• header

ICONIC

– This post is in paid collaboration with Daniel Wellington –

Wearing the new Iconic Link from Daniel Wellington! Get 15% off with my code KENZAS.

En outfit från häromdagen! På min handled ser ni en alldeles ny klockmodell från Daniel Wellington. Verkligen min stil på klocka, gillar klockor som är lite mer chunky! :-) Denna passar både tjejer och killar, finns i tre olika storlekar på urtavlan, samt i roséguld och silver med både vit och svart urtavla. Ni vet ju att jag oftast går åt det guldiga hållet på smycken etc så den här, med vit urtavla, är min favvo.

Ni hittar klockan HÄR! Glöm inte använda min rabattkod om ni handlar där – KENZAS ger er 15% rabatt på ert köp.

// An outfit from the other day! On my wrist you see a brand new watch from Daniel Wellington. Definitely my type of watch, I love watches that are a bit more chunky! :-) This one suits both girls and boys, comes in three different sizes on the clock-face, and in rose gold and silver with both white and black clock-face. You know I most often go towards gold on jewelry etc so this one, in roségold + white, is my favorite. 

You can find the watch HERE! Don’t forget to use my discount code if you shop there – KENZAS gives you 15% off on your order.

This post is in collaboration with Daniel Wellington.

34 Comments

Carola

Hela samhället har en konsumtionshets tyvärr. Det är inte Kenza ansvarig för. Du kan nog ställa samma fråga till personalen ssom står bakom disken på exempelvis H&M, modeller som går catwalk, folk som arbetar som marknadsförare, produktutvecklare etc etc. Vi alla är ansvariga för konsumtionen. Så istället för att du frågar Kenza så kanske du ska vända dig till din omgivning först. Påverka dom så att de tänker två ggr innan de handlar. Använd hjärnan och kreativiteten lite.

Reply
Bggh

Jag vänder mig till vem jag vill, likt du till mig även om frågan inte var till dig. Även du klarar nog av att se skillnad mellan individers köpval och Kenzas vilja att påverka köpvalen för tusentals människor. Hoppas jag?

Reply
Carola

Har jobbat inom detaljhandeln i 10 år och vi merchandisar skyltfönstren av just den anledningen –> påverka köpvalen för de tusentals människor som går förbi. Jag håller helt och hållet med om köphetsen som finns och den är fruktansvärd. Känns tråkigt för mig att vara med om att bidra till den men jag behöver ett jobb.
Men den kopplingen kunde nog inte stackars lilla Sara se, hon kanske förstår denna förklaringen bättre. Hoppas jag?

Reply
Sara

”Använd hjärnan” och så jämför du influencers med folk som står i kassan på hm? Helt dum i huvudet.

Reply
Matilda

Vill köpa en klocka men jag förstår inte riktigt. Den klockan du har på dig ser guldfärgad ut men finns bara som roséguld? Är den roséguldfärgad? Tycker inte det ser ut så? Hjälp! 🤔

Reply
Veronica

Ok, beklager om min kommentar ble misforstått siden du fjernet den. Mente bare at vi savner å se mer Mani. Ikke ondt ment:) Du har mange hundefans som følger deg, også:)

Reply
Emina

Hej!
Undrar vart din vita tröja med liite polo är ifrån som du hade när du visade upp din parfym i instastories igår är ifrån???? Så fin. Också din gröna bomberjacka??
Puss

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*