• header

My LASHES

Hej gullisar! Har fått en massa komplimanger och frågor ang mina fransar på sistone, och visst har de blivit helt sjukt långa! Eller ja, de ser väldigt långa ut iallafall men tricket är en riktigt bra mascara också. Och en sjukt bra fransböjare (viktigt!).

Sen har jag även de senaste veckorna testat på ett serum som jag också tycker har hjälpt fransarna på traven. Mina gick nämligen av rätt ordentligt i somras (vet inte vad som hände, om det kanske var en reaktion på lashlift som jag gjorde innan due date), de blev väldigt korta på vissa ställen. Nu har iallafall fransarna blivit långa och fina igen och de känns faktiskt längre än innan.

Så det jag använder är fransböjare från Shiseido och den BÄSTA mascaran jag någonsin haft (ja… den är fan bättre än den från Maybelline som jag använt sedan jag var typ 15!!) från Clarins. Och så fransserum från Xlash som jag lägger på innan jag lägger mig!

// Hey sweeties! I’ve received lots of compliments and questions regarding my lashes lately, and they sure have gotten really long! Or well, at least they look long but the trick is a really good mascara as well. And a crazy good eyelash curler (important!). 

The last couple of weeks I have also tried out a serum and I believe it has helped my lashes as well. Cause my lashes broke this summer (I don’t know what happened, maybe it was a reaction of lash lift that I did before due date), they got really short in some places. But now my lashes are long and nice again and I actually feel that they are longer than before.

So what I use is an eyelash curler from Shiseido and the BEST mascara I’ve ever had (yes… it’s seriously better than the one from Maybelline that I’ve been using since I was like 15!!) from Clarins. And then lash serum from Xlash that I put on before I go to bed!

Sorry for creepy closeup of my pores haha but wanted to show you the lashes properly 

What I use: Shiseido Eyelash Curler – Clarins Be long Mascara (01 black) – Xlash eyelash serum

40 Comments

StrongerLife

Jag har aldrig riktigt trott på det där med Xlash men det kanske verkligen funkar? Måste nog testa ändå, för många säger att de funkar men då har det varit samarbeten så man vet inte om det “bara” är ett jobb eller om det är något personen faktiskt använder. I ditt fall verkar du VERKLIGEN använda de, så det känns verkligen troligt. Tack för tips, 🙏🏾

Reply
Emma

Ricinolja har samma effekt som X-lash serum. Men kostar bara 30kr istället för 400kr 😅

Reply
Louise

Det funkar för mig iaf, kör det i omgångar och får flera mm längre fransar när jag använder det :) Finns fler serum som funkar också.

Reply
Jenny

Jag har haft xlash olika omgångar då jag tappar mina fransar under graviditeterna och det funkar verkligen. En av gångerna använde jag för länge så dom blev för långa 🙈
Verkligen en super bra produkt och jag har inget sammanbete med dom men älskar verkligen detta. Efter att du provat 2-3v så kommer du garanterat se resultat 😄

Reply
Linda

Funkar inte alls för mig så det varierar skulle jag säga. Har redan många fransar men de har varit ganska sköra senaste året och lätt gått av. Testade X LASH och det gjorde ingen skillnad alls.

Reply
Majja

Det funkar. Samma här en helt vanlig individ ingen influenser. Dock blev mina lite väl långa så jag vat faktiskt tvungen att sluta använda haha.

Reply
Nicole

Jag fick hemska reaktioner av denna produkt! Men vet de ter sig olika för alla, så kan vara värt ett försök för den som inte testas. Får man reaktioner dock måste man lägga av med det!

Reply
Jasmine

Hey girl! I’ve loved that mascara from Maybelline too! Unluckily it’s not available (at least in my country) anymore. So sad. Loved your eyelashes!! The look really long *heart-eyed emoji*.
Btw, I hate eyelashes curler because it’s said that it can make your lashes break, so I hate it and I don’t recommend it to ANYONE (I see my friends using it and I tell them off every effing time, sorry not sorry).
Lots of love! ♥️

Reply
Petra

Kört på ett säkert mascarakort sen fleera år: Lancômes förlängande varianter! Lite dyrare men brukar köpa på mig på tax freen vid tillfälle :p

Reply
Matildis

Men vilken smygreklam för nordicfeel.se ;) De har alla produkterna på rea just nu och är det första som dyker upp när man googlar haha.. Lite fult kan jag tycka.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Har varken nämnt dem eller länkat till dem i inlägget och har inte fått betalt för att skriva detta inlägg och detta inlägg ingår inte i något samarbete med något företag. Skrev inlägget för att många frågat om mina fransar och jag ville tipsa om vad jag tycker om.

Reply
Sanna

Jag köpte xlash för jag tappade sinnessjukt många fransar under min graviditet. Har nu sjuuukt långa och många fransar! Så ja, Xlash är värt vartenda liten krona! :D mvh en vanlig småbarnsmamma från småland utan några som helst samarbeten, haha

Reply
Malin

Jag har använt Xlash i några veckor och jag ser redan resultat, kan verkligen rekommendera deras produkter!!

Reply
Aaaa

Asså åhh det här inlägget gav mig nostalgi. Påminner om bloggare för några år sedan då de brukade skriva korta Och koncista inlägg med tips!!

Reply
Dina

Har du inte märkt av några sidoeffekter av xlash? Jag använde det för några år sedan och det finkade fantastiskt, men fick så fruktansvärt håriga KINDBEN hahah. Typ stället där man lägger highlight? Tror serumet kanske kommer dit när jag sover eller gnuggar ögonen. Var likadant med min kusin. Men det funkar iaf!

Reply
Jeanette

Er det trygt å bruke xlash serum når du ammer? Bestilte serumet selv nå å jeg også ammer, derfår jeg lurer 😃

Reply
Linnea

Den mascaran skall utgå! Jobbar på en skönhets butik och den försvinner snart! Köp på dig!!

Reply
BM

Ser fint ut. Men hur mycket längre i millimeter räknat tror du dina fransar blir? Du skulle målat ena ögat bara så man kan jämföra målat med omålat!
Men tack för tipset!

Reply
Bella

Shit vad brun du är, gör du spraytan eller är du så naturligt? Jätte fint.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Jag är riktig blekfis på vintern så det är spraytan (tanrevel i ansiktet). Kram!

Reply
Therese B

Takk for tips!! Har vært på utkikk etter en vippetang, så klikket hjem denne direkt! Klem!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*