• header

SNOW

Nikola’s first snow!! ♥

Men alltså hur mysigt med lite snö ute?! Och idag var det äntligen soligt också, så vi gick en långpromenad och hamnade sedan vid Brunnsviken där våra vänner var ute och grillade körv! Mer om det imorgon. Ska umgås med min familj nu, ville bara kika in och önska er en trevlig lördagskväll! Här har vi precis tänt en brasa i kakelugnen och ska strax beställa hem thaimat och titta på fantasy. Vi tänkte flytta undan soffbordet och lägga oss med massa filtar och täcken på mattan. Lättare med Nikola som nu vill åla omkring! <3

Till er som undrar vad vi har på oss. Jag har på mig jacka från Ducie London, mössa från Zara, jeans från H&M och gammal tröja. Nikola har på sig mössa och vantar från Newbie, one-piece från Little Jalo/Babyshop och “sockor” från Joha. Han låg i sin varma tjocka åkpåse också, tog bara upp honom en snabbis.

// So cozy with a bit of snow outside! And today it was finally sunny too, so we went for a long walk and ended up at Brunnsviken where our friends were! More about that tomorrow. I’m gonna spend time with my family now, I just wanted to check in and wish you a lovely Saturday night! We have just lit a fire in our stove and we’re soon gonna order some thai take-out and watch fantasy. We’re gonna move the table and lie on the mat with lots of blankets and duvets. Easier with Nikola now that wants to “crawl” (don’t know the word for it but he’s on his belly and using his arms to go forward) around! <3

For those who wonder what we are wearing. I’m wearing jacket from Ducie London, beanie from Zara, jeans from H&M and old sweater. Nikola is wearing beanie and mittens from Newbie, onepiece from Little Jalo/Babyshop and “socks” from Joha. He was in his warm thick footmuff in the stroller too, I only picked him up a quickie.

24 Comments

Elin

“Tog bara upp honom en snabbis” 🥴 Blir så less att du ska behöva försvara dig hela tiden, stackars dig. Tänk om du bara skulle göra en Katrin Zytomierska “jag stänger ut Falke på balkongen när han är jobbig” och så får folk tro vad fan dom vill. Befriande det skulle vara 😁😁

Reply
Milena

i always love following you but i must admit the last week it was quite exhausting to follow you. i felt it was too much and a full-time job to keep up next to my other real full-time job. every second there was either a new story on your insta-story (which lately became way too long), a new pic or new post….before you had a great update balance and it was super fun to follow along but this week it was just a too much i must say and quite exhausting/annyoing. i dont mean to be rude i just wanted to let you know that maybe more is not always more. (like i said i think the way you updated before was just right)

Reply
Elin

Before this type of stories and updates, she was really clear about this to happen and also she said “if you don’t like this type of updates you should look away for a while” :)

Reply
Natalie

I really don’t agree!! I love that Kenza has started to update more, I feel that it gets more personal and fun to follow. Yes this week has been a lot but mainly due to sponsored posts however that is understandable due to the season. Plus Kenza herself warned us about it and explained why it would be so. Everyone has different preferences and if you think it is too much then maybe do not look at everything she posts :) There are a lot of us that really like when she posts frequently both here and on instagram and hope she continues to do so :) xx

Reply
Sharon

Åhh Kenza blir så glad av dessa bilder! Nikola är en sån himla glad bebis.. peppar peppar ta i trä!

Kram

Reply
Leanne

It snows very little where I am now so I’m hoping for a white Christmas (maybe). Enjoy your first snow Nikola!

Reply
Elin

Men snälla lägg ner, Dubai är redan klart. Hon har ju skrivit att det inte finns något mer att säga. Dom hade en fantastisk resa och alla är glada och lyckliga. End of story.

Reply
Eva

Hon har ju svarat redan, för ett bra tag sedan. Jättebra att ni är många som sätter press på influencers gällande dessa frågor men ibland tycker jag ni har helt orimliga förväntningar på någon som egentligen bara försöker sälja in prylar och kläder etc. Ta det lite för vad det är och börja engagera dig på riktigt istället!

Reply
Viktoria

Släpp det, hon har redan gett sitt svar så när du tar en paus från det stora humanitära engagemanget det krävs för att kritisera andra så kan du leta upp svaret på bloggen.

Reply
Elisabeth

Jj det har hun allerede svart på, og sagt hun ikke tenker svare noe mer. Så om du virkelig er interessert i svaret, får du scrolle.

Reply
L

Håller med tidigare kommentar “tog bara upp honom en snabbis” så töntigt att du försvarar dig för det? Stå för vad du gör och hur du uppfostrar din unge, det är ju helt upp till dig och ingen annan! Och sedan undrar man ju fortfarande när du ska kommentera Dubai resan…. så mkt dubbelmoral från dig tyvärr!

Reply
StrongerLife

Men ååå han är så fin, alltså så fin och glad din bebis!!!
Underbara bilder, väldigt vackra, Sverige är underbar på vintern med snön och solljuset.

Reply
BM

Klart han ville komma upp och se sig omkring lite! Sååå söt! Fina bilder på er båda två!

Reply
Hemligt

Hej Kenza
Försöker här eftersom jag aldrig lyckas få svar på annat håll. Men jag undrar hur du klär din skatt när du är ute med bärselen i det här kalla vädret? Jag har nämligen jättesvårt att veta hur jag ska klä mim 3 månaders flicka och behöver hjälp. Du verkar ha koll på detta. So help me!!!

Reply
E

Jag förstår inte riktigt varför folk fortsätter läsa din blogg. Du skriver om vad du har på dig och hur du sminkar dig. Och lite vilka du träffar mm. Rätt basic. Men har du något intressant att förmedla? Jag har liksom inte fastnat på samma sätt som andra bloggar.

Reply
elisabeth

E men tydligen leser du fortsatt…..men kanskje er det kun for å kunne klage?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*