• header

A LITTLE CUT

Took Nikola with me to the hair salon yesterday! Jeans from Zara, sweater from M-Kae.

This time of the year.. Då man känner sig lika grå och ful som vädret haha. Så jag tänkte att jag iallafall kunde bli lite fin i håret! Mitt hår var så sjukt långt och slitet i topparna så det var dags att kapa av en bit. Vi la även en askig toning i hela håret för att dämpa ner det solblekta gula jag fick under semestern. Det blev lite mörkare än vad jag tänkt men jag gillar det! Och så kommer det tvättas ur litegrann. :-)

En spraytan på detta och jag är freshhhhh inför fredag!! Har fan ingen aning vad jag ska ha på mig dock så ni får hjälpa mig! Vad har man på sig när man går ut och dansar nuförtiden? Jag vet iallafall att jag ska ha platta skor. Är så peppad inför denna kväll (jag tror inte jag varit ute på klubb här i Stockholm på 2 år?) att jag vägrar låta den förstöras av ont i fötterna haha.

// This time of the year.. When you feel as ugly and grey as the weather haha. So I thought I could at least look make my hair pretty! My hair was so long and the ends were really damaged so it was time to cut it. We also put an ashy color (semi-permanent) in my whole hair to remove the sunbleached yellow colors I got on my vacation. It got a bit more dark than I had in mind  but I like it! And it will lighten up after a few washes. :-)

A spraytan on this and I’m freshhhhh for Friday!! I have no freaking clue what to wear though so you have to help me! What do you wear nowadays when you go out clubbin? What I do know is that I’m gonna wear flats. I’m so excited for this night (I don’t think I’ve been at a club here in Stockholm in 2 years?) and I refuse to let it get ruined by hurting feet haha.

Coat from Ducie London

21 Comments

Ida

Va kul för dig att du ska ut på fredag!! Jag går ut på nationerna här i Uppsala minst en gång i veckan. Brukar köra på kläder som jag känner mig snygg och bekväm i som t.ex. mina favoritjeans och ett linne, väldigt enkelt men jag vet att det funkar. Sen vet jag inte vad du ska ut på för ställe heller men du hittar något! Ha det så kul! ❤️❤️

Reply
Malia

why not wear a blazer wth just a bra underneath and a tight leather pant or leather leggings !? :)

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: That definitely sounds like something I would wear on a night out but unfortunately I have to wear my nipple pads and nursing bra haha… :’) Maybe if my blazer doesn’t have a too deep v-neck!

Reply
Olivia

2 år?! Jag är ett år äldre än dig och inte varit ute på klubb på 8 år hahahaha…

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Haha jäklar! Ja jag var ju en partypingla i mina yngre dar så att säga… ;P

Reply
E

Det blev jättefint!

Vad dricker du för kaffe och vad använder ni för kaffebryggare?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Tack! :-) Dricker lite olika men mest kallt MODE-kaffe med iKaffe i. Det går snabbast haha! Annars kör vi kaffepress och så har vi en liten nespresso-maskin :*

Reply
Soskis

Alltså dör för dig !
Hur kan du fortfarande vara så ödmjuk och jordnära !!! Asgarva när modedrottningen själv frågar läsare om vad hon ska ha på sig ;) Kenza, du sätter trenderna , frågar du oss … hahaha …. Alltså nä orkar inte att du är så så så gullig , mygod hade gjort massa emoij om det hade gått .
Nä, du förstår inte hur jäkla underbar du är !!!
By the way, bara så du vet ! Man blir otroligt vacker när man är gravid, huden , lysten , håret , färgen, ansiktet … ja allt blir gudomligt vackert .
Några månader efter födseln känner man sig ful som ett russin , man svettas och får ringar runt ögonen , allmänt slapp .
Men DU , orkar inte att du är lika vacker som när du var 20 år! Som om din graviditet inte ens hänt !
Nää… som sagt orkar inte vara så kär i dig , det är faktiskt ganska tröttsamt !
Mygod , läser min text och hittar massa diagnoser på mig själv. Men nu är det skrivet, så skickar den i alla fall !

Reply
ST

Alltså Nikola är ORIMLIGT gullig? Hjääälpe mig. Vill btw ge cred för att du tog upp den humanitära situationen i norra Syrien i stories, vet att du blev attackerad för det men det är verkligen inget att ta personligt. Det är tyvärr omöjligt att ta upp just den frågan utan att vissa blir helt rabiata hur försiktigt man än uttrycker sig, har upplevt det själv. Viktigt att man vågar stå upp för det som är rätt ändå, modigt och bra av dig.

Reply
Patrycja

Happy baby :D I mean, it looked like such a laughter but at the same time a bit like crying so I wasn’t sure :D

Reply
Steffi

Du strålar verkligen på både utsidan och insidan och du är en helt fantastisk mamma! <3 Kommer aldrig sluta följa dig, är så stolt över allt du åstadkommit. En riktig förebild :-)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*