• header

DU OCH JAG <3

 

My dress is from ByTimo, Nikola’s clothes are from Zara

3 bilder Stella tog på oss i måndags när vi hade en liten amningspaus (det blev en hel del sånna) på plåtningen. Tycker de blev väldigt fina. <3 Kommer dock inte orka amma honom på stående fot så länge till för jäklar vad tung han börjar bli haha! Vår stora pojke. Vi har tid på BVC nästa vecka (hans 3 månaders koll) så det ska bli spännande att se vad vikt och längd ligger på nu.

Idag har jag och Nikola bara myst hela dagen. Vi var på vårt första grupppass på Sats imorse (det var typ 30 bebisar på passet haha, sånt mysigt kaos) med min kompis Nora och lilla Dylan, och sen promenerade vi hem igen och har sedan dess bara vilat och lekt här hemma.

Nu ska vi klä på oss och möta upp Mika och Nadia för en middag!

// 3 photos Stella took of us on Monday when we had a little food break (we had many of those) on the photoshoot. I thought they were beautiful. <3 I won’t be able to breastfeed him standing up much longer though because damn he’s getting so heavy haha! Our big boy. We have his 3 month check-up next week so it will be exciting to see how much his weight and length is now. 

Today Nikola and I have just been cuddling all day. We were at our first group workout this morning (it was like 30 babies at the workout haha, such a cozy chaos) with my friend Nora and little Dylan, and after that we walked back home again and since then we have just been resting and playing at home.

Now we’re gonna get dressed and meet up with Mika and Nadia for a dinner!

13 Comments

B

Åh!
Klickar Dilays bebis och Nikola?
Alltså, hur roligt är det inte att ha bebisar tillsammans 😩

Reply
Taleen

He is so big 😍 I can’t believe he is only 3 months old
Thank you for normalizing breastfeeding you’re my real life hero ❤️

Reply
linda

ok this might be THE BEST make-up look a make-up artist ever put on you. i think you need to bock her for all your upcoming shoots or red carpet looks etc.
also i liked the pink outfit you posted the other day on insta from that shooting. the stylist really made one look like a 28 year old the first time. you looked like a grown woman. if you know what i mean??? without meaning it in a bad way or meaning that you are otherwise not a grown woman. but you know you have that young face and you usually dress very young and fresh and when you shoot that normally with trendy brands like nelly or ivyrevel whos customers are young adults (like teenager/students…etc cool kids in between i would say 16-25 maybe are probably the majority of the buyers at those shops i would guess at least) but on that shoot they styled you differently. you give me a bit of a sara bidermann vibe who is i would assume around 30 (at least she looks like it). i hope this comment wont be taken in a wrong way. because i only mean it super positive. i really really liked the make-up and styling for the shoot!! and i also really really liked your own outfits otherwise but you just look younger (than you are) ususally. :)))) <3

Reply
Fanny

Min 2,5 åriga flicka sitter och gråter för att hon vill bära Nikola men jag säger nej och försöker förklara varför. “Men jag är stor nu, jag vill bäjja honom”. Haha.

Otroligt fina bilder iallafall :)

Reply
Linda

Så fina bilder <3

Har själv en 6 veckors bebis här hemma <3
Är så besviken att amningen inte funkade för oss :(
Han hade för kort tungband och mina vårtor var för små :( "funkade inte med amningsnapp heller pga hans för korta tungband"

Reply
Maria

Men asså Nikolas frisyr! *insertsmileyfacewithhearteyes*
Hur söt kan han vara!?! (Vet inte om du förstår vad det betyder men skydd mot onda ögat typ MASHALLAH). Han är helt underbar verkligen.

Jag brukar inte kommentera så detta blir väldigt sent men verkligen ett stort stort grattis till er vackra vackra son. Det är något extra otroligt att få se honom i och med allt ni har gått igenom innan hans ankomst. <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*