• header

BEIGE SHADES

*contains adlinks for Ivyrevel

Adlinks/reklamlänkar: Ivyrevel pants here, sweater here, coat here (I’m wearing size 36) // bag from Balenciaga // sneakers from Adidas

Fotade bara denna look med mobilen när jag och Aleks var på stan (och gick runt Djurgården där alla träden började bli gula! så fint) men det är väl bättre än inget. Ni kanske inte ens bryr er om mina bilder är tagna med mobil eller kamera, men när man äger en proffskamera som inte direkt var billig så får man lite ångest när man fotar massor med mobilen istället haha.. Nåväl (sen när säger jag så?!) här är iallafall en favoritlook från förra veckan! Som jag skrev på instagram så har jag fått dille på monokroma outfits just nu. Tycker det är så snyggt när man kör en look i samma färg men i olika toner!

Idag däremot har jag gått runt i träningskläder hela dagen, jag och Nikola var nämligen på vårt grupp-pass imorse och jag har inte hunnit byta om eller duscha ännu hehe. Han ligger och sover just nu och jag röjer undan lite jobb! När Aleks kommer hem från jobbet sen ska jag duscha, bus:a mig, noppa bryna och göra mig fräsch inför morgondagens kampanjplåtning.

// I only shot this look with my phone when Aleks and I were down town (and walked around Djurgården where all the trees are turning yellow! so beautiful) but I guess that’s better than nothing. Maybe you don’t even care if my photos are shot with phone or camera, but when you own a proffesional camera that wasn’t very cheap you get a bit anxious when you only take photos with your phone instead haha… Anyway here’s a fav look from last week! Like I wrote on instagram I’m very into monochrome outfits at the moment. I think it’s so nice to wear a whole outfit in the same color but in different tones!

Today I’ve been in workout clothes all day though, cause Nikola and I were at our group workout this morning and I haven’t had the chance to change or shower yet hehe. He is sleeping now so I’m getting some work done! When Aleks comes home from work I’m gonna shower, use self-tan, pluck my brows and make myself fresh for tomorrow’s campaign shoot.

1

12 Comments

Matilda

Så himla snygg stil och jag älskar verkligen färgerna ute såhär års. Man önskade bara att de höll i längre..
Sjukt snygg är du! <3

Reply
Lisa

Så snyggt! Jag är blond så kan inte ha beige för då ser jag ut som ett lik haha. Verkligen skitsnygg outfit!

Reply
A

Asså du är ju galet vacker så mobilkamera, proffs eller webbkamera haha spelar ingen roll

Reply
Emmy

Så fin!!
Jag tycker om variationen med mobilbilder och kamerabilder. Det är ju såklart en fröjd för ögat med proffsbilder och man märker att det ligger mycket bakom dem, men mobilbilder ger en mer avslappnad känsla och kan vara minst lika tilltalande.

Tycker det är så mysigt att läsa om er familjeliv. Jag själv väntar en liten bebis i februari 2020, och jag längtar så!

Reply
Nathalie

Om du inte känner dig trygg med att gå och spraytana dig hos någon ny nu efter Klara så kan jag varmt rekommendera Underverk1 i Hammarby Sjöstad för dom har en s.k solduschkabin. Det innebär alltså att du slipper näcka framför en främling. Läs deras rekommendationer på Google, inte en enda dålig!!
Färgen blir supernaturlig och jämn- MAGISK!

Reply
Eminaam

Vad heter blommorna ni har i ert sovrumsfönster?? Och var har du hittat krukorna som passar så bra till ??? Så tacksam för svar

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*