• header

COAT

Coat from Ivyrevel, pants from H&M, top from Zara, boots from Acne Studios, bag from Chanel

Dagens! Kände för att klä upp mig lite idag trots söndag. Söndagar är ju annars till för mjukisar, det är sen gammalt. ;-) Vi har varit inne i stan och fikat med vänner och snart ska vi ut och käka middag! Vi ska testa ett ställe rätt nära oss som ska vara bra. Tror det är pasta.. MMMMMMM!

Om ni undrar var Nikolas 6 mån update är (TÄNK att han blev ett halvår igår!!) så kommer den imorgon!

// Today’s look! Felt like dressing up a bit today even though it’s Sunday. Everyone knows Sunday’s are for sweatpants. ;-) We’ve been down town for a coffee with friends and soon we’re going out for dinner! We’re gonna try a place pretty close to our home that is supposed to be good. I think it’s pasta.. MMM!

If you wonder where Nikola’s 6 month update is (can you believe he turned half a year yesterday!!), I will post it tomorrow!

1

38 Comments

Kasia

You look very unconfident and undecided on this photos. What happend? ;/ And what happend with the hair on you scalp? Did you try some darker color on this part of the hair?

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Okey I don’t know this is just the way I look. Nope haven’t done anything with the hair on my scalp maybe it’s the filter that makes it looks darker

Reply
hannah

i am really sad to what the blog turned into. i mean i get it. you are not motivated to blog when the mood in here isnt great and the comments you get are not as nice as they used to be maybe. but i dont think the relationship between you and us (your readers) will get any better if you pull yourself totally away from the blog and only post about nikola or collabs. your texts lately have been super short and not personal at all. you have build a big distance. you dont share much about you and your days anymore. what you up to etc how you did in the past always. only thing we getting are collabs and collabs and then some nikola content.
its not weird that your readers will critic you/your content then…isnt it?
and not adressing it at all wont make it any better as well i feel like.
maybe you dont care anymore. i dont know. but i can see that especially on instagram many ppl unfollowed you and i am sure its because of the almost daily collabs you doing.
i get why you are not motivated to blog or share much about your life on here because of some comments like i said but if you do acutally care you and want to have a better relationship again between you and your readers i feel like you gotta start and give us a bit more of you again. thats why we follow you in the first place.
just my thoughts. no hate, no bad wishes or anything i just felt like saying/sharing my thought with you since i am a long-time reader.
wish you a nice sunday evening and hope you wont misunderstand my comment.

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: You are right, I don’t feel like blogging anymore with the bad atmosphere that is going on here. It takes too much of my mood and I have way too much on my hands and on my mind to let something like this drag me down. I’m actually thinking about quitting my blog but we’ll see, right now I’m somewhere in between where I can’t decide. Thanks for your feedback though! <3

Reply
Anni

Inte för vara så men du har fått två bra anledningar till varför du har fått dålig energi här inne, för mycket samarbeten och Nikola. Antingen så förändrar man det för anpassa sig efter marknaden eller så slutar man blogga :). Jag har följt dig sen du flyttade hemifrån och ja din blogg och förändrats enormt. Innan delade du med dig av din vardag och var mer personlig…

Reply
Amanda

Men snälla sluta läs om det inte passar. Varför ska hon behöva sluta blogga för att slippa elaka kommentarer? Om det nu är såhär hennes blogg kommer vara och du inte gillar det, läs bara inte. Vi läsare har ingen rätt att ställa nå krav, det är inte så att vi betalar för att få läsa.

Reply
Mia

Tänkte bara säga att t.ex. jag är en ny läsare som har hittat till din blogg pga att jag själv är mamma och älskar att läsa bloggar jag kan relatera till.

Reply
Ida

Fattar inte varför folk ifrågasätter att det är för mycket med Nikola? Är ni yngre läsare som tycker detta? Jag ÄLSKAR Nikola inläggen, han är så söt och roligt att följa hans uppväxt. Hade gärna sett fler inlägg med honom.

Reply
S

Shoppar du mkt till dig själv nu när du är mamma? Eller handlade du mer förr till dig själv?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Nej inte lika mycket nu som förr. Tycker det är roligare att köpa bebissaker hehe.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hittar dem inte tyvärr :-( Jag köpte dem i nya butiken mittemot åhlens på drottninggatan!

