• header

CROPPED

Ivyrevel cropped sweater here (adlink/reklamlänk) // top from Ivyrevel (coming soon) // pants from Zara // boots from Asos // bag Chanel

Vill börja detta inlägg med att tacka er för era fina kommentarer gällande min parfym! Både här och på insta. Så många som skrivit att ni trodde att Alani stod för ALeks And NIkola haha. Eller Aleks, Armani, Nikola. Borde nästan låtsats att det faktiskt var meningen, men det var det inte. Bara en ren tillfällighet! ;-) Hoppas ni är peppade på släppet imorgon iallafall! Det är jag. Och lite nervös. Det är alltid läskigt när man lanserar något och man inte har någon aning om ifall någon kommer gilla det haha.

Hur mår ni idag? Jag mår bara bra! Förkylningen har äntligen gett med sig och vi sitter och väntar på att mamma ska komma över. Vi tänkte ta en promenad och äta lunch ihop! Både jag och Nikola har fortfarande pyjamas på oss dock så vi ska göra oss i ordning nu.

PS. Försöker få in lite mer mode nu igen och inte bara bebisinlägg för jag har sett att några har efterfrågat det. <3

// I want to start this post by thanking you for your sweet comments regarding my perfume! Both here and on insta. So many of you wrote that you thought Alani was for ALeks And NIkola haha. Or Aleks, Armani, Nikola. I almost should have pretended that was the case, but it wasn’t. Just a coincidence! ;-) Anyway I hope you’re excited for the release tomorrow! I am. And a bit nervous. It’s always scary when you’re launching something and you have no idea if anyone is going to like it haha. By the way, I’m really sorry it’s only available in Sweden, Norway and Finland. I wish I could do something about it but I can’t. 

How are you guys today? I’m fine! I finally got rid of the cold and now we’re waiting for my mom to come over. We’re gonna take a walk and have lunch together! Both Nikola and I are still in our pajamas though so we have to get ready now. 

PS. I’m trying to add more fashion to my blog again and not just baby posts cause I’ve seen some of you have asked me about it. <3

15 Comments

Patrycja

Thank you Kenza for answers to my comments in previous posts! Wow I was surprised when you said you heard 2 weeks old babies can be on plane… and too bad about your perfumes, though this could motivate me to travel to Sweden ;) joking/not joking. Never been to Stockholm and I’d love to come one day. I’d also love it if you came to my city, Warsaw. It’s not far from you! :D I remember at the time you were Glitter spokesperson I had a silent thought maybe there’d be some event with them organized here and you would visit but since then they’ve closed shops in Poland anyway :( and at one time you seemed to enjoy Polish blogger Maffashion’s company so I thought maybe Julia will persuade Kenza to come here :D anyway if you ever come I can be your tour guide! I am not working as a tour guide but really enjoy showing my city to foreigners <3

Reply
Therese

Inte går du med håret instoppat i kragen va? Bara för bildernas skull?
Finns ingen värre känsla ( förutom för tajt polokrage eller en alldeles för stickig tröja haha) enligt mig haha.
Blir helt chockad över att det detta verkar vara mode..

Jag ääääälskar dina bebis-inlägg ( har själv 2 barn så kanske därför hehe) så har inget emot att få läsa såna inlägg! Så kul att få följa Nikola :)

Reply
StrongerLife

vad svårt det måste vara att blogga om ens liv och ha krävande läsare som vill att allt ska vara som det var förr när det inte är det. Faktum är ju att det är förändrat, bebis finns nu, bebis tar över och så är det, det är ju meningen med att ha barn. Men visst kan man blanda lite bebis, mode och vad det nu än är… men ibland känns bara vissa läsare så krävande och omöjliga att nöja.
Ha en trevlig kväll

Reply
Kajsa

Jag som vill ha ännu fler bebisinlägg. 😊 Helt fantastiskt att få följa er resa med Nikola!

Reply
SL

Världens pang kropp efter en graviditet Kenza ! Asså wow !
Är du lika bekväm att bära de plaggen du hade innan graviditeten/du fick mage som nu efter ? Har din inställning/still till kläder och din kropp ändrats ?

Reply
Li

Mer bebis haha. Svårt för vissa förstå hur stor del de blir av livet, det är helt normalt ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*