• header

DW CHRISTMAS

– In paid collaboration with Daniel Wellington – 

Preparing for Christmas with Daniel Wellington!
I’m wearing watch, bracelet and rings from Daniel Wellington, dress from Adoore and headpiece from Zara.

Var uppe hos Aleks bror och barnen häromdagen och spanade in deras galna julpynt haha. I hela lägenheten hänger det blinkande lampor i taket och granen är full med allt ifrån elefanter till flamingos. Antar att det bara är att vänja sig vid sånna granar för det lär väl Nikola vilja ha sen också, ju mer saker i granen desto bättre. ;-)

På tal om jul, vill tipsa om Daniel Wellingtons julerbjudande som pågår just nu: köper ni två produkter eller fler så får ni 20% rabatt på er order. Dessutom extra 15% rabatt med min kod KENZAS. Kanske ni redan planerat att ge bort en klocka eller smycke i julklapp, passa då på nu för en billigare slant. Man får även gratis presentinslagning! Klicka HÄR för att komma till erbjudandet.

På bilderna bär jag the Iconic link, Classic bracelet samt deras ringar.

// Went by Aleks brother and the kids the other day to check our their crazy Christmas decorations haha. They have blinking lights in the roof in the whole apartment and the Christmas tree is filled with everything from elephants to flamingos. I guess I have to get used to those kind of trees because Nikola will probably want that too, the more stuff in the tree the better. ;-)

Speaking of Christmas, I want to tell you about Daniel Wellington’s Christmas offer: if you buy two products or more you get 20% off on your whole order. Plus another extra 15% off with my code KENZAS. Maybe you have already planned to give away a watch or jewelry as a gift, so take the chance now for a cheaper price. You also get free gift wrapping! Click HERE to get to the offer. 

In these photos I’m wearing the Iconic link, Classic bracelet plus their rings.

– In collaboration with Daniel Wellington.

21 Comments

Elsa

Du överdrev verkligen inte när du sa att du skulle göra mycket samarbeten framöver…känns tyvärr lite själlöst att vara inne på dina sociala kanaler nu då allt handlar om pengar och reklam. Och när du pumpar ut så mycket samarbeten känns det inte genuint heller. Uppskattar du ens dina läsare/följare längre eller ser du oss bara som en del din inkomst? 😔

Reply
Ida

Hon hade en mysig livesändning från instagram häromdagen! Synd att du missade den. Märktes tydligt att hon uppskattar sina följare eftersom hon tog sig tiden att besvara frågor trots en vaken och busig Nikola.

Reply
Anni

Antingen är det reklam eller Nikola. Sjukt tröttsamt. Gillade Kenza innan och älskade att få inspo av henne men nu är hon skit tråkig eller bara köttar ut samarbete. Inväntar fortfarande the future dress som ivyrevel skulle lansera 🙃

Reply
Frida

Hur tjänar hon annars pengar tror du? Kenza är en av dom få som faktiskt verkar tänka igenom vilka typer av samarbeten hennes läsare vill se så ja, jag skulle tro att hon bryr sig om sina läsare. Varför bryr sig folk så mycket om samarbeten ändå för? Om ni inte tycker det är intressant så är det ju vara att skippa att läsa det?

Reply
M.T.

SkiPpa LäSa DeT – Kenza, tillsammans med andra bloggerskor, producerar normer för hur man ska se ut, vara, bete sig osv osv. Hon har makten att påverka och förändra skadliga ideal men väljer istället att reproducera dem. Jag ÖNSKAR att jag slapp se “influencers” och deras uppköpta annonssamarbeten vart f*n man än vänder sig. Så nej, ett kritiskt öga är alltid bra även om en person verkar helt oskyldig på ytan.

Reply
Fanny

Men snälla kan folk sluta klaga på influencers samarbeten??? Finns det någon som tycker du är asjobbig för att du jobbar och tjänar pengar? Hade du gått till jobbet alla dagar ifall du inte hade fått lön för ditt arbete? Försök betala räkningar, mat, hyra och lån utan en inkomst. Influencer är också ett jobb, lönen får man genom samarbeten. Varför tycker folk att Kenza inte ska få lön för sitt jobb? Hon driver ju faktiskt denna blogg som en del av sitt arbete, gilla läget. Sen har jag aldrig förstått att man måste påpeka allt man stör sig på, åsiktsfrihet javisst, men varför kan man inte bara tycka det är irriterande med reklam, och sen fokusera på annat? Kenza kommer inte sluta göra sitt jobb för att det finns folk som tycker det är orimligt att hon ska få betalt för det, för DET FÖRSTÅR JU VARENDA KOTTE ATT HON OCKSÅ VILL HA BETALT FÖR ALLA LÅNGA TIMMAR HON LÄGGER UT PÅ SITT JOBB? förlåt för min rage, men jag har läst kommentarsfältet på denna blogg nu sedan Nikola föddes och folk är fan oförskämda alltså. Usch. Jag hade inte pallat med all negativitet så HEJA Kenza, du är fantastisk!!!!

Reply
Sofia

Ironiskt att du själv skriver en lång kommentar där du påpekar vad du stör dig på, när du själv säger att du aldrig har förstått att man måste påpeka allt man stör sig på. Haha.

Reply
Fanny

“Haha” fast det är väl ändå skillnad på att störa sig på näthat och att störa sig på att folk får lön för sitt jobb? Eller tycker kanske du också att det är rimligt att Kenza ska få en massa skit varje gång hon postar ett samarbete? För det tycker inte jag. Så jag kommer alltid störa mig på att folk klagar som fan på samarbeten, men nu var den första och enda gången jag skrev ut det. Hade jag velat kunde jag kommentera detta på varenda blogpost, för det finns alltid de som klagar. Meeeen då kommer vi ju in på min point här att man inte A L L T I D behöver skriva ut att man stör sig.

Reply
Elin

Undra om det finns något man är MINDRE sugen på än en DW-klocka nuförtiden? Överaaaaaallt är den, överallt!!!! Gud rädda miiiiig

Reply
M.T.

Sälj dig dyrt. Nej jag vill inte köpa din fejkade rekommendationer. Gick bara in här för att se om du har uttalat dig om kritiken mot Malou men jag ser att du använder din plattform till mycket viktigare saker…

Reply
Emma

Vilket smink bär du här? Äääälskar naglarna i kombination med ögonskuggan!

Reply
Alexandra

Gud vad många är taskiga! Gå inte in här om ni stör er så på Kenza! Det här är Hennes plattform, och hon väljer Själv vad hon ska skriva om. Sedan kan man alltid ge tips i all välmening på ämnen man önskar henne ta upp, men att kommentera så här.. usch

Reply
Sasse

Men snälla sluta följ henne då om ni stör er så mkt. Inte så att hon är i behov av just ER som följare. Gnällspikar hela högen! 🙄

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*