• header

MORNING

Yesterday morning with my little monkey <3

Såhär såg vi ut igårmorse när mitt Ivyrevel-team var här och vi gjorde mig i ordning för plåtning! Trodde Nikola skulle bli rädd för ansiktsmasken men han var bara glad. :-) En rolig sak är att pyjamasen han har på sig är en av de första han hade men den passar typ fortfarande (bara kort i armar och ben) och jag har inte hjärta att lägga undan den än för när han har på sig den så påminner han mig om min lillebror när vi var små. <3 Den är i storlek 50-56 och han har 68 nu så fattar inte riktigt hur den går på haha. Töjer alltid ut den när den är blöt så kanske därför.

Iallafall, idag har jag och Nikola haft mysmorgon här hemma. Vi sov till halv åtta och då gick vi upp och lekte (Aleks tar ju normalt morgonen men han är iväg på jobb). Nu sover han igen och jag har ätit frukost och jobbat vid datorn. Hade ett inlägg som behövde skickas in till kund för godkännande så jag satt med det + bildredigering i en timme. Han vaknar nog snart så då ska vi göra oss i ordning och sedan gå iväg på babysim!

// This is what we looked like yesterday morning when my Ivyrevel team was here and we made me ready for photoshoot! I thought Nikola would be scared of my face mask but he was just happy. :-) A funny thing is that the pajamas he’s wearing is one of the first he had but it kinda still fits (it’s just short in arms and legs) and I just can’t throw it away because when he wears it he reminds me of my little brother when we were kids. <3 It’s in size 50-56 and he has 68 now so I don’t really understand how it still fits haha. I always stretch it out when it’s wet so maybe that’s why.

Anyway, today Nikola and I have had a cozy morning at home. We slept til 7.30 and then we went up and played (as you  know Aleks usually takes the morning but he’s away on work). Now he’s sleeping again and I’ve had breakfast and worked on my laptop. I had a post that needed to be sent to client for approval so I put that together + edited photos for about an hour. I think he’ll wake up soon so then we’re gonna get ready and go to our baby swim class!

14 Comments

Kenza Z

Kenzas svar: Är vi ute så somnar han lätt i vagnen, men är vi hemma så får vi antingen lägga oss i stora sängen och amma (då somnar han vid bröstet) eller så bäddar jag ner honom i hans näst i soffan när han är mätt och trött, lägger en snutt vid ansiktet och klappar jag på rumpan tills han somnat. <3

Reply
Emina

Vart är morgon rocken ifrån?? 😍 och vad använder du för dagkräm just nu? Tacksam för svar. Ha en trevlig helg söta ni

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Den är från Balmuir! Jag varierar mellan lite olika. Daily defense cream från Excuviance och C-rush gel creme från Ole Henrikssen blandannat. Nu håller jag precis på att testa en ny från Elizabeth Arden också :-)

Reply
Fanny

Alltså jag överdriver inte när jag säger att Nikola kan vara den gulligaste ungen jag någonsin sett? Knäppt att man kan bry sig så mycket om folk man inte känner, men det är så hjärtvärmande att se hur lycklig du är med Nikola efter allt du behövt gå igenom innan du fick honom.<3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*