• header

LAUNCH LUNCH

* in paid collaboration with Nordicfeel for my own fragrance Alani.

Yesterday’s lunch event for my perfume! I wore shirt from Houseofcb, faux leather pants from Ivyrevel, headpiece from Alice Amalie, earrings from Angelica Blick x Safira

Parfymen börjar trilla ner i folks brevlådor nu och jag blir så glad över att se att ni gillar den!!! Lite svårt och läskigt att skapa en doft ju (speciellt när den bara säljs online), alla har ju olika smaker liksom så jag har bara kunnat gå efter vad jag och kvinnorna (och Aleks haha) i min närhet gillar. Har varit så sjukt skönt att kunna bolla med mamma, kollegor och vänner! Men om man som jag gillar parfymer som går åt samma håll som typ Boss The scent for Her, YSL Black Opium och Lancome La vie est Belle så kommer man gilla denna. :-) Fortsätt tagga mig och skicka DMs, även om jag inte hinner svara på allt så är det så himla kul att se. <3

Nu vidare till min lilla lurre igår! Bjöd in ett gäng tjejer och bebisar (och vovve!) till lunch på Ett hem i deras orangeri. Det kändes som att det stället passade perfekt för just Alani. Vi käkade 2-rätters och satt och pratade och hade det jättetrevligt. Tjejerna var bland de första att få parfymen och det var så kul att se att de gillade den. Tack tjejer för att ni kom och firade med mig!!

Ni kan köpa Alani hos Nordicfeel HÄR

// The perfume is arriving to people now and it makes me so happy to see that you like it!!!! A bit hard and scary to create a fragrance (especially when it’s only sold online), cause everyone has different taste so I’ve only been able to go for what I and the women around me (and Aleks haha) likes. It has been so nice to get help from mom, colleagues and friends! But if you love perfumes such as Boss The scent for Her, YSL Black Opium and Lancome La vie est Belle like I do, you will like this one. :-) Keep on tagging me and sending me DMs, even though I can’t respond it all it’s so much fun to see. <3

Now moving on to my little lunch yesterday! I invited a bunch of girls and babies (and doggie!) to a lunch at Ett hem. It felt like a place that was perfect for Alani. We had lunch and sat and talked and had a really nice time. The girls were among the first to receive the perfume and it was fun to see that they liked it. Thanks ladies for coming!!

You can buy Alani at Nordicfeel (Sweden, Norway, Finland).

32 Comments

linda

its so sad that only 3 countries are able to order/buy it. i want it toooo!!!! is there not any change you could relaunch it on some retail sites that deliever to all european countries (or even better worldwide ofc) ?

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: I know I’m sooo sorry about that. It’s not my call though :( <3

Reply
linda

what the hell is your problem Hh??? what has anything with that to do weather i have big problems or not. you dont know anything about me or my life. so keep your negative energy to yourself. maybe i should have said “its a pitty” or “too bad that”…. english isnt my first language but i thought saying “its sad” fits cause i would have loved to buy it. so if that makes me a laughable person then ok keep on laughing….

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Don’t mind her/him!! Ahh I hate it when people spread bad energy. Wish they could just keep it to themselves. :-(

Reply
Sabrine

I totally agreed. Lots of happy energy and love from me <3 <3 <3 <3 Have a nice day Kenza

Marlena

I wish I could buy your perfums becuase Black Opium and Lancome are my 2 favourites sences of all time :) maybe some day I willl have this possibilities (I am from Poland). Nikola is the sweetest boy I have ever seen ♥♥♥

Reply
Claud

It’s so interesting that Nikola looks like a mixture of both you and Alex. Sometimes I see complete Alex in him but at these photos he looks more like you to me – or both of you in one person would be better explanation. Maybe he will look more like you each year and less like Alex. I mean he definitely looked more like Alex when he was born and now I can see that he has your features. Genetics really is interesting. :-)

Reply
Maria

Me too <3 i would like to try it!~tell you what we will do..next summer that you will visit Greece bring a bottle with you!!! :)

Reply
H

Inte dåligt av dem och få en parfym😉 Själv är jag en person som måste dofta innan jag köper en parfym (kräsen när det gäller doft) men flaskan och förpackningen är väldigt fin och charmig. Doftar säkert väldigt gott!

