• header

FRIDAY

Get my top here (adlink/reklamlänk)

Jävla skit! Trodde jag var påväg att bli frisk men idag vaknade jag upp och mådde sämre än sämst. Hostat hela natten också så Nikola har vaknat typ en gång i timmen och gnällt efter bröstet. Nej ikväll är det fan jag som sover på soffan och så får Aleks ta honom och ge flaska! Mitt mål inatt är att få sova mer än 4 timmar ostört för det har jag inte gjort sedan innan han föddes. Wish me luck haha. Förhoppningsvis vaknar jag upp och mår bättre imorgon. Viktigaste är att inte smitta Nikola och än så länge har han klarat sig iallafall!

JAJA, fredag idag äntligen och jag vaknade upp till snö ute. Äntligen känns det lite ljusare!! Så mysigt med snö också. Får lite julkänslor. :-) Var iväg en sväng till kontoret med Nikola bara för att komma ut lite och nu är vi hemma igen. Ska äta lunch och gosa ner mig i soffan med N.

Ha världens mysigaste fredagskväll hörni! Här hemma blir det Idol och pizza. Eller kebab. Eller båda.

// Damn it! Thought I was getting better but today I woke up and felt really shitty. I’ve been coughing all night as well so Nikola has been waking up like once an hour, whining and wanting the boob. No tonight I’m the one sleeping on the couch and Aleks will have to take Nikola and give the bottle! My goal tonight is to sleep more than 4 hours undisturbed because I haven’t done that since before he was born. Wish me luck haha. Hopefully I will wake up and feel a bit better tomorrow. The most important is that Nikola won’t get sick too and so far he is fine!

ANYWAY, Friday today finally and I woke up to snow outside. It finally feels a bit lighter!! So cozy with snow as well. It gives me some Christmas feelings. :-) I went to the office with Nikola just to get out a bit and now we’re back home. I’m gonna eat lunch and cuddle down in the sofa with N. 

Have a cozy Friday evening guys! Here we’ll be watching Idol and eat pizza. Or kebab. Or both. 

 

12 Comments

lovisa

regarding the ivyrevel skinny jeans. are you back to size 36 or are they a big bigger so size 36 fits you in those? asking to know what size to go for :)

Reply
lovisa

Please answer before the deal is over or the sizes are gone. now size 36 and 38 are still available.

Reply
Anna Westerlund

Fortsätt amma så mycket du kan medan du är sjuk! Dina antikroppar skyddar bebis genom mjölken.

Reply
J

Jag är också napp på natten för min 5 månaders…tredje barnet och det är så sjukt jobbigt när dom inte tar napp, tumme eller snuttefilt 🤬 förstår ju att dom vill ha sin ”napp” varje gång dom vaknar till, precis som andra bebisar, men man blir sjukt sliten av att vara mänsklig napp 😞

Reply
Kicki

Det är en kort period i livet även om sömnlösheten är fruktansvärt. Mina baen är
2 och 7 år , det blir bätrre ❤️

Reply
Maria Forss

Så fin du är! På tal om sömn är så snittar 3 yimmar/ natt totalt och då är min dotter ändå 13 månader.. .. utmattning deluxe

Reply
E

Det där med sömnen kan verkligen ta kål på en. Sen att man själv sover lättare än en fjäder och vaknar av minsta grymtning eller snark gör inte saken lättare här hemma (har en 4,5 månaders flicka)😅 Om ni kan/vill unna varann (men framförallt dig själv) en natt där du får sova ostört/borta, det gör verkligen underverk och man fömår ge så mycket mer efter ❤️ Försöker hela tiden tänka att mår mamma/pappa bra mår bebis bra och vice versa 😊 Önskar dig en god natt med minst 4 h! 😎

Reply
Josefin

Husmorstips för hosta på nätterna: skiva upp en lök och lägg den i en skål, häll över kokande vatten och ställ på golvet bredvid sängen eller nattduksbordet så kommer du slippa hostan!

Reply
Sara

Men ändå 4 timmar i streck! Det låter tyvärr lyxigt för mig, mitt mål är att få sova mer än 4 timmar totalt per natt. Bebis sover så jävla oroligt så man måste ligga och hålla i henne typ… :/

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*