Reply
A

Skulle inte du kunna göra en lista på grejer som du är nöjd/inte nöjd med när det kommer till bebissaker och vad du tycker om vagnen?😁

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Är supernöjd med vagnen! Enda minuset tycker jag är att man inte kan dra ner suffletten lika långt ner som man kan på t.ex. min kompis bugaboo, men en filt löser så att det blir mörkt för honom. :-)

Reply
Alma

Vi tycker om italienskt men tyckte inte alls deras mat var så bra.😅 Men smaken är som baken!

Reply
Jln W

Hii Kenza

I read the ‘bad’ comments about your blog. Just wanna say to you that you are doing a great job as a woman and as a mother. Much respect for you! Still my favourite blogger

Kisses from Belgium

Reply
Mari

Vad har du för storlek på kappan? Sååå sugen på att köpa.. men orkar inte returnera och hålla på om storleken är off! <3

Reply
Patrycja

Hi kenza, don’t quit your blog! Maybe just post less often if you feel like it, 2 posts in a week and one for a weekend? Not sure if you could do that due to collaborations and so on, but it would be sad to see you quitting! I don’t come into comments section too often-it rather depends if I want to find out something in the comments or post something myself. And too many Swedish comments for me to go to Google translate :D haha I remember times when this website had this option to put your Swedish text through Google translate? That way I felt like I got to know some Swedish words but not anymore lmao :D as for the attitude in photos I’d just assume you may be a bit tired but you’re a young mum so that’s normal! Kisses from Warsaw (that I hope you visit one day), I’ve been reading your blog since that Modelling show you hosted with your friend…? Could this be around 2011?

Reply
Emma

Hej Kenza. Jag tar examen från universitet nu i januari och skulle verkligen behöva inspiration på outfits. Om du har tid skulle jag verkligen uppskatta ett inlägg där du ger tips och inspiration, då jag gillar din stil. Massor med kramar till dig och familjen

Reply
Lala Fiercee

Ohhhh no really😭😭😭
I was THAT close to get this beautiful coat BUT why the shitty material? For the prize Ivy Revel can definitely do better :(
I am sad. Loved to have the coat, but not for this prize and quality.

You look stunning Girl 😘

Reply
Trebarnsmorsan

Självklart har din blogg förändrats, ditt liv har ju förändrats! Att få barn är det största i livet. Skulle vara konstigt om du inte delade med dig av din lilla ängel. Sluta inte blogga, låt bloggen få förändras med dig. Du är en stor förebild, även för mig som är några år äldre och trebarnsmorsa! Kram till världens vackraste mamma!

Reply
Moa

Håller med Trebarnsmorsan.. är ju inte så konstigt att bloggen förändras när ditt liv förändras. :) Ditt fokus har ju flyttats från dig till Nikola, han är ju det största som har hänt dig. Är konstigt att folk inte har förståelse för det. Om det inte passar kan de ju sluta läsa istället för att skriva nedsättande kommentarer. Sen kanske bloggen och ditt gamla content ibland kan vara ett bra sätt för dig att också bara få vara Kenza ibland, det kanske kan vara skönt det med? Jag vet inte, jag har inte barn själv! Jag tycker det har varit jättefint att få följa din resa med graviditeten och din öppenhet. Jag har fått upp ögonen för att fertilitet inte är något att ta för givet. Stor kram. <3

Reply
❤️

You do exactly what you want! Either way I will keep following. Love the cute, family posts on Instagram. You’re fabulous and no one call tell you how to live your life.

Reply
Milla

I’ve followed your blog from 2011 and it’s sad to hear that you might end your blog! Noooo! As a mother of 11 month old boy and interested in lifestyle, fashion, travelling but of course the real life itself it’s natural that you have way much less time in your hands with your son. If anyone has a problem with you posting more about Nicola or less deeper posts that take time then they can unfollow you all they want! It’s your life and of course you do what is closest to your heart! I love all the Nicola, family, fashion and goofy things you post! Keep being you and we love to follow your journey or thoughts as a new mother 🧡🤗

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*