• header

MERRY CHRISTMAS!!

LAST YEAR <3

GOD JUL mina kära läsare! Bilderna ovan tog vi förra julafton men jag la aldrig upp dem eftersom att vi inte hade gått ut med graviditeten än. Jag var bara i vecka 17 eller 18 så det var nog mest julmat i den där magen haha. Nu är det dags att fira vår första julafton med vår SON!! <3

Hoppas ni får en underbar dag med kärlek och en massa god mat. Och får ni inte det, var inte ledsna, det är bara en dag precis som alla andra och imorgon är det en ny dag. Ta hand om er och låt bli alkoholen om barn är med. Det är aldrig kul att se de vuxna fulla, ta det från någon som alltid var det barnet. Kram!! <3

// MERRY CHRISTMAS my dear readers! We took these photos last Christmas but I never posted them since we hadn’t outed my pregnancy yet. I was only in week 17 or 18 so it was mostly Christmas food in that belly haha. Now it’s time to celebrate our first Christmas Eve with our SON!! <3

I hope you’ll have a wonderful day with love and lots of delicious food. And if you don’t get that, don’t be sad, it’s just a day just like all the others and tomorrow is a new day. Take care, and stay away from the alcohol if you’re celebrating with children. It’s never fun to see the grown ups drunk, take it from someone who was always that kid. Hugs!! <3

28 Comments

noor

Merry xmas beautiful Kenza ❤
I wish your family all the best!

Hugs from Belgium

Reply
K

Kenza hur lång är du? Nån tråkig person påstår att du ljuger om din längd och lägger till. Har alltid trott du är 171-172?

Reply
hannah

thats what you felt you comment under this merry christmas post? :D really? she always said she is around 170-171. even in her set-card when she was modelling and all her measurements were taken by an agency it said she is 171.

merry christmas kenza to you and your family <3 have some nice christmas days with them and enjoy some time together for the first time with your family of 4. <3

Reply
God Jul

Betyder så sjukt mycke de där sista. Att uppmana vit jul. Vet själv vad motsatsen kan lämna för känslor.

Reply
Stina

Det var ett fint inlägg! Så inkluderande och glatt. Skönt med bloggare som håller sig fortsatt rimlig som person trots framgångarna 🌟 God Jul!

Reply
Johanna

God jul! Jag och min man funderar på att åka till Maldiverna men är osäker kring Zika. Fick du några råd när ni åkte? 💕

Reply
Signe

Åhh, så härligt! God Jul! Och förresten, vet du när det avslöjas vem som får äran att luncha med dig Kenza?

Mitt bidrag finns om man scrollar aaallra längst ner på din bössa, det bidraget som rimmar:)

Kram
Signe Strålin

Reply
Linnea

Du skrev för inte så längesen att du funderade på att sluta blogga. Jag tror det är ett bra beslut. Bloggen är mest fylld med reklam nu och vi i den lite “äldre” generationen, som kanske känner igen oss i mammalivet , kommer nog sakta överge bloggar med bara reklam. Speciellt när det inte känns genomtänkt längre. Tex som flaskorna du gjorde reklam för när nikola inte ens tog flaska…
Yngre generationen som gärna fortsätter heja på dig har nog knappast råd med det du gör reklam för?
Tror även det är bra för nikolas integritet att du inte pumpar ut samarbete med han som accessoar/reklampelare. Du lär ju tyvärr fortsätta på Instagram men ett ställe mindre är väl alltid något.
Kort och gott ville jag väl bara säga att det nog är en win win för alla om du lägger ner bloggen. Det märks ju ändå för oss som läst länge att engagemanget i texterna inte finns längre.

Reply
Emma

Linnea, jag tror det är bäst för alla om du slutar läsa bloggar du ändå inte uppskattar och slutar kommentera så mycket skitsnack! Du kan verkligen inte föra din talan för oss andra läsare. Jag har också hängt med sedan start, men kan inte hålla med dig mindre. Fruktansvärt bitter kommentar, gå hem!

Reply
Ida

Men oj vilket deppigt inlägg! Jag är 28 och anses nog tillhöra den ”äldre generationen” håller med om att det är mycket reklam men är väl bara att låta bli att läsa de inläggen? Jag tycker det är jättekul att läsa om Nikola och vardagslivet, trots att jag inte har barn själv ännu. Så hoppas verkligen inte Kenza slutar blogga!

Reply
Linda

God Jul Linnea.. ta en handfull pepparkakor och låt stämningen infinna sig.
Vill också tillägga som “äldre generation” och mamma – låt bli att anta saker åt andra människor – jag kan inte relatera ett dugg till dessa åsikter som du lämnar fram som sanningar. Som vuxen borde du veta bättre.
Jag hoppas att du fortsätter blogga, Kenza samtidigt som jag förstår dig också.

God fortsättning!
/Linda

Reply
Elisabeth h

Ja, Linnea, da leser vi tydligen ulikt, for jeg leser en blogg drevet av en som nettopp er blitt mamma etter en lang kamp, og som, til tross for at hun sliter med søvnmangel, ammeproblemer og alt det der som nybakte «mammor» opplever,leverer gode innlegg. Ikke hver dag, ikke alltid slik som før, men bra nok. At hun har en del reklame nå på slutten av året, har hun selv varslet om. Og når det gjelder flaskene, so, shit happens, tanken var god MEN Nikola liker ikke flaske…..ennå.
Jeg synes absolutt at Kenza skal holde fram med å blogge. Så kan heller de som tenker som Linnea,slutte å lese bloggen, og vi andre kan lese i fred uten så mange dårlige kommentarer.

Reply
Jessica

God jul! Förra julen på annandagen upptäckte jag att jag var gravid så firar också första julen med ett av mina barn :)

Reply
Matilda

Har också varit det barnet. Trodde mamma var död när hon låg helt utslagen på golvet. Min pappa satt full och ihopsjunken och hade inte märkt någonting. Det var fruktansvärt varje jul att de tog alkoholen framför mig och mina syskon. Glad att du tar upp det här! Vi behöver prata mer om detta <3

Reply
Rebecka Fransson

Jag har följt dig i ca tio år och inspireras av dig varje dag. Jag är så otroligt glad att du delade med dig av din kamp att få barn. Ungefär än vecka efter att du lagt ut videon visade det sig nämligen att jag har drabbats av precis samma sak som dig bara 25 år gammal och ärlig talat så vet jag inte hur jag hade klarat det om jag inte sett din video innat, det har gett mig lite hopp och livsglädje, tack så hemskt mycket! Du har verkligen varit ett stöd för mig i detta extremt tuffa läge. Vi har nu påbörjat processen med att göra äggdonation Kramar <3

Reply
Ida

Ååh jag kommer ihåg bilderna på dig i dom klänningen (där det inte var uppenbart med magen) och tänkte åååhh det ser ut som hon är gravid! Väntade i spännnniiing veckorna efter 😍 God jul Kenza och ha det så mysigt första året med din son ❤

Reply
Nathalie

Du har säkert fullt upp med mammalivet men kan du inte göra en vlogg nån dag?! Älskar dina vloggar!! Du kan visa en typiskt dag för dig nu som mamma elr liknande! <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*