• header

LILAC

Tunic from Valerie x Ellos // jeans, boots and headband from Zara // bag from Other stories // N-necklace from Sophie by Sophie

Det är sån himla mellanvärme nu! Är det bara jag som inte riktigt vet hur jag ska klä mig nu? Ska jag klä mig för sommar eller höst liksom.. Jag är typ trött på sommarkläder och vill verkligen börja klä mig för höst, men nästa vecka ska sommaren tydligen göra comeback så ska ändå passa på och njuta lite av det. Snart är det vinter i 6 månader typ och då kommer jag längta tillbaka till sommarklänningar haha. ;-)

Iallafall, idag fick det bli något mittemellan! En somrig tunika med jeans och boots. Och så ett diadem på det. Älskar trenden med diadem, tycker det är så fint! Zara har flera fina om ni är sugna. Och nu såg jag att jag inte tittar upp på en enda bild. Haha…aja. Man får fota rätt snabbt när man har en bebis i vagn så fanns inte tid att vara kräsen och ta fler.

Nu kom Aleks och Nikola hem från sin lilla kvällspromenad så vi ska laga mat och sedan blir det nog ett litet bad för mig och lillen! Bästa som finns. <3

// It’s such a middle season here now! Is it just me who doesn’t know how to dress right now? Should I dress for summer or for fall.. I’m kinda sick of summer clothes and I want to start dressing for fall, but apparently summer is doing a comeback here in Stockholm next week so I’ll make sure to enjoy it while it lasts. Soon it will be winter for like 6 months and then I will dream back to summer dresses haha. ;-)

Anyway, today I dressed in something in-between! A summery tunic with jeans and boots. And a headband on top of that. I love that trend, I think it’s so pretty! Zara has several headbands if you’re looking for one. And now I saw that I don’t look up one one single photo. Haha…whatever. You have to take the photos pretty quick when you have a baby in the stroller so there wasn’t any time to be picky and take more. 

Aleks and Nikola just got home from their little evening walk so we’re gonna cook dinner now and then I think I’m gonna take a little bath with the little one! Best thing in the world. <3

21 Comments

Patrycja

I recognized the headband without looking up where it’s from-seems like it’s gonna be one of their bestsellers. Blair Waldorf style is back! Not sure if you saw, but they have another headband, velvet one in gorgeous red colour… obviously inspired by Dolce&Gabbana runways. I need to try it on and if it’s good I will buy it… once it survives until sales! 80 PLN is a crazy price for such accessory… also, I saw that bag in &Other Stories today, but unless they have more than one colour of the model, in real life it looked dark pink?!?
Greetings from Warsaw!

Reply
Lisa

Samma känsla! Är så himla frustrerande. Här i Göteborg har vi en blandning av sommar och höst samtidigt med sol ena dagen och 20 grader som övergår till enorma skurar och åska haha. Vill verkligen använda mina boots igen men känns ju för varmt!

Reply
D I A N A

ååå vilken snygg tunika, vilken snygg färg!!
vad mysigt att du har bebis, kan inte vänja mig vid tanken men så kul. :)

Reply
Kajsa

Jag håller med! Svårt att veta hur man ska klä sig. Längtar också till hösten men inte så att det är regn och rusk och jätte kallt.

Reply
Elin

Du la ut en så fin teckning på nikola och Manny , undrar sååå vem som tecknat den då jag måste ha en på mitt barn å hund xoxo

Reply
Sara

Måste säga att Nikola börja likna dig mer och mer. Man ser att han har dina läppar 😊. Jättesöt unge 😊

Reply
Elsie

Minns när jag började läsa din blogg för hundra år sedan och du tipsade om just diadem för en frisyr med mer volym (tror jag). Har saknat diadem sedan dess – Bästa räddaren för en dålig hårdag.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*