• header

DINNER N DRINKS

Saturday night with my besties! I wore shirt dress from House of CB and heels from Zara

Jäklar vad kul det var att göra sig fin och träffa upp sina bästa tjejkompisar för en middag ute! Jag, Nadia, Mika och Dilay tog en middag och några drinkar på Kasai och det var så himla trevligt. Vet inte hur länge sedan vi alla fyra tog en middag ute? Iallafall, vi hade bord vid 19, satte oss och beställde in varsin drink & en massa smårätter som vi delade på. Där satt vi i några timmar och åt och pratade både gamla och nya minnen. Tänk att vi varit bästisar sedan mellanstadiet & sjunde klass. <3 Vi skrattade och hade så kul att jag för någon sekund nästan glömde bort att jag var morsa och hade en liten bebis hemma. Men bara nästan haha, för vi pratade såklart en del om våra små och mitt i allt fick jag gå ner till toaletten och pumpa ur ena bröstet….

Jag var hemma strax efter midnatt och jag var lite nervös när jag smög in i sovrummet, men där låg alla tre (Mani included såklart) och snarkade. Det var första gången Aleks behövde natta Nikola utan att jag var hemma men det hade gått jättebra! :-) Nu fungerar även flaskmatningen (med ersättning) vilket är skönt. Nu slipper jag stressa upp mig över det om jag är borta en sväng.

// Damn it was so much fun to dress up and meet my besties for a dinner out! Me, Nadia, Mika and Dilay had dinner and some drinks at Kasai and it was so damn nice. I don’t know how long it’s been since all four of us had a dinner out? Anyway, we had booked the table for 19, we sat down there and ordered a drink & lots of small dishes that we shared. We sat there for a couple of hours and ate and talked both new and old memories. Can you believe we’ve been best friends since middle school? <3 We laughed and had so much fun that I for a second almost forgot that I was a mom and had a little baby at home. But just almost haha, because we talked about our kids of course and in the middle of everything I had to go down to the restroom and pump my breast…. 

I was home around midnight and I was a bit nervous when I walked into the bedroom, but there all three of them (Mani included of course) were snoring in bed. It was the first time Aleks had to put Nikola to bed without me being home but everything went fine! :-) And now bottle-feeding (with formula) works which feels good. Now I don’t have to get all stressed about that if I’m away for a while.

29 Comments

StrongerLife

Shit vad vackert du ser ut, så jädrans fin i den där dressen. Undra hur det är att vara vän med en superstjärna som du och en person som är så modemedveten. Kanske de också är det, dina vänner? Eller kanske de inte ser dig som just en stor kändis och kanske det är därför det är så härligt att vara med just de vännerna, äkta riktiga vänner.
Du verkar vara så härlig, så jordnära, så naturlig så jag tror de allra flesta människor mår bra i din närhet.

Det är en märklig känsla när man är ute “första” gången efter barn.. man nästan glömmer för någon hundradelssekund och sen inser att man är faktiskt mamma, har bebis hemma, lite läskigt, lite skumt. :) Men jag tror det är rätt naturligt.
Kram finis, ha en fin vecka

Reply
Sarai

För o vara den som gör reklam för löshår och rapunzel så använde du inte ens löshår här? Vart finns din logik eller förklaring till det? Eller gör du bara reklam för de endast för att du fick en check? Du lurar bara folk

Reply
Linda

Jag undrar, måste man ha löshår alltid för att man gör reklam för det? Eller ens ofta? Personligen tycker jag att det viktigaste är att man kan stå bakom produkten, och att man har provat den. /L (Antar förövrigt att du kommer från Bloggbevaknings drevet..)

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Min logik och förklaring till det är att jag, precis som jag alltid säger, använder löshår då och då för plåtningar och events. Dvs när jag känner för att få lite fylligare hår! I lördags var det alltså inte ett måste för mig. ;-) Kram K

Reply
Lisa

Hur gör du när du ammar?
Ammar Nikola bara från ena bröstet de gånger han äter eller båda? Eftersom du bara behövde pumpa ur ena bröstet tänker jag, kram!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Ammar bara från ena bröstet, varannat bröst! Funkar bäst för oss :-) Kram K

Reply
Lina

Du är så vacker!!! Hoppas jag blir lika fräsch o sässy när jag någongång blir mamma 😍 varifrån är din krosett på klänningen?

Reply
Annika C M

Annars snyggt…men ser ut som du glömt kjolen/byxorna.. Enligt min smak ser det lite “halvfärdigt” ut… Sorry….

Reply
Ida

Men asså Gud jag fattar inte, fryser du inte ihjäl att gå i bara ben?!?! Haha fattar ju att det är snyggare men jag hade fan gråtit av kyla 😅😂

Reply
Selma

Jag mår fan dåligt när jag tittar in på din blogg… Du är så JÄVLA snygg och fräsch, hur fan gör du kvinna? En annan ser ut som sju svåra år och har fan inte ens barn än 😩

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Äh! Det är brun utan sol, smink och snygga kläder som gör det! Utan det ser jag också ut som sju svåra år :*

Reply
Sandra

Åh så härligt att du unnar dig en tjejkväll! 😍 Jag är lite nyfiken på hur du fick Nikola att börja ta flaska? Jag har själv en 11 veckors bebis som jag ammar och han vägrar att ta flaska vilket gör att man känner sig ganska “låst”. Alla tips är välkomna! Haha.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Det är så olika för alla! För oss var tricket Herobility-flaska samt lite varmare ersättning (dvs inte rumstempererad). Och att se till att det är lite mjölk på själva “nappen”. Jag kan dock inte flaskmata honom utan det funkar bara när Aleks gör det. Antar att han ser mina bröst haha.

Reply
H

Vad kul med en utekväll med sina vänner! Tror man behöver det i bland, även fast man blivit mamma! Vet många som bara slutar och gå ut när de blivit föräldrar helt och hållet, lite tråkigt särskilt för dom som ännu inte har barn. Menar inte att man behöver dricka alkohol, men just att man kan gå ut och ha kul om man ändå kan fixa barnvakt!!!

Reply
Angelica

Så skönt!! Det är ju guld att kunna ge ersättning i flaska när det behövs! Heja er!

Reply
Jenny

Jag rekommenderar babyrytmik! Det är så mysigt o barnen älskar det. Va definitivt höjdpunkten på veckan under min ledighet!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*