• header

WHITE SHIRT AND DENIM

Adlinks/reklamlänkar: shirt here, shoes here, jeans from Boohoo, bag from Dior, earrings from Nootka, N necklace from Sophie by Sophie 

Igårkväll innan vi gick ut och käkade vår sista middag på semestern! Tycker det är så jäkla snyggt med blåa jeans och en krispigt vit skjorta/blus, och det här är nog min nya favoritblus. Har äntligen hakat på trenden med lägre klack (och fyrkantig tå) också! Har inte gillat det innan, men mina dagar med högklackat är fan över haha. Kan knappt gå i det längre.

Nu är vi iallafall hemma i Stockholm igen! Aleks är och handlar, Nikola ligger och sover (tror han redan lagt sig för natten…) och jag inväntar min familj som snart kommer över på pizza! Mer semesterbilder kommer, har en hel del i mobilen. Puss!

// Last night before we went out for our last dinner at our vacation! I think it’s so nice to wear blue jeans with a crispy white shirt, and I think this is my favorite blouse. I’ve finally started wearing the trend with low heel (and square toe) too! I haven’t liked that before, but my days with high heels are over haha. I can barely walk in those anymore. 

Anyway now we’re back home in Stockholm again! Aleks is shopping groceries, Nikola is sleeping (I think he is already sleeping for the night….) and I’m waiting for my family that is coming over for pizza soon! More vacay photos are coming, I have a lot in my phone. xx

14 Comments

StrongerLife

Det är jättefint med den vita blusen och jeans, supersnyggt!
Höga klackar, its life. haha men jag kan inte gå i de lika länge som jag kunde innan barn, vet inte varför jag får mer ont numera än innan..
Men snyggt är det.

Reply
Josefine

Hej! Undrar mest om du kommer kommentera ditt samarbete med visitdubai. Skulle vara intressant och höra kring dina tankar och funderingar.

Reply
J

Varför skulle hon??? Hon gör vad hon vill och har inte ansvar för nån annan än sig själv o sin familj. Ska man sluta åka på semester nu också för att sånna som
Du fått lite löft o ska tycka o tro om allting. Väx upp

Reply
Micaela

J – det var väl den otrevligaste kommentaren någonsin! Och jo, har man ett samarbete ska man också kunna stå för det och därmed ta ansvar. För att svara på din fråga, så jo, man ska helst sluta åka på semester om det innebär flygresor och destinationer med tvivelaktig förhållning till mänskliga rättigheter osv, men inte för att någon “fått luft”, utan för att vi alla bör ta ansvar för vår gemensamma framtid.

Reply
angie

alldeles för kort gylf på dom där jeansen så området kring stussen fram ser jättekonstigt ut.
fattar inte varför dom gör sådan där kort gylf.. varför inte som vanliga byxor…

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*