• header

ZEBRA

Ivyrevel skirt here and sweater here (adlinks/reklamlänk) // boots from Zara // sunglasses from Chimi // bag Chanel

God morgon hjärtan! Har precis ätit frukost och sitter och dricker mitt nya favoritkaffe – MODE COLD BREW med havremjölk. Ni måste testa. SÅ GOTT. Nikola ligger helt däckad inne på stora sängen, han somnade i selen när vi var ute på en liten promenad imorse och kollade på en lägenhet. Perfekt att han får vila ordentligt nu för senare idag ska vi iväg på vår första babysim-lektion!!! Jag och Dani är så jäääääkla taggade medan ungarna såklart inte fattar någonting. Vem gör vi det här för egentligen, oss eller dem? Haha. Men det ska bli så himla roligt. Allt är kul med Nikola. <3 Har köpt världens sötaste små badkalsonger till honom också (att trä över badblöjan) med små gröna grodor på.

Ovan har ni en look från här om veckan. Stövlar, kjol och stickad tröja är verkligen en av mina signaturlooks på hösten hehe. Älskar det. Får passa på och ha det nu innan det blir för kallt för barbent!

// Good morning sweethearts! I just had breakfast and now I’m having my new favorite coffee – MODE COLD BREW with oat milk. You have to try it. IT’S DELICIOUS. Nikola is sleeping on our bedroom, he fell asleep in the carrier when we were out on a little walk this morning and checked out an apartment. It’s perfect that he get a proper rest now because later today we’re going on our first baby swim lesson!!! Dani and I are sooooo damn excited while the kids clearly doesn’t understand anything. I wonder who we’re doing this for, us or them? Haha. But it’s gonna be so much fun. Everything is fun with Nikola. <3 And I’ve bought the cutest little swim pants for him with little green frogs on. 

Above you have a look from the other week. Boots, skirt and a knitted sweater is definitely one of my signature looks during fall hehe. Love it. I’ll make sure to wear it now before it gets to cold for bare legs!

23 Comments

Annika

Min stora älskade babysimmet. Och älskar vattnet än idag. Är 2,5 år. Inbillar mig att ju tidigare man börjar ju bättre är det just för vattenvanan. Längtar till jag får börja med lilla grabben nu som är 2 månader. 😊

Reply
noor

Love the outfit! But not a huge fan of the boots :)

I wish you a lot of fun during swim lesson! I think Nikola will enjoy it but also thinking:” why is my mommy sooo excited?! It’s just water mom, calm down”😂

Reply
Josephine

Hallå!
Du behöver endast ha de badkalsongerna du köpte. Det ska inte vara badblöja under 😊

Reply
Ellen

Är inlägget reklam för MODE Cold brew? Sett att många influencers gör det för dem just nu :-)

Reply
Louise

Du behöver inte ha både badblöja och badbyxor ☺️ Ha antingen eller, det är bara för att stoppa att bajset kommer ut i vattnet om nummer två skulle hända 😍. Babysim är så mysigt! Hoppas ni får en super eftermiddag ❤️.

Reply
O

Har jobbat med babysim i flera år och tro mig, barnen tycker det är lika roligt som föräldrarna :)

Reply
Mai

Det er så synd at sesongen for skjørt og strikkede gensere er så kort haha, det ser jo så bra ut! Om en uke er det for kaldt med skjørt, men for en uke siden var det for varmt med genser.

Reply
Kajsa

Hej Kenza! Jag undrar om du hade kunnat göra ett inlägg eller så och skriva om hur du startade ditt företag Ivyrevel :) tänker att det säkert varit ”lättare” för dig då du haft kunder redan i form av läsare samt kapital till att köpa in allt, eller hur gjorde ni med lagret? Vart köpte ni in ifrån? :) vill typ veta allt haha! Hade så velat öppna en webshop med finare barnkläder men tydligen är det sjukt svårt att hitta leverantörer, skissa/rita upp hur du vill ha allt , hur funkar det?? Jäääätte, enormt tacksam för svar när du hinner såklart :)<3

Reply
Anna

Snyggt! Måste shoppa zebrakjolen genast! 😊
Nu till en annan typ av plagg, badkläder till bebisar. Det har du säkert kollat med stället som ordnar babysimmet, men om inte så är det oftast så att de inte tillåter engångssimblöjor, utan man ska ha ett par riktiga babysimbyxor (ex Dolphin swimwear) utan blöja under, detta för att hålla emot eventuella olyckor. Kiss spelar ingen roll, men nr 2 kräver att man stänger bassängen för sanering.
Så har det varit på de två olika ställena vi gått på iaf, visserligen i Malmö men borde ju vara ungefär samma regler.
Bara så att ni inte missar simmet pga detta, för det är så mysigt! 😊

Reply
Angelica

Om ni skaffar badbyxor/badblöja som går att dra åt runt midja och ben så slipper ni joxa med blöjor och sånt i badet. Vi köpte också en storlek som var lite för stor, spelade ju ingen roll när man kunde dra åt, då satt de bra. Och då kunde han ha dem från några månader tills han var typ 2 år. Tipselips bara :)

Reply
Sharlee

Min lilla älskade babysim, han började också när han ca 3 månader. Nu blir 2 år nästa mån och hatar att både duscha och bada, vi är utomlands för tillfället och han har inte badat en enda gång 😂😭😭

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*