• header

SUNRISE

*photoshoot in paid collaboration with Nelly

Några få bilder från igår innan jag måste packa ihop våra resväskor! Anlände till fotostudion vid 7 och högg in på frukosten på en gång. Och kaffe. Jösses vad trött jag var, tror jag fick ihop 4 timmars sömn natten innan. Stod på mitt callsheet att “se till att sova ut för det blir en lång och hektisk dag” haha. Nikola fattade inte det. ;-)

Fick många frågor om mina jeans igår, de är från Boohoo! Såg dem på Rebecca Stellas haul och klickade hem dem på en gång. SÅ SNYGGA. Min jacka är från Acne.

// A few photos from yesterday before I have to finish packing! I arrived to the photo studio at 7 and went straight to the breakfast table. And coffee. Damn I was so tired, I think I slept like 4 hours of sleep the night before. It was written on my call sheet “make sure to get enough sleep because it will be a long and busy day” haha. Nikola didn’t understand that. ;-)

I got many questions about my jeans yesterday, they are from Boohoo! I saw them on Rebecca Stella’s haul and I ordered them right away. SO PRETTY. My jacket is from Acne.

Och så var det dags för smink! Det blev en grå-silvrig sotning vilket jag typ aldrig har. Kör ju alltid på bronziga toner. Men det var kul med lite förändring! Om ni undrar varför jag är så brun så fick jag en spraytan i onsdags. Åker till Dubai idag men kan tänka mig att det kommer bli en hel del skuggtid för mig med Nikola (jag är inte lika besatt av solen som Aleks haha) så skönt med lite bränna ändå.

// And then it was time for make up! We did silver grey smokey eyes which I never do. I always go for bronze tones. But it was fun with a change! If you wonder why I’m so tanned, it’s because I got a spray tan on Wednesday. We’re going to Dubai today but I can imagine I will be in the shadow with Nikola a lot (I’m not as obsessed with sun like Aleks is haha) so it’s nice that I will still have some tan.

Sjukaste soluppgången när vi kom dit!!! WOW. Jag var dock inte ute i dagsljus på hela dagen för det var mörkt när jag lämnade studion också. Det är fan det värsta med vintern här, att det är så mörkt..

// Sickest sunrise when we got there!!! WOW. I wasn’t out in daylight the whole day though because it was dark when I left the studio too. That is the worst thing about winter here, that it is so dark..

Och här ser två bilder on set! Plåtade som sagt jul- & nyår för Nelly (samarbete) så det var en massa härligt glitter. Riktigt fina looks var det och det ska bli kul att se bilderna sen. :-)

Nu måste jag skynda mig, vi ska dra in till flygplatsen om en timme typ och jag har inte packat färdigt än. Nikolas väska är packad och klar men jag har lite kvar. Iiihhh jag är så pirrig!! Hur ska allt gå?! Hur kommer Nikola reagera på planet?! Kommer vi ha glömt något hemma?! Ni får veta allt sen. Puss!

// And here are two photos on set! Like I wrote earlier I shot Christmas & New Year’s for Nelly (collaboration) so there were a lot of lovely sparkling pieces. Really pretty looks and I’m excited to see the photos later. :-)

Now I’ve got to hurry, we’re leaving to the airport in about an hour and I’m not done packing yet. Nikola’s bag is packed and ready but I have some stuff left. Iihhh I’m so excited and nervous!! How will everything go?! What will Nikola’s reaction be on the plane?! Will we forget something at home?! I’ll tell you all about it after. Hugs!

15 Comments

Jessica

Åh ha en underbar resa! Kommer gå jättebra. Kommer det bli en vlog från resan??? Och när kommer den där make up videon komma upp!? Puss

Reply
Savannah

snääälllaaaaa kenza om du ser detta.. GE MIG LÄNK TILL BYXORNA!!! Need them in my life asap, helst igår

Reply
Dessy

Kenza, wish you a wonderful Holiday in Dubai! It will be very exciting for you and Nikola. Children grow very fast when they change the location and the daily routine ;) Thank you for sharing all of this with us. You are amazing woman and mother – don’t forget that! Big hugs!!!

Reply
M

SÅ vanvittig skuffende at du drar på sponset tur til DUBAI?! Er du klar over hvordan de behandler kvinner og homofile der? At de nærmest driver slavearbeid med mennesker som ikke har andre muligheter? Nei fy søren, les deg opp. Her mister du en følger. Dette kan ikke forsvares på noen som helst måte.

Reply
Eirin

Jeg tenker det samme. Er det bare i Norge vi har tatt debatten om Dubai? Her i landet tror jeg nesten ingen tør offentlig å opplyse om at de reiser til Dubai. Ikke en gang rosabloggere. Menneskesynet er dokumentert forferdelig der borte. Og etter min mening er pengekulturen og miljøsvineriet også til å bli kvalm av. Jeg liker deg så godt, Kenza, håper derfor det er uvitenhet og ikke ignoranse som gjør at du velger å dra til Dubai. Og krysser fingrene for at turen ikke er sponset av visit Dubai…..

Reply
Alice

Kan inte hitta jeansen, kan du snälla skicka en länk eller skriva vad de heter så man kan hitta dem?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*