• header

LITTE BLUE BEAR

 

MY LITTLE BLUE BEAR <3 

Tidigare i veckan när vintern sa hej och hejdå lika fort hehe. Kan vi inte få lite snö snart som faktiskt ligger kvar längre än ett dygn? Det är ju så vackert ute då och man blir så glad av ljuset. Här var vi ute på promenad runt Djurgården med Ines, Nora och kidsen. Nikola var på strålande humör som vanligt. Lilla busfröt.. Jag undrar verkligen om han alltid kommer vara såhär glad? Eller är det en bebisgrej? Han blir säkert en svintjurig tonåring sen haha.

På tal om något annat. Jag har startat en bössa (KLICK) hos Musikhjälpen och skulle bli väldigt glad om ni ville vara med och bidra till den! Swisha valfri summa till min insamling så är ni med och tävlar om priset – vilket är en lunch med mig i Stockholm (vinnaren står för eventuell resa) samt en goodiebag värd 15 000 kronor. Innehållet i goodiebagen är bla kläder hos Ivyrevel till ett värde av 10 000, mina parfymer Alani & Alani NIGHT by Kenza, samt en massa annat smått och gott. Detta var det mina följare önskade mest av allt när jag frågade så det fick bli priset! :-) (Läs mer på Musikhjälpens hemsida för att se vad de insamlade pengarna går till!)

// Earlier this week when winter said hi and bye hehe. I wish we could get some snow that actually stays longer than a day! It’s so beautiful with snow outside and I get so happy from the light. Here we were out on a walk with Ines, Nora and the kids. Nikola was in great mood as always. Little monkey.. I really wonder if he will always be this happy? Or is it a baby thing? Maybe he will be a really grumpy teenager later haha. 

25 Comments

Sofia

Jag tänkte just kommentera: hur fasen kan han vara en sån glad skit hela tiden?? Sötaste ungen någonsin.

Reply
Tindra

Kanske märklig fråga, men hur märkte du att du ville bli mamma?
Jag ser inte mig själv som (frivilligt) barnlös när jag är 40 år, men känner heller inget sug efter barn! Är 24 år (25 år hösten 2020), sambo sedan 7 år, äger min egen lilla hästgård och blir tjatad på HELA TIDEN att jag “borde” skaffa barn nu. Får dessutom varken må illa, vara trött eller välja alkoholfritt utan att bli kallad gravid… Är livrädd för att inte tycka om mitt barn och att inte tycka om att vara mamma.
Om du eller någon annan vill dela med sig om sina tankar och känslor, vore det tacksamt!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: För mig har det alltid varit en självklarhet, så länge jag kan minnas. Men för alla är det inte så, för vissa kommer det inte till förrän det händer och för vissa kanske det aldrig kommer till. Försök att inte bry dig om vad andra säger. Du bestämmer själv över ditt eget liv! <3

Reply
StrongerLife

Alltså din bebis är underbar!! Alltid så glad och leende, han är ju världens lyckligaste.
Och ja, det är nog en bebisgrej, vissa bebisar är så glada. Min äldsta va också så. Så glad, så leende, så busig ju äldre hon blev. Idag är hon snarare mer seriös av sig haha, så annorlunda men så är det .

Härliga priser!!!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hörru surpuppa, passar det inte så låt bli att vara med och tävla! Man får faktiskt också en superlyxig goodiebag. Men i detta fall handlar det inte ens om vad priset är, utan det handlar om hur mycket pengar vi tillsammans kan samla in för behövande.

Reply
Lihini

Hej Kenza! Jag vet inte om länken funkar, jag har testat både genom din instagram och här, på dator och från mobilen. Sidan laddar tills ett felmeddelande dyker upp. Vet inte om fler har det problemet.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Tror det var något fel med deras site ett tag. Funkar det nu för dig? :)

Reply
josefin

Alltså Nikola är det absolut gulligaste jag har sett! Och då har jag ändå två barn själv haha.
Men jag dör ju så söt han är!!!!!
Skrattar han så fort man tar fram kameran eller hur får ni honom att le så där på varje bild?
Massa kramar

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Tack snälla! Han skrattar/ler när man tittar på honom och säger något eller ler till honom. <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*