• header

FRIDAY MOOD

Nikola shows our mood today ZzzZzz

Hej bloggen! Hur mår ni? Jag mår helt okej men jag känner mig kass som varken uppdaterar här eller på instagram. Hatar när jag inte levererar som jag vill haha. Senaste dagarna (eller snarare nätterna, men det påverkar ju dagarna) har varit rätt tuffa så det har varit svårt att finna motivationen till att ta bilder och sånt. Men jag vet också att det kan vända väldigt snabbt och rätt som det är så har vi ett par bra dagar. Man får helt enkelt anpassa sig efter det. Som igår t.ex. då jag ställde in typ alla våra planer för att vi behövde vara hemma och vila, och idag fick det inte bli något mer än babysim och lunch-häng med mina mamis. Är så tacksam för att jag får gå igenom den här tiden ihop med två nära vänner, så vi kan ses och prata av oss och stötta varandra. <3 Ska försöka ta igen lite sömn i helgen när Aleks är ledig och ladda lite energi igen!

Nu är det iallafall dags för fredagsmys här hemma. Vi har massa matrester i kylen så det blir kvällens middag, och så ska vi titta på Idol. HEJJA TUSSE!! Vem är er favorit?

// Hi guys! How are you? I’m alright but I feel bad about not updating well here or on instagram. I hate when I don’t preform the way I want to haha. The last couple of days (or nights, but that affects the days) have been pretty tough so I’m having a hard time finding the motivation to take photos etc. But I also know that it can turn really quick and suddenly we’re having a couple of good days. I simply have to adapt to that. Like yesterday when I cancelled almost all our plans because we needed to stay home and rest, and today we didn’t do anything more than babyswim class and lunch hangout with my mommies. I’m so grateful I get to go through this period together with two close friends, so that we can meet and talk and support each other. <3 I’ll try to catch up on some sleep this weekend when Aleks is off from work and reload my energy! 

Anyway now it’s time for a Friday evening at home. We have left-overs in the fridge so that will be tonight’s dinner, and then we’re gonna watch Idol. :-)

20 Comments

StrongerLife

Vad fin han är!!
Jag tycker du verkar för stressad över att försöka hinna vara mamma och hinna vara influencer. Det är ju knappast bra att du känner en sån stress och press att leverera. Du har dessutom eget företag med klädmärket. Så mitt tips: ta det lugnt, chill och delegera all jobb du kan. Annars kommer du lika nära utbrändhet som alla andra med så höga krav på sig själv. Vi måste sluta tro att vi ska kunna vara perfekta bloggaren, perfekta mamma, frun, vännen, företagaren .. det är de där kraven som sätter oss i skiten sen och bränner ut oss. Som sätter höga krav på andra och att alla vill leverera lite för mycket. Du är Kenza liksom, vad ska hända, vi lär inte försvinna! ;)
Lycka till med allt.
Kram

Reply
Emina Mujezinovic

Hej!
Vart har ni köpt vasen o de guldiga ljustakarna ni har på ert soffbord? 😍 och filten i soffan?
Snälla svara 🙏 ha en mysig fredagkväll/helg. Heja Nathalie!!!

Reply
Olivia

Blir det nå mer När livet händer-podd? 😍 Gissar att jag inte är den enda som frågat hehe

Reply
Sarah

Even before reading your text I was going to say that you look tired… dont force yourself! Youre a mom and youll see at some point you will miss work and come back on your own :) kisses

Reply
Linda

Tusse!!! Så söt och bra. Man blir så varm i hjärtat av honom eller hur? 😘

Reply
H

Äsch då! Du kan väl få vara lite föräldraledig du också. Släpp det dåliga samvetet. Vi överlever trots allt utan täta uppdateringar.

Reply
Jenny

Det är vanligt att bebisars sömn blir annorlunda vid 4-månaders ålder. Läs på om ”4 month sleep regression“ om du inte redan gjort det. Riktigt intressant läsning. Kram

Reply
linn

Jätte bra att du har vänner som är i samma situation. Jag hade också två vänner som jag fick barn nästan samtidigt med och jag hade aldrig klarat det utan dom. Det var så skönt att bara känna att man inte var ensam i att vara TOTALT utmattad :-) Kunna dela både det roliga men också det jobbiga är viktigt tror jag. Du är grym som delar med dig, vi är många föräldrar som känner igen oss.

Och kom ihåg att det är okej att få vara trött och inte älska mamma-livet VARJE sekund, för det betyder inte att man inte älskar sitt barn varje sekund, för det gör man ju tusen gånger om. Massa kram. <3

Reply
Louise

Vi finns kvar, försök att inte känna nån press lever att leverera gentemot oss läsare ❤️

Reply
Mickis

Jag tycker det är mer intressant att veta om ditt verkliga liv, än att se outfit-bilder som du egentligen inte bär. Hade vart nice med mer riktig inspiration. T.ex. mysigaste hemmakläderna?? :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*