this bitch 😂 she becomes more gorgeous with time”.. eh awkward

Reply
Petra

Hej Kenza! Vet inte om ni testat nappflaskan Herobility? Den var guld för vårt barn. Den enda flaskan som våra barn tog! Riktigt bra är den!

Reply
Sofie

Fast så små barn har inget behov av att vara ifrån sin primär förälder vilket i de flesta fall är mamman. Då jag är bebis källa till mat behöver bebis mig nära.
Har flera barn och de har fanatiska relationer till såväl pappa, mormor moster. För att de spenderat otroligt mycket tid tillsammans. Men de behöver inte betyda att jag är iväg. Förstår int varför man som mamma vill vara ifrån sin lilla bebis. Å nej inget spädbarn har behov av att vara ifrån sin mamma.
I de flesta fall handlar det om mammans behov att ha livet som innan å att man måste utgå ifrån sina egna behov.

Men när man skaffar barn är man inte längre nummer 1 i sitt liv. Vilket många verkar ha väldigt svårt att inse.

Reply
May

Barnet har en pappa som är lika mycket förälder till barnet som mamman är. Det är även pappans uppgift att ta hand om sitt barn. Det är inte rätt att kvinnan skall ha 100 procent ansvar för barnet då barnet har även en pappa.

Reply
Linnea

Jag har följt dig since waaaay back (vi snackar first boyfriend) och jag måste säga att din sminkning från denna plåtning är fan den snyggaste jag sett!? Jag kan inget om smink och sminkar mig knappt själv men blev lite nockad av hur sjukt snygg denna make var då du la upp videoklipp på insta. Haha. Eller är det mamaglowet som gör det!? Fortsätt med denna sminkös!

Reply
Derya

Hej, du har så fin hårfärg, tänkte höra vilken frisör du brukar besöka 😇

Reply
Eva

Jag tyckte också synd om bebisen. Att han somnade direkt kändes som att det var för att han varit så stressad och nu slappnade av. Jämställdhet handlar inte om att allt ska vara exakt lika. Mannen kan inte vara gravid och amma. Det handlar inte bara om mat utan om att bebisen legat i mammans mage och känner trygghet med din lukt och ditt ljud mm. Mina barn har en jättenära relation till sin pappa utan att han flaskmatat eller varit själva med dom de första månaderna. Det hänger liksom inte på det. Det finns all tid i världens av ha egentid något år senare. Men inte när man har ett spädbarn.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*