• header

WINTER DAY

When the first snow came

Här kommer lite bilder från en härlig vinterdag vi hade i helgen! Alltid så mysigt när första snön kommer. Nästa vinter kommer den här lilla killen springa runt i snön (och åka pulka?!) men i år får han sitta och kika från vagnen istället. :-) Iallafall, vi tog en promenad i Hagaparken och får ett mess från våra vänner som är där och frågar om vi vill komma förbi på en korv med bröd och varm choklad. EH JA! De är dock lite mer rutinerade föräldrar än oss så de stod där i täckbrallor medan vi kom lite för tunt klädda haha, så efter någon timma så frös vi så då promenerade vi hem igen. Men det var väldigt trevligt! Mer sånna här vinterdagar känner jag.

Idag har jag och Nikola hängt med min mamma. Förutom att vi käkade en snabb lunch ute så har vi bara varit hemma hela dagen. Mår fortfarande inte så bra (envis jävla förkylning och hosta) så behövde lite avlastning. Nu kom Aleks och tog över också så jag ska lägga mig i ett varmt bad och bara ta det lugnt!

// Here are some photos from a lovely winter day we had this weekend! It’s always so cozy when the first snow comes. Next winter this little boy will be running around in the snow but this year he will watch it from the stroller instead. :-) Anyway, we took a walk in Hagaparken and got a text from our friends asking if we want to come by for a hot dog and some hot chocolate. WELL YES! We had too little clothes on though, compared to our friends who are skilled parents and wore cover pants haha, so we got cold after an hour so we walked back home again. But it was very nice! More winter days like these please.

Today Nikola and I have been hanging out with my mother. Except a quick lunch out, we have just been at home all day. I’m still not feeling well (still have a cold and coughing) so I needed some help with Nikola. Aleks came home now and took over so I’m gonna take a warm bath now and just relax! 

25 Comments

Marlene

Men hallå, klart ni ska testa pulka redan denna vinter!! Vi har köpt både overall och babypulka till vår lilla donna som är född 16/6 😄 Dom brukar tycka det är super roligt att få åka korta stunder 🥰 Vi brukar bädda med fårskinnsfäll och åkpåse. Ritkigt mysigt!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Haha åh lät så mysigt!! Får se om det kommer någon mer snö, då kanske vi köper en :-)

Reply
valerie

Damn you have bascially been sick since the weekend before the 18 november (there you made a blogpost about the weekend and said you been sick) and ever since i feel like you never really got healthy?
i guess its not easy to get better if you cant give the body the proper rest it actually needs. hope you getting better soon!!!!

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Haha yes :-( I thought I was getting better and went on like usual when Shiva was here but here I am still sick :’)

Reply
J

Hej! Jag har bokat ett telefon samtal med miss Zellner som är på fredag. Bokade i maj…helt sjukt 😂

Anyway jag är extremttt nervös och är väldigt nära på att avboka. Får panik av tanken att hon kommer läsa av min själ i princip. Vet inte vad meningen med denna kommentar är MEN tänkte iallafall säga det eftersom du är anledningen till att jag ens hittade henne! ❤️

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Haha men guuuud!! Så sjukt att hon är så fullbokad. Hoppas du blir nöjd med samtalet iallafall, hon är så mysig att prata med tycker jag.

Reply
Katherine

Hej Kenza! Vad är det för nagellack som du har på bilderna där du håller om din son? så fin! Kan du snälla skriva färg och märke

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Det är gellac som jag gjorde hos Malikas beauty studio! Vet tyvärr inte vad för färg hon använt..

Reply
johanna

Men åh vad mysigt! Och täckbrallor är ju räddningen nu på vintern, älskar mina, och helst med uggs till, då kan man vara ute i timmar :)

Reply
M

Hi Kenza! What size of anime bing sweatshirt do you have? XS or S? I really need an advice!!

Kisses

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*