• header

BTS ON FILM

Photos by Adrian Pehrson

God morgon hjärtan! Jag och Nikola klev upp för en stund sedan och han ligger här och halvsover bredvid mig i soffan. Så typiskt att alltid när vi går upp (han brukar tydligt markera att han inte vill vara i sängen längre) så somnar han sen om i vardagsrummet. :-)))) Vi var uppe redan vid 5 också men sen tog Aleks honom några timmar innan han gick till jobbet så att jag fick sova ostört. De timmarna är guldvärda när man blivit väckt några gånger under natten för att amma.

Känner mig rätt trött idag dock efter igår, hade plåtning igen med call time kl 7 och det tar på krafterna så mycket mer nu än innan hehe. Men det var SÅ kul! Vad jag plåtades för får ni veta lite längre fram för det är hemliiiigt. :-)) Här har ni iallafall lite behind the scenes-bilder från plåtningen för 2 veckor sedan! Tycker alltid det är så kul med analog kamera. :-) Nu har jag två plåtningar till inbokade nästa vecka (varav Nikola ska vara med på en!) och sen lugnar det ner sig. Det är alltid lite extra mycket jobb inför hösten och som två egen företagare går det inte riktigt att bara släppa allt trots att man är föräldraledig, men med bra framförhållning så lyckas jag och Aleks tillsammans pussla ihop det med Nikola!

Nu har jag och Nikola en heldag ihop och vi ska bara mysa, promenera och sen ta en fika med Dani. <3

// Good morning sweethearts! Nikola and I got up a while ago and he is now half-asleep next to me in the couch. It’s so typical that always when we go up (he clearly marks when he doesn’t want to be in bed anymore) he falls asleep again in the living room. :-))) We were up at 5 too but then Aleks took him for a few hours before he went to work so that I could sleep without distraction. Those hours are gold worth when you have woken up a few times during the night to breastfeed. 

I feel pretty tired today though after yesterday, I had a photoshoot again with call time at 7 and it takes a lot more on y energy now than before hehe. But it was SO fun! You’ll get to know later on what I was shooting for because it’s a seeeecret. :-)) Anyway here are some behind the scenes photos from the photoshoot 2 weeks ago! I always think it’s so much fun with analog camera. :-) Now I have two more photoshoots booked for next week (and Nikola will be on one of them!) and then it will calm down. It’s always a bit more work before fall and as two entrepreneurs you can’t really just drop everything even though you’re on parental leave, but with good planning in advance Aleks and I manage to do it with Nikola! 

Now Nikola and I have a full day together and we’re just gonna cuddle, take a walk and then a coffee with Dani. <3

15 Comments

noor

Wasn’t this for Nelly? Because of the shoes and location, they look the same :)

Reply
Elmira

Det är klart att du kan släppa allt, det är det som föräldrapenningen är till för…Sen kanske man inte vill släppa allt, det är en anna fråga ;)

Reply
Linda

Nej, Elmira. Man kan faktiskt inte göra det som egen företagare. Åtminstone är det så för många..

/En annan egen företagare

Reply
Sara

You are so lucky to have a man so amazing as Aleks by your side! I’m a working at a rådgivning and see so many moms exhausted because the dads wont really help out. It’s a shame even still 2020 it’s in a lot of the families seen as ”women’s job” to take care of the child. The world clearly needs more men like Aleks!

Reply
Jessika

Alltsåååå ååååh Keeenzaaa ÄLSKAR såna här analog kamera-bilder. Det är såna här bilder som känns så genuina, spontana och flummiga bara tagna sådär snabbt “in the moment” (ser det iallafall ut som) men ändå blir så perfekta. Såna här bilder känns mer äkta och man känner sig verkligen som en del av “scene” (behind the scene). Mer sånt här tack! :D Och du är så sjukt fin som vanligt!

Reply
Jenny

Åh nu fick jag sådan flashback från när vår dotter var så liten. Hon protesterade och skulle absolut ut ur sovrummet på morgnarna… själv var jag trött efter många uppvak … väl i vardagsrummet kunde hon sen somna om. Och där satt jag som en strandad val och glodde haha

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*