• header

MAKE UP

Some photos from today! Sorry for all the mirror selfies haha

Idag började vi dagen på ett sminkevent! Det var Victoria som hade bjudit in oss (eller ja, mig, men Nikola fick följa med också och den här glada killen charmade alla som vanligt <3) för en liten lektion i smink tillsammans med Armani Beauty. Vi fick testa på en hel del (bland annat deras Luminous silk foundation som jag gillade) och på sista bilden ser ni mig med sminket på! Och med min havrelatte i högsta hugg haha. Hade nog inte klarat av dessa sömnlösa nätter utan mitt kaffe.

Efter eventet käkade vi lunch med Ines och Valentina. Vi ses ikväll igen för vi ska träna! Aleks är strax hemma från jobbet så jag måste byta om till träningskläder nu så att jag är redo att dra när han kommer!

// Today we started the day at a make-up event! Victoria invited us (well, me, but Nikola got to come too and this happy guy charmed everyone as usual <3) for a little class in make up together with Armani Beauty. We got to try some stuff (one of them was their Luminous silk foundation which I liked) and in the last photo you can see me with the make up on! And with my oat milk latte ready haha. I don’t think I would manage these sleepless nights without my coffee. 

After the event we had lunch with Ines and Valentina. We will meet again tonight because we’re gonna workout! Aleks is home from work soon so I have to change to workout clothes now so that I’m ready to go when he comes home!

21 Comments

Emina Mujezinovic

Hej Kenza!
Vart har du köpt krukorna (Typ en brun o en grå) till blommorna i sovrumfönstret o vad heter blommorna ??? Syntes i vlogg en gång pmde va sååå fint. Och även den rosa aktiga filten i soffan? jättetacksam för svar. Kram 💕💕

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Filten är från HAY och växterna är monstera och en kaktus! Krukorna har vi köpt på plantagen om jag inte minns fel :-)

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Nej, många bebisar tappar en del av håret de föds med och Nikola har tappat sitt på sidorna :-)

Reply
A

Vilken nyans har du på luminous silk foundation? Har typ samma hudton så har kopierat dig sedan du började använda sheer covers buff haha :*

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*