• header

EARLY CALLTIME

Pre hair and make up!

God morgon från studion! Taxin kom tjugo i sju imorse, hann precis amma Nikola och få honom att somna om när jag var tvungen att dra. Saknar honom redan, men Aleks kommer nog förbi med honom vid lunch. :-)

Idag plåtar jag iallafall Nellys jul- & nyårskampanj!! Så himla kul och mysigt med lite julstämning. Det blir ingen jullåt denna gång dock haha. Det blir en fullspäckad dag så häng med på insta story vetja!

// Good morning from the studio! The taxi picked me up at 6:40 this morning, I had just finished feeding Nikola and put him back to sleep when I had to go. I miss him already, but Aleks will probably come by with him around lunch. :-)

Today I’m shooting Nelly’s Christmas and New Years campaign!! So much fun and cozy with some Christmas vibe. There won’t be a Christmas song this time though haha. We will have a busy day so join me on insta story!

18 Comments

Liin

Wow, helt fantastisk att du orkar så mycket. 🙌 måste säga att det är väldigt imponerade med så många samarbeten på kort tid. Du har en stark drivkraft. Trots brist på sömn med en liten hemma. Jag hoppas att du inte känner dig tvungen att tacka ja till allt, det är OKEJ att bara vara och ta det lungt när man nydligen fått barn. Lyssna på kroppen, hälsan är viktigast.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Tack! Jag kämpar på. Mycket är bokat sen tidigare innan jag visste vad sömnbrist var…..haha

Reply
Bath

Hej, tack för en trevlig blogg!
Ammar du gossen fullt ut eller får han ersättning upptill?
Jag tänkte mest på när du är ute på lite olika event etc. Gossen verkar att vara mycket med dig.
Ha det bra 🙂

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Jag helammar, men när jag är borta (vilket har varit 2-3 dagar per månad) så får han antingen utpumpad bröstmjölk eller ersättning. Men ibland strular flaskmatandet fortfarande (som igår) så då får Aleks komma förbi med honom så att han får amma. Kram!

Reply
Kasia

you look really fine and pretty considering sleepless nights. Some shades under eyes but nothing more ;) you are so positive person! Hugs from Poland!

Reply
Katta

Har provat spray tan 1 gång och älskade det man får ett sånt grymt flow utan den där äckliga bus doften – din blogg rules tjejen!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*