• header

NEW YEAR’S EVE

Me and my little boy last night! I wore a sequin dress from Ivyrevel (changed to pajamas early though haha) and his little suit is from Babyshop

Hej 2020! Jag minns att när man var liten så var 2020 vääääärsta framtiden. Och här är vi nu haha. Jag minns även när vi gick in i 2000-talet och vi stod och sjöng Markoolios ÅÅÅÅH MILLENNIUM TVÅÅÅÅ DU E SÅ PÅÅ. Det var liksom TJUGO år sedan. Herre.

Iallafall hur mår vi idag då allihopa? Jag mår bra, lite trött eftersom att det ändå blev rätt sent igår.. Vi var här hemma hos oss med min syster och hennes familj som kom upp från Skåne för att hänga med oss i några dagar! Mamma var också med. Aleks lagade helt fantastisk mat (och priganice med nutella till efterrätt, finns typ inget godare), och så hade vi köpt massa annat gott också så vi satt mest bara och åt tills det nya året kom haha. Då skålade vi med alkoholfritt bubbel och pussades (jag med Aleks alltså). Hade hoppats på en nyårspuss från min andra kärlek också men han låg och sov så sött i sovrummet. <3 Riktigt mysig kväll iallafall och jag hade inte velat fira in det nya decenniet på något annat sätt!

Var ni hemma och tog det lugnt eller var ni ute och partajade? Hoppas inte bakisångesten är för jobbig idag. Och om den är det, gå och köp pizza och mys ner er framför en serie (typ YOU säsong 2, norska serien Exit eller fantasyserien the Witcher – tips!), det är en ny dag imorgon!

Idag har vi haft chillmode delux, gick en promenad och köpte sushi och sen har vi bara lekt med Nikola på golvet. Aleks var iväg med Nikola några timmar nu och jag passade på att vila och ta ett varmt bad. Nu ska vi göra oxfilépasta av gårdagens rester!

// Hello 2020! I remember when I was a kid, 2020 was such a fuuuuuture. And here we are now haha. I also remember when we entered the 21st century and we stood there and sang a funny millennium song. That was TWENTY years ago. Lord. 

Anyway how are we all feeling today? I’m fine, a bit tired since it got pretty late last night.. We were at our place with my sister and her family who came up from Skåne to hang out with us for a few days! My mom was also with us. Aleks cooked amazing food (and priganice with nutella for dessert, there’s nothing better than that) and we also bought lots of other sweets too so we mostly sat here and ate until the new year arrived haha. At midnight we toasted with non-alcoholic champagne and kissed (I mean me and Aleks). I was hoping for a new year’s kiss from my other love as well but he was sleeping in the bedroom. <3 Such a cozy evening and I didn’t want to celebrate the new decade in any other way!

Were you at home and chilled or were you out partying? I hope the hangover anxiety is not too hard today. And if it is, go and buy pizza and cuddle down infront of a series (like YOU season 2, the Norwegian serie Exit or the fantasy serie the Witched), it’s a new day tomorrow!

Today we’ve had chill mode deluxe, went for a walk and bought sushi and then we have just played with Nikola on the floor. Aleks went out with Nikola for a few hours now so I took the chance to rest and take a hot bath. Now we’re gonna make a pasta from yesterday’s leftovers!

Här kommer några bilder från vår nyårsafton.

Dukade lite extra fint kvällen till ära! Nu låtsas vi att mixen av bestick i guld och silver var meningen och inte alls pga hälften av våra bestick plötsligt försvunnit….

// Here comes some photos from our New Year’s Eve.

I did the table a bit extra for the evening! Now let’s pretend the mix between gold and silver was on purpose and not because half of our cutlery are suddenly gone….

Nej nej nej man får inte vara såhär söt!!!!

// No no no it’s not ok to be this cute!!!!

Mina grabbar. Känns som att Nikola gick från att vara bebis till stort barn i den där kostymen hehe

// My boys. It feels like Nikola went from being a baby to a big child in that suit hehe

Spel och mina favorittjejer <3

// Games and my favorite girls <3

ÄLSKAR DIG <3

// LOVE YOU <3

2

18 Comments

Khloe

He looks more and more like you. I bet he will be the copy of you (and not Aleks) when he grows up. :-D

Reply
Ida

Blir alltid så lycklig och glad av att se Nikolas glada smile! Han är så fin i sin nyårsoutfit och man vill ju bara försöka få fram en egen liten bebis. Nikola borde ju ha ett eget instagramkonto :D

Reply
Sofia

Gud så gulligt, du och Nikola byter verkligen ansiktsuttryck med varandra på dom sista två bilderna!

Reply
pilla

Härliga bilder. Gott nytt år och årtionde. Jag spenderade dagen i Bangkok men vid midnatt satte jag mig på flyget hemåt. Var iofs helt okej eftersom jag åkte business. Skålade i champagne, åt god mat, såg en film, somnade och blev väckt när det var dags att landa.

Reply
BM

Ja, inte kostym. De måste vara bebisar lääänge, de små gullisarna. Typisk morsakänsla det där;-). Gott nytt!! ⭐️ Ni har världens sötaste bebis. Kommer på mig själv att sitta med ett stort leende när jag kollar på bilderna!

Reply
Renée

In the first picture of Nikola in the chair I totally see you!! Especially a young you, from when you first started blogging :) Happy 2020! X

Reply
Rebecca Andersson

Så fina bilder! Har fått världens intresse för fina dukningar (trots att jag aldrig bjuder in och dukar fint), men tyckte att er dukning var fin och något jag skulle kunna tänka mig att ta inspiration av, lol. Känner mig jättetöntig. Så dum fråga, ”får” man spara bilden (utan att vattenstämpla) för att bara ha i sin telefon som inspo? 💕

Inser nu hur skev jag låter, men jag sparar så mycket för inspiration även om jag aldrig orkar.

Kram, och god fortsättning!

Rebecca

Reply
Sara

Hur sover Nikola nu?
Imponerad att du orkade vara vaken, jag gick och la mig 21 som jag gör varje kväll… bebis vaknar ca varje timme och vill gå upp typ 5.30. Eller innan 5 de senaste dagarna :/ (10 dagar yngre än Nikola).
Gott nytt år!

Reply
johanna

Här var det party på nyår, men bytte till cola efter tolvslaget, typ det bästa beslutet någonsin! Men igår var en riktig tv dag med pizza och tecknat på tv :)

Reply
Jennifer

Såg på fatjewish insta att ’2050 är lika nära (eller långt bort) som 1990’, känns så sjukt!!!

Reply
Jenny

Åh vad fin Nikola är ♥️♥️♥️ önskar dig och familjen ett superbra 2020. Berätta gärna hur era planer ser ut!

Reply
Ana

Such cute photos! I’m gonna add the tv shows you recommended to my watch list. gonna watch them later xo
Ana

Reply
Linda

Tittar inte in här så ofta utan endast ett par ggr om året men har följt dig sedan 2007 (tror jag(och då följde jag dig mer frekvent. Men vad roligt att se att du fått barn och jag tycker att han är så lik din lillebror (Ali om jag inte minns fel?) 😊

Reply
Anna

Vi fick lägga oss nermysade i sängen vid 22 då hunden var livrädd. Titta på tv mumsade gott och hade hundarna mellan oss i sängen 🙏🙏🥰🥰

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*