• header

SUNDAY

Weekend stroll with my boys! My clothes: Zara jeans, Ivyrevel coat, Balenciaga sneakers, Chimi sunglasses, Chanel bag and Anine Bing sweater. Nikola’s clothes: pants and hat (with matching body too) from H&M, cardigan from Minimarket.

Våra helger ser typ alltid likadana ut nuförtiden. Middagen med tjejerna igårkväll var verkligen ett undantag, men annars så ger vi oss bara ut på en långpromenad, äter någon trevlig lunch (helst pokébowl) + fikar, sedan lagar vi middag hemma och myser. På vardagar är vi alla i sängs vid 21 men på helgen blir det 22. Och jag älskar det. Vad jag inte älskar dock är hur snabbt det blev kallt? Från sommar till vinter. 6 grader idag…. Vi har invigt Nikolas nya åkpåse från Elodie (en svart med vit teddy i) som han var lite skeptisk till först men han fattar nog snart att det är väldigt varmt och skönt där i haha. Hade gärna själv velat ligga i en varm åkpåse medan någon körde runt mig. ;-) Aleks, Nikola och Mani sover på soffan just nu men när de vaknar ska vi ut på en promenad igen!

PS. Kika in här vid fyra så får ni ett hårinlägg. <3

// Our weekends look pretty much the same nowadays. The dinner with the girls last night was definitely an exception, but otherwise we just go out on a long walk, eat a nice lunch (we prefer poke bowl) + coffee & cake, then we cook dinner at home and just cuddle. On weekdays we are all in bed by 9pm but in the weekend we go to bed at 10. And I love it. What I don’t love though is how fast it got cold? From summer to winter. 6 degrees today…. We have started to use Nikola’s new footmuff from Elodie (a black one with white teddy inside), he was a bit skeptical in the beginning but he will soon understand that it is very warm and cozy inside haha. I’d love to ride in a warm footmuff myself. ;-) Aleks, Nikola and Mani are sleeping on the couch right now but when they wake up we’re gonna go out on a walk again!

PS. Check in here at 4 and you’ll get a hair post. <3

11 Comments

Malin

Håller verkligen med om att både vardag och helger bli härligare med barn. Jag gillar att gå och lägga mig tidigt även om man ofta har sömnbrist ändå. Att komma upp vettigare tid på morgonen gör ju att man får mer dagsljus vilket jag älskar! Blir så himla trött kvällstid även om jag egentligen alltid varit en kvällsmänniska haha!

Reply
En annan där ute

Hej! Har inte så många att prata med, eller vet du vad, rättare sagt har inte så många jag faktiskt vill prata med om detta. Jag ruvar nu på en tvådagars embryo. Tredje försöket, har haft avstannande celldelning båda tidigare gångerna likt det som hände er på första ivf-försöket. Därför stoppade de in ett tvådagars nu, innan det hann visa sig dåligt. Hoppas att det kan utvecklas bra i livmodern, då det är den mest ultimata miljön. Men känner inte jättestort hopp då de typ totaldött i labbet på tredje/fjärde dagen de tidigare försöken.. Detta är första gången jag får ruva, och hittills (fjärde ruvardagen) känner jag mig inte så stressad som jag trodde jag skulle vara. Det här med att gå och hoppas så hårt och inbilla sig att man är gravid, och inte kunna tänka på annat och ja, vara helt besatt – som man hört om. Så är det inte riktigt för mig. Jag är inställd på att det inte kommer bli något. Det är dock kanske lätt att säga nu, men såklart att ens värld antagligen kommer rasa ändå om man får reda på att det inte blivit något. Det är lätt att tro att man är förberedd på det värsta, men det går ju inte att vara det. Jaja, vill tacka dig än en gång för att du tagit upp det här ämnet, det har underlättat mycket för mig. Och jag är så glad för din skull som fått din son, det är fantastiskt och det ger mig hopp! Kram <3

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Jag förstår precis och det är inte konstigt att tänka så. Vet du vad, alla tankar är okej. Det är okej att tänka negativt också. Något som stressade mig så otroligt mycket var det här med att “tänk positivt och slappna av så händer det”. Det var omöjligt att slappna av.. Och som du vet lyckades vi tillslut ändå, trots mina katastroftankar om att det aldrig skulle gå eller att det skulle stanna av. Och trots defekta embryon och allt var det var tidigare. Det krävs bara ett, och kanske är det just det embryot du ruvar på nu. Kämpa på <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*