Reply
johanna

Man blir ju så glad av bilderna, det ser ut att ha varit en toppenlunch! :) Dofterna i parfymen matchar inte mitt luktsinne, men önskar dig all lycka med parfymen! :)

Reply
S

Long shot men måste fråga eftersom många här har koll på hypotyreos så nån kanske kan help me out:

Har varit supertrött, frusen och ofokuserad men framför allt TAPPAT HÅR sen i våras, typ halva volymen. Tog prover igår och de visade TSH 4,9, T4 normalt. Har fått tid att upprepa testet om 8 veckor. Är det troligt att tappa hår redan vid en så liten förhöjning som 4,9 eller måste det vara något annat? Är 27 år och vad jag vet frisk i övrigt.

Reply
Anna

Din lilla son är helt underbar! Man kan känna den ljuvliga doften av liten rund bebis genom rutan! Slår all parfym i världen ;)

Reply
Marre

Brukar vanligtvis ha rätt svårt för att hitta parfymer (är VÄLDIGT petig med dofter, ska inte vara stark/sliskig/söt.. ) men ändå så beställde jag Alani helt på måfå och den kom som hemleverans nu ikväll ooch.. Jag fullständigt ÄLSKAR den! En alldeles perfekt doft som helt klart kommer att få stanna hos mig. Bra jobbat! :-)

Reply
anette

Gratulerer med heeerlig parfyme! Jeg lurte på om du kunne lage en YouTube video om bæresjal/bæresele? Hvordan du knyter det ++

Reply
Eve

Längtar tills jag får hem min parfym i morgon! Tror jag kommer gilla den😍
Och så fin liten son du har, när de ler mot en känns det som hjärtat nästan ska spricka. Har själv en liten tjej snart 6 månader.

Reply
Ida

Nikola har det mest gladaste och sötaste leendet jag sett! Världens gladaste bebis verkar han vara! :D Man blir så glad bara av att se honom.

Reply
Elin

Beställt och längtar så att få lukta på den, du har verkligen knåpat ihop en parfym som låter som en dröm för mig! Liksom de är exakt sådana dofter jag letar i en parfym, tror jag inte kommer bli besviken :-)

Reply
Sofie

Åh vad jag längtar efter att få hem parfymen! Håller tummarna för att den passar mig. Det är ju svårt det där med parfymer och tyvärr blev jag lite missnöjd med Bianca Ingrossos första parfym. ÄLSKAR Lancomes -La vie est belle.

Kram kram <3

Reply
Kasia

When Nikola laughs – he looks like you :P when he is serious – he looks like Aleks :) And… to Aleks, in Poland we have such an actor as Tomasz Karolak. He stars the main role in the tvp (polish national television) tv-series Family.pl (Rodzinka pl ). When I watch this tv show I always thinks that he looks exactly as Aleks :P hahahaha, some older Aleks. Here’s some link to some scene about the Internet surfing and forgetting about the password : https://www.youtube.com/watch?v=evqxnuJuIfE
Please don’t judge me, I see it in Karolak, my husband too! :P maybe we are weirdos ;)

Reply
Ellinor

Har läst din blogg hur länge som helst och alltid kollat var dina kläder är ifrån. Haha men nu när jag också har en liten, som är prick en månad yngre, är jag VÄLDIGT intresserad av var Nikolas fina kläder är ifrån istället 😂

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Haha! Hans stickade byxor är från Zara och hans tröja med luva är från Polarn och Pyret :-) Hans body med små guldiga körsbär på är från Babyshop!

Reply
Tina

Hej!
Jag tycker det är supersvårt, gör det inte, att köpa parfym utan att lukta på den innan, men när du skrev att den påminde om Hugo Buss, the Scent for her, som jag älskar och använder jämt tordes jag beställa ändå. =) Nu är den här och MY GOD vad den luktar gott! Precis min stil, så TACK! =)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*