• header

3 DAYS LEFT

Christmas shopping

Tre dagar kvar till juuuul! Har nog aldrig haft så lite julkänslor som i år haha. Någon som känner som jag? Ska erkänna en sak… Vi har inte ens satt upp en adventsljusstake i år. Vi skulle julpyntat 1:a advent men sen blev det inte av och ju fler dagar som gick så kändes det så onödigt haha. Vi ska ju ändå inte vara här på julafton, utan uppe hos Aleks bror. Och där är det pynt DELUX. Skojar inte, vi snackar blinkande lampor i hela taket. Han och barnen har verkligen gått bananas i år!

Förra året hade jag nog inte heller så mycket julkänslor men däremot så var jag lyckligare än någonsin pga bebis i magen och julafton blev världens bästa för vi poppade en ballong som visade BLÅ konfetti. Då förstod vi att det var Nikola. <3 Kan fortfarande inte fatta att kuvertet med könet låg oöppnat här hemma i typ 5 veckor?! Helt galet att nyfikenheten inte tog över. Men är glad över att vi sparade det till julafton för det blev verkligen en supermysig grej att göra med familjen.

Imorgon ska jag köpa de sista julklapparna till barnen (TACK förresten för alla presenttips till Aleks! berättar efteråt vad det blev :-)) och vi ska nog inhandla all julmat också så vi har det gjort!

// Three days left til Christmas! I don’t think I’ve ever had less Christmas feelings than this year haha. Anyone else who feels like me? I’m gonna admit one thing… We haven’t even put up any decoration this year. We were supposed to decorate on 1st Advent but then it didn’t happen and the more days that passed, it started to feel unnecessary haha. We’re not gonna be here on Christmas Eve anyway, we will be at Aleks brother’s. And there it’s Christmas decoration DELUXE. Seriously, we’re talking flashing lights in the whole ceiling. Him and the kids really went bananas this year!

I don’t think I had much Christmas feelings last year either, but on the other hand I was happier than ever because of baby in the belly and that Christmas Eve turned into the best one ever because we popped a balloon that showed BLUE confetti. That’s when we knew it was Nikola. <3 I still can’t believe that we had the envelope with the gender unopened at home for like 5 weeks?! Crazy that my curiosity didn’t take over. But I’m glad we saved it for Christmas Eve because it was definitely a super cozy thing to do with our family. 

Tomorrow I’m gonna buy the last gifts for the kids (btw THANKS for all the gift ideas for Aleks! I’ll tell you afterwards what I got him :-)) and I think we will buy all the food tomorrow as well so that we have it done!

Svårt att tro att denna glada lilla kille är samma kille som terroriserar oss på nätterna haha…

// It’s hard to believe that this happy little boy is the same boy who terrorize us at night haha…

28 Comments

Kgg

Varför står du alltid och förlänger benet med foten typ uppe i vinkel? Tycker du dina ben är korta?

Reply
Emma

Tror inte det handlar om att hon tycker att hon har korta ben, det är ju en väldigt vanlig pose som man gör när man fotas, eller bara att man står sådär normalt.

Reply
Sara

Hahah känner igen det där! Så många dagar som jag tänkt “jag måste ju överdrivit natten, han är ju hur go och glad som helst” sen kommer nästa natt 😅.

Reply
Katarina

Fick också barn i somras och sa precis igår till min man att jag aldrig haft så få julkänslor som i år! Jag tänker att nästa år, när vår kille är 1,5 vid jul, akta vad mkt jul vi ska göra då! I år önskar jag mig bara sömn 😅😅.

Reply
Maria

Din blogg ger mig positiv energi!!! Älskar deb ärligt talat. På tal om julkänslor, jag har inte heller så mkt julkänslor för julen i år. Skönt att höra från någon mer. Fortsätt gärna och blogga, jag tror du glädjer mååååånga mammor där ute! God Jul❄️🎄 Ska stå den* och inte deb

Reply
Sofia

Har alltid funderat över barnens mamma. Man hör alltid om Aleks brorsas barn men ingen mamma?

Reply
Naghmeh

We also didn’t have the most holiday feeling this year no idea why! we did put up a tree though.
Nikola is such a happy baby! such a cute smile :)

Naghmeh

Reply
Angelica

Så har båda våra två varit också. Så söta, fina, snälla och glada på dagarna, men ledsna och arga och vakna hela nätterna, av typ okänd anledning. Alla säger jämt “så snäll han är, så lättsam och nöjd”, man bah “kom förbi ca 02 inatt så får vi se vad du säger då” haha.

Reply
Sara

Haha i can so relate! No christmas feeling here either, more so feeling to clean and declutter my house this christmas break!
My babyboy is 18 months soon, so i think him and Nicola are a year apart. I would always Ger so many compliments about him being so happy and smiley All the time, which was the cutest thing!! However a terrible sleeper! Around that time we would get up 6-8 times at night and getting him in sleep modus was us walking around the room for hours… so i understand you :-) now Its better ofcourse! Still really needs us to get to sleep and Falls asleep on us and then we move him over to His own bed.

Reply
Sara

Tycker det är så synd att din blogg blivit en mamma-barn blogg. Förstår såklart att det lätt blir så, men önskar du fortfarande berört ämnet infertilitet för oss som fortfarande kämpar men har helt gått över till barn och släppt det viktiga ämnet.. förstår man tänker mycket utifrån sitt egna och att du nu har lyckats, men önskar ändå..

Reply
Nina

Men sluta tjut! Vill du att ämnet ska tas upp mer så gör det på en egen plattform. Hon har ingen som helst skyldighet att fortsätta skriva om sin svåra tid bara för hon har en blogg. Låt henne leva i nuet, vara glad och må bra. Hon avgör när eller om hon ska beröra ämnet igen. Är så trött på alla som lever med infertilitet som vill lägga ett blött täcke över alla som lyckas. Och ja, innan du/någon ens frågar, jag har själv varit i den jobbiga situationen i många år

Reply
Stina

Oj vilket otrevligt svar. Tyckte inte Sara skrev så otrevligt. Klart Kenza bestämmer själv, kan förstå båda hållen.. men det var bara en önskan. Hoppas du Nina mår bättre snart.

Reply
Nina

Jag mår utmärkt, till skillnad från vad många i kenzas kommentarsfält verkar göra. Ett jävla gnäll, eller som ni vill kalla det ”önskande”, om hur bloggen förändrats, vad som bör tas upp eller inte. Orimligt att lägga så mycket krav på en person man inte ens känner utan frivilligt följer. Är det jobbigt med barnblogg, läs något annat helt enkelt.